Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetemista csajok. Összejönné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista csajok. Összejönnétek alacsony végzettségű férfival?

Figyelt kérdés
De most komolyan.

2020. aug. 1. 16:23
 141/174 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc érvem a tanulatlan emberektől ebben a témában: "Minden diplomás ember ostoba, az én osztályomban is mindenki, aki egyetemre (főiskolára?) ment, sík hülye".

1. Magyarországon kasztrendszer van. Ha mindenki hülye volt az osztályodban, akkor valószínúleg az egy olyan suli, ahova a hülyék kerültek. Ez alól te sem vagy kivétel.

2. Gondolom nem a SOTE-ra vagy a BCE-re mentek az osztálytársaid, hanem valami építész-művész szintű szakra

3. Miért vergődsz, amikor úgy is érzed, hogy nincs igazad? Most mondták el a tanult nők, hogy tanult férfival állnának csak össze. 1000+1 valid indokot adtak meg erre. Ezen nincs mit tovább magyarázni.

2020. aug. 8. 18:08
 142/174 anonim ***** válasza:
26%

Azért mindkét oldalról jöttek a lekezelő hozzászólások. Én letojom hogy kinek van diplomája vagy kinek nincs. Nem az én dolgom, és a vége úgyis az hogy ki tudod-e fizetni a házadat, el tudod-e vinni a családot egy normális nyaralásra, van elég pénzed a hobbidra vagy sem.

De ne csak az anyagiakrol beszéljünk. A társaságomban van diplomás és nem diplomás is. Ha egy kapcsolatban (mert itt most arról van szó) nincs közös témátok, hasonló világnézetetek mint ahogy előttem írták akkor nincs értelme együtt lenni. De ha van akkor mindegy hogy van diploma vagy sincs. Csak ne legyen nagy különbség a kereset között mert abból a probléma van. Monjuk az egyetemisták többnyire egyetemistáknak barátkoznak értelemszerű mert velük találkoznak a legtöbbet. Így nem csoda ha már kezdetben is közülük választanak. Ez csak az én véleményem.

2020. aug. 8. 20:16
 143/174 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nincs diplomám. Ha ezért le vagyok nézve néhány diplomás ember által na bumm. Pont nem érdekel, mert van elég önbecsülésem és tudom, hogy milyen értékeim vannak és mennyire vagyok ezek miatt lenézhető. Nem tudnak ezzel nagyon megsérteni.

Most mondjam, hogy én is le tudnék nézni sokféle embert, mert alapvetően előrébb tartok az életben náluk? Miért tenném? Ez gyerekes.

Mindig van aki okosabb, szebb vagy sikeresebb nálad. Én nem ez alapján válogatok az életben, hogy kit kedvelek.

A hétvégemet például 3 árvával töltöttem, 17, 20 és 22 évesek, akiknek nem adatott meg a jó oktatás, de mégis szórakoztató volt a társaságuk és alapvetően jó érzésű emberek.

Ha te egy diplomás könyvmoly vagy én pedig egy extrovertált ember, aki alapvetően szórakoztatóan éli az életét, akkor nézzelek le emiatt?

Ha te diplomás vagy, de depressziós valamilyen okból én pedig mentálisan jobb állapotban vagyok diploma nélkül is, akkor nézzelek le emiatt?

Rengeteg féle ember van és sok élethelyzet.

Ott baj van, ha úgy tudom csak az önbecsülésemet a helyén tartani, ha közben keresem a balekokat, hogy kinél vagyok jobb. Igen látom már a Józsit a festőt, aki ott issza a csavaros kiflit reggel fél 8kor a kisbolt előtt.

Hát... nem vagyok most túl boldog, DE legalább ilyen nem vagyok.

Ez a mónikashow nézőinek a szintje.

A másik, hogy egyszer egy okos embertől olvastam, hogy az "értelmiségi" nem egy papír alapján megkapható titulus. A papírtól senki nem lesz értelmiségi, ez egy attitűd. Egy kritikus és főleg önálló gondolkodásra képes elme, ami képes magára és a világra is érvényesen reflektálni.

Aki nem diplomás, hanem értelmiségi annak szerintem vajmi kevés baja lenne a hozzám hasonlókkal.

2020. aug. 8. 21:13
 144/174 anonim ***** válasza:
24%
Én voltam "mindkét oldalon" :elkeztem az egyetemet, de közben rájöttem, mi is az, amivel szívből foglalkoznék és meg is valósítottam. Semmivel nem érzem magam kevesebbnek, mintha diplomáztam volna. Aki okos, művelt, humoros, az a papír nélkül is az, aki meg odtoba, az lobogtathatja a diplomáját, kitörölheti vele. 😉
2020. aug. 8. 21:31
 145/174 anonim ***** válasza:
72%
#144. Nem szoktuk ,,kitörölni vele". Ráadásul, ez a mondat még csak nem is volt humoros. Inkább közhelyes.
2020. aug. 8. 22:40
 146/174 anonim ***** válasza:
98%
143 nem arról van szó, hogy lenézik a nem diplomásokat. Én azt mondtam, hogy a nem diplomásnak nem olyan az értékrendje, mint nekem egyetemistaként. Ez nem lenézés, tényleg nem olyan mint én. Lehet rendes ember, attól még más. Emiatt nem lehet kapcsolatunk.
2020. aug. 8. 23:09
 147/174 anonim ***** válasza:
0%
146. Igen? Oké. Akkor fejtsd ki légyszíves részleteiben, hogy pontosan mire is gondolsz amikor azt mondod, hogy különbözik az értékrendetek.
2020. aug. 8. 23:12
 148/174 anonim ***** válasza:
79%
Diplomás nőként nekem tök egyértelmű mire gondol. Nem igaz, hogy képtelen vagy felfogni.
2020. aug. 8. 23:16
 149/174 anonim ***** válasza:
100%
#147. Szerintem, ezen nincs mit jobban kifejteni. Aki, nem érti annak, hiába fog ódákat írni az előtted hozzászóló.
2020. aug. 8. 23:17
 150/174 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is érthető, mit akart ezzel mondani. Ez is lehet egyben értékrendbeli különbség, hogy te nem érted....
2020. aug. 8. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!