Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?
Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami
Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?
Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?
Grat... tudjuk hogy ez hülyeség.
Na de ne vigyük el ezt Balázsos kérdésbe.
Aswad szerintem kissé félreértette amit a másik hozzászóló próbált mondani.
Egy állásinterjún is megpróbálja eladni magát az ember és nem azt mondja, hogy "én csak egy egyszerű átlagos ember vagyok", mert akkor tuti nem veszik fel. Egy cégnek olyan munkaerőre van szüksége aki segíti a cég fejlődését is. Nyilván hazudni sem szabad, mert az úgy is kiderül, de akkor is megpróbálod magad eladni azzal, hogy értesz a munkádhoz, motivál a fejlődési lehetőség stb. És ez nem hazugság, csak próbálod elérni, hogy a sok jelentkező közül miért te vagy a legjobb választás. A társkeresés is ugyanez. A nőnek el kell adni magadat. Persze nem hazugságokkal, de ha tetszik valaki akkor érte meg kell küzdeni és el kell érni, hogy saját maga számára téged lásson a legideálisabbnak. Ha van 20 jelentkező, miért pont azt választaná aki erőt sem vesz magán, hogy ideálisnak gondolja magát?
#64, Köszi. 100%-ban erről beszéltem.
Ami még tény, hogy iszonyú verseny van a fiatal csinos, értelmes lányokért. Sok 20-30 közötti fiatal lány ismerősöm van, és elképesztő, hogy mennyi randiajánlatot kapnak. Még átlagos, enyhén súlyproblémákkal küzdő (70-80 kg) is.
Persze a 90%-ukat csak legyeskedésnek veszik, de azért megszokják a határozottságot. Lényegében amúgy így is lehet kitűnni a tömegből.
Nem csak egy legyeskedő dugásra áhitozó N-ik nagyképű férfi vagy, hanem olyan aki a valós eredményeire és alkotásaira büszke... de amit elért az a helyén kezeli. Amit és ahogyan eladsz az magáért beszéljen. Valahogy valamivel el kell bűvölni a lányt, ha már nincs meg a Ryan Gosling fej.
Ez pedig az igényesség, stílus, kreativitás, világlátottság, jó attitűd, humor, nem modoros műveltség, munka amiben jó vagy stb.
Valamiben muszáj kiemelkedni és büszkének lenni rá, különben átlagosként elvérzel a versenyben. Azt fogják választani, aki jobban el tudja magát adni, még ha kevesebb érték is van mögötte.
Sajnos nem teljesen értetted meg mire akartam reflektálni. Nem forgattam ki amit írtál, mert értem mire gondolsz.
Arra céloztam, hogy akinek ilyen apró önmegerősítésekre van szüksége, annak még mindig komoly önbizalmi problémái vannak, hiába állít magáról mást és hiába mutat magáról nagyokat.
Hogy lehet, hogy nekem pl nincs szükségem semmi ilyen apró önmegerősítésekre?
Ha pl elmegyek edzésre nem azon kattog az agyam, hogyha ezt megcsinálom akkor mekkora király leszek majd, hanem kizárólag a feladatra koncentrálok és az egót teljesen kizárom.
Amikor dolgoztam multiknál, akkor az ilyen érzékeny lelkületűek közt sokan mondták, hogy az ő kis lelkiviláguknak mennyire fontos, hogy pozitív visszajelzéseket kapjanak. Én meg megmondtam, hogy nekem nem kell senki sem pozitív visszajelzést küldjön, hanem csak akkor szóljon ha a feladatot rosszul csinálom. Feladat-orientált gondolkodású vagyok, nem pedig egó-orientált. Mindig a feladatra helyezem a hangsúlyt nem pedig a feladat megcsinálása és az egóm közötti kapcsolaton agyalok.
Szerintem inkább te tedd fel a kérdést, hogy miért is jó a nőknek ha olyanok zaklatják őket mint te? Mitől van előrébb a világ ha te csajozni mész?
Holott leírtad te is, hogy te ezt az egészet csak recskázásból közelíted meg.
Gondolom az még véletlenül sem merült fel benned, hogy talán nem mindneki olyan ösztönállat faroklény mint te.
Ez óriási hazugság. Ha valami, ami kiborítja a nőket, akkor az az egyenes kommunikáció. Az én stílusomra mindig is jellemző volt a frontális kommunikáció, de láttam, hogy a nők többsége ezt nem preferálja. Sokkal jobban szeretik a hosszadalmas agyhúzó játszmázós kommunikációt.
Amikor egyenesen kommunikáltam, akkor általában megijedtek és kihátráltak. De amikor meg belementem az ő kommunikációjukba, akkor egy hónapokig tartó agyhúzós játszmázós körökbe kerültem, ami viszont nekik tetszett.
A frontális kommunikáció jó pl utcán, munkahelyen, hadseregben stb csak épp nem csajozás közben.
Itt viszont te forgatod ki a szavaim.
Nem akartam én senkit sem megváltoztatni.
Csak egy valakit: Magamat. És nap mint nap igyekszem megváltoztatni magam.
"Mindig a feladatra helyezem a hangsúlyt nem pedig a feladat megcsinálása és az egóm közötti kapcsolaton agyalok."
Bocs, de szerintem te hullaszagúan unalmas vagy a nők szemében. A sótlanság az egyik oka, hogy elvágod magad ettől végleg.
Márpedig rettentően fontos, hogy megéljük a pillanatokat és helyén kezeljük a sikereinket. Lehet a te merev, görcsös hozzáállásodat jónak gondolod, de nagyon nem az. Süt rólad az bizonytalanság és az önbizalomhiány.
Holott attól mert férfiak vagyunk, még érzelmi lények vagyunk, és nincs olyan ember akinek nincs szüksége pozitív feedbackre. Ha ezt nem érted, akkor egy kapcsolatba sincs értelme belekezdened... mert egy hétig sem bír elviselni egy nő sem.
A kapcsolatok pont érzelmi alapúak, és nem valami feladatorientált jéghideg hivatali szar... hanem a két fél összekapcsolása, együttműködése. Erről szól. Itt pedig a pozitív-negatív visszacsatolásoknak óriási jelentősége van.
Elég csak egy mosolyra vagy tekintetre gondolni, amitől megőrül a nő és a falat kaparja hogy veled lehessen.
Amit meg az egyenes kommunikációról mondtál az tipikus.
Újfent nem érted hogyan kell tálalni és meghódítani egy nőt. Gondolom nyersen, érzelemmentesen és feladatorientáltan közelítetted meg ezt is, és rázúdítottad szerencsétlenre. :D Hát jóhogy futva menekül tőled...
Látható hogy a burkolt kommunikáció nem működik. Hiába tetszik nekik, de ebből csak barátságot tudsz kialakítani és úgy friendzone-olnak, hogy csak belefájdul a szíved.
Hadd ne kelljen kiselőadást tartani arról, hogy hogyan kell beszélni egy nővel. Ezt úgy lehet megtanulni, hogy használod a szociális és érzelmi képességeidet... de incel introvertáltként esélytelen.
Talán barátoktól, baráti társaságból vagy talán pszichoterápiából lehetne. Ha nem megy ösztönösen, akkor segítséget kell kérni. Nem tudom, de erre való a tinikor, tiniszerelmek, egyetemi évek hogy ezt begyakorolja és kitanulja az ember.
Ezért van egy 25-27 éves vénszűz-kapcsolatszűz óriási lemaradásban és hátrányban. Ezek szinte bepótolhatatlan dolgok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!