Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?

Figyelt kérdés

Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami

Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?

Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?

2019. dec. 17. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
100%

Pedig pont ez a lényeg basszus. Ti nagyon nem értitek ezt az egészet.

Király vagy valamiben, mered azt mondani, hogy frankón tolsz valamit. Mondom, sales stratégia kell!

Az önbizalom, vagy nagyképűség... tök mindegy, mert baromira működik. Sajnos vagy nem, de ez van, egy nagyképű magára büszke (és valós eredményeket elért férfit) komolyan vonzanak a nők.

Mert nem a gyáva önbizalomhiányos szorongó szar lelkivilágoddal kell foglalkoznia a nőnek, hanem bevonzod és igazi társa leszel a kalandokban. Én pl kezdek elég jó lenni egy közösségi sportban, nem mellesleg a vézna ropi testem egyre jobban bejön a tükörben, mert szálkás izomzatom fejlődött. Illetve a munkában elért sikereimből merítem az önbizalmat.

Ez a kettő elég, hogy akár még kicsit pimaszul nagyképű legyek, és az a vicc, hogy ezt imádják. Erre felnéznek. Nem egy gyenge szorongó kis átlag valaki vagyok (ahogy 5-10 éve), hanem király. Igen, nagyképűen kimondom ahogy Barney a How I Met Your Motherből...

Higgyétek el, olyan nőknél értem el sikereket, sőt próbálkoztak be, hogy néha megkérdőjelezem belül magamat, hogy ez mire fel... mert sokszor elégedetlen vagyok/voltam a külsőmmel, atom sokat csúfoltak, gimiben szétaláztak.

Csak egyszerűen leszarom, vagy másból merítem az erőt és igen, az egészséges férfi nagyképűség forrását. Persze a férfi pszichiáterem is sokat segített, nem az az orvos beteg kapcsolat volt, hanem kb egy szivarozós-whiskey-zős társalgás két férfiember között.

Pontozzatok le nyugodtan, de ez akkor is fejben dől el. És sokmindenen lehet változtatni. Bár a volt nőimet nem hiszem hogy zavarta, de lassan Al Pacino táskás szemeim lesznek a sok monitorbámulástól... szóval lehet megműttetem, csak diszkréten. Egész életemben zavart, genetikailah is ilyen. Csak változtatés kérdése ahogy a korábbi cimbora is írta itt.

Ha ez nem lenne meg pár feltehetőleg pszichiátriak vagy krónikus autoimmun basz amit nem is mondok el a nőknek... akkor maximálisan felépítettem az önbizalmamat nulláról.

Csak akarni kell, de brutálisan.

2019. dec. 20. 04:25
 32/74 anonim ***** válasza:
100%

A másik meg a téves önértékelés. Sokszor nem lehet tudni hol is van az igazság a valós és elhitt értékek között.

Az önbizalomhiánynak tényleg vannak valós alapjai. Valakivel nagyon kicseszett az élet... de akkor meg kell találni a kompenzációs módokat.

Ha megkérdezed magadtól, hogy egy lány mit tartana vonzónak benned, akkor tudni kell mondani valamit. Embereknek adod el az árut, magadat és eköré tényleg kell egy stratégia.

2019. dec. 20. 04:33
 33/74 anonim ***** válasza:
75%

Magyarán az ember legyen oylan dolgokra büszke, amikben egyébként nem is annyira / nem kiemelkedően jó???

Legyen úgy nagyképű, hogy VALÓS, kiugró eredményt nem is ér el?

Mert nagyjából az az egoizmus, amikor csak saját magunk létezünk és csak az lehet jó amit mi mondunk, teszünk, gondolunk.

Ez azért furcsa nekem, mert valljuk be, ha logikusan végiggondoljuk a legtöbb ember nem kiemelkedő semmiben sem. Tehát átlagos. Az emberek 99% teljesen átlagos, maximum kicsivel jobb lehet, mint a környezetében élők.

Azért is mondom, hogy túlzottan racinálisan gondolkodok, mert én biztosan végiggondolok mindent mielőtt kimondom, és olyat nem fogok mondani, olyan dologra nem leszek nyíltan büszke, amiben tudom, hogy vannak nálam sokkal de sokkal jobbak...

2019. dec. 20. 06:15
 34/74 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem ez a 'hu de kiraly vagyok valamiben' akkor mukodik a noknel csak, ha van belole $$$$$ nem keves.

Szoval tetelezzuk fel, hogy hasonloan nezek ki:

[link]

Es mivel en is kiraly vagyok valamiben, tetelezzuk fel, hogy a leghosszabb idotartamu fingas Guinness rekordjat tartom 67.746 ezredmasodperccel. Tehat tobb, mint egy percen keresztul aramlik a vegbelnyilasombol a merkaptan szuntelenul :D

Szerinted csajmagnes leszek? :)

35F incel

2019. dec. 20. 10:34
 35/74 anonim ***** válasza:
100%
Ha őszintén királynak érzed magad, nem fogsz így kinézni, mert valós belső igényed lesz rá, hogy sportolj, megcsináltasd a fogaidat, fodrászhoz menj, letedd a piát, építsd a karrieredet stb.
2019. dec. 20. 10:37
 36/74 anonim ***** válasza:
100%

Az IT-s arc 1:1-ben így néz ki nálunk, csak igényesen van felöltözve, haja neki sincs már... fogai rendezettebbek. Kétgyerekes apuka, csinos feleséggel. Ja és jókedélyű.

Megint csak a picsogás, kifogáskeresés! Itt fejben van a baj... dehát ez ilyen.

Ezert mondom hogy ezen pszichiáter tud első lépésként segíteni, aztán már jön a többi.

Én lúzernek azt nevezem, aki nem tudja kihozni az életéből a lehető legjobbat, csak keresi a kifogásokat. Egy megsavanyodott lúzer tényleg nem kell a csajoknak.

2019. dec. 20. 11:01
 37/74 anonim ***** válasza:
24%

A 70%-osnak sajnos valamennyire tényleg igaza van.

Mondom a többieknek is, hogy sok igazság van abban, amit a 70%-os ír. Ha tetszik ha, ha nem ez tényleg így működik.

Ezzel foglalkoztam itt is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Azonban a történet itt még nem ér véget. Korántsem.

„Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak.” (Démoszthenész)

Mit jelent ez az archaikus idézet ránknézve? Azt, hogy felépíthetjük az életünket a magamutogatás és üres nagyképűség tégláiból, azonban ennek falai idővel összeomlanak. Mert hosszútávon tarthatatlanok.

Sokan még kamaszkorukban nagyképűen verik a mellüket a nagy semmire. Aztán ahogy idősödnek és érettebbé válnak, rájönnek, hogy a világ korántsem körülöttük forog.

Az lehet, hogy a 70%-os most még azt hiszi, hogy ő a világ közepe és ő itt a királygyerek. De majd egy idő után, rá fog jönni, hogy korántsem csak őróla szól itt minden és a világképe tarthatatlan lesz addigra és a hamis ego kőfalai úgy omlanak le mint Jerikó falai. (a pszichológus meg persze örülni fog, mert akkor fizetni fogsz további gyógyszerekért).

Tehát nagyon hosszú távon a 72%-esnek van igaza. Mert noha most nincs semmi eredmény az életében a nők terén, de az ő életének falai nem hazugságból épülnek. Így tíz-húsz év múlva nem fognak váratlanul összeomlani.

2019. dec. 20. 16:22
 38/74 anonim ***** válasza:
70%
Persze, hogy a 70%-osnak igaza van. Nekem is ugyanezt mondja évek óta.
2019. dec. 20. 16:29
 39/74 anonim ***** válasza:
100%
A nagyképűséggel én sem értek egyet, a többivel igen. Külső dolgokra alapozni azt, mennyire érzed jól magad a bőrödben, vesztes stratégia hosszútávon.
2019. dec. 20. 17:12
 40/74 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem értitek mit mondok. Egyrészt én nagyon keményen dolgoztam minden téren azért, hogy kihozzam a legjobbat abból ami van, sok hátrányos nehézség és szorongás/pánikbetegség ellenére. Szó szerint éveket foglalkoztam azzal, hogy kiépítsem a személyiségemet, dolgokat amikből az önbizalmam származik. Amikre büszke lehetek. Ehhez minden segítséget igénybe vettem amit tudtam... pl pszichiátert, barátokat, lánybarátokat, kollégákat.Engem totál nem érdekel ha valaki a semmire nagyképű, és nem is ezt mondtam.

Versenyszférában mérnökként dolgozok és nagyon jóban vagyok a sales kollégákkal, főleg mert a fele csinos lány 😃 ... sokat tanultam tőlük, hogy hogyan lehet eladni valamit. Lehet sarkított vélemény, de lehet úgy előadni magadat - egy csúnyácska embernek is- , hogy összképben ne egy szerencsétlen balfék legyél.

Ehhez viszont ki kell emelni a jó tulajdonságokat és erősíteni azokat amik önbizalmat hoznak. Apróságok is számítanak, de első körben ezeket fejben kell rendbetenni. Rájöttem az évek alatt, sajnos vagy sem, de az önbizalom hatalmas erő a nőknél. Sokkal nagyobb hatása van a külsőnél is... de ezen nem kell csodálkozni.

Tényleg csak azt a kérdést kell feltenni, ha gyűlölöd magadat és utálod, undorodsz magadtól... akkor hogy várhatod el, hogy egy nő vonzódjon hozzád?

Ez szerintem nem működhet anélkül, hogy legalább bizonyos dolgokat kifejezetten szeress magadon és azon aki vagy, és amit elértél.

2019. dec. 20. 21:42
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!