Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?

Figyelt kérdés

Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami

Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?

Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?

2019. dec. 17. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

Balázs... annak lehet és kell is segíteni aki önmaga is akarja.

Ha eleve eldöntöttétek makacsul, hogy ez nem fog menni akkor ez úgy is lesz. Előre elrendelve. Nem lehet senkit elrángatni az elvonóra.

Csak közben külditek ezeket a csendes segélykiáltásokat itt. Mondjuk ez a legnagyobb gyávaság. Miért nem lehet nyíltan játszani és bevállalva segítséget kérni? Ehelyett megy ez a GYK-s maszturbáció.

Pont ilyen a nőkkel való kommunikáció, és ezért nem megy az ismerkedés nektek. Mert a nők az egyenes kommunikációt szeretik.

Ha akarsz valamit, akkor mondd ki és vedd el. Rejtett metakommunikációval francot se értek a lányoknál. Az az ő pályájuk :)

2019. dec. 21. 17:20
 52/74 anonim ***** válasza:
13%
Semmilyen segélykiáltást sem küldtem.
2019. dec. 21. 17:37
 53/74 anonim ***** válasza:
79%
Aha, csak napi 15 kérdést itt 😃 átlátok a szitán, srác.
2019. dec. 21. 17:38
 54/74 anonim ***** válasza:
75%
Komolyan? Világosíts már fel akkor melyek azok a kérdések.
2019. dec. 21. 17:41
 55/74 anonim ***** válasza:
70%
Várom 😆
2019. dec. 21. 18:15
 56/74 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak mostanra gondoltam... hanem amikor mániákusan nyomtad ki a kérdéseket.

Aswadot se kell félteni, ő is rá van pörögve a témára valójában.

Csak azt nem érteni, ha ennyire nem akartok segítseget, megváltozni, vagy másra hallgatni akkor mégis minek foglalkoztat benneteket ennyire ez a téma?

Mert társadalomkritikának gyenge, a nők meg nem fognak a kedvetekért megváltozni. Hiába írtok róla incelként kisrégényeket.

2019. dec. 21. 19:09
 57/74 anonim ***** válasza:
75%

Én nem vagyok incel.

Régebben valóban sok kérdést írtam ki de erről mára már szinte teljesen leszoktam.

Azért néha elkeserít. De erre csak annyit tudok mondani, hogy addig hiányzik ameddig nincsen. Mondom a példámat ami lehet hülye példa lesz de a lényeg benne van. Tegyük fel venni akarok egy új telefon, ki is nézem magamnak és hónapokig sóvárgok utána míg végül össze jön rá a pénzem. Megveszem és lehet egy hét múlva már unom és bánom, hogy megvettem. A lényege az egésznek, hogy azért sír a szám sokszor mert nem tudom, hogy milyen és lehet csak addig hiányzik ameddig nem tudom, hogy milyen.

2019. dec. 21. 19:16
 58/74 anonim ***** válasza:
70%
Ha meg kérdezni akarok vagy akartam volna akkor megtettem volna a nagy kérdésemnél.
2019. dec. 21. 19:17
 59/74 anonim ***** válasza:
87%

De Balázs... egy lány nem egy kib...szott telefon!

Nem egy tárgy amiután sóvárogsz, megveszed, aztán ráunsz és kidobod a kukába. Ezek a trófea cicababák max. Azokat meg úgy is elfelejtheted.

Te bemesélted magadnak hogy ez nem kell és rettegsz attól hogy netán sikertelen lennél benne. Ezért inkább meg se próbálod. Ahogy soha...

Aswad legalább próbálkozik, bár ilyen hozzáállásal előre elvágja az esélyét, hogy fordítson és több legyen a lánnyal.

2019. dec. 21. 19:23
 60/74 anonim ***** válasza:
75%

A cicibabák nem érdekelnek, maximum jót nevetek rajtuk.

Persze, hogy bemesélem. Lassan 10 éve nap mint nap, hogy nem vagyok hozzájuk való. Megtette a hatását. De lehet jobb is mert nekem a körülményeim sem engedhették volna meg.

2019. dec. 21. 19:27
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!