Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?

Figyelt kérdés

Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami

Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?

Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?

2019. dec. 17. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
100%

Főleg önbizalom hiánya az ok.

Illetve az a pár férfi (vagyis inkább fiú), aki érdeklődött irántam, engem nem vonzott, és elsősorban nem a külső miatt, hanem vagy nem volt intelligens, vagy semmit tiszteletet nem mutatott irántam.

22/L

2019. dec. 20. 23:15
 42/74 anonim ***** válasza:
13%

Értem mit gondolsz, de nem sokban változik meg a véleményem.

Erről lényegében az jut az eszembe, amikor a Horst Fuchsok krumplisütőket árulnak a nyugdíjasoknak tízezer forintért (AKCIÓSAN!!!). És kiemel ennek a csodálatos NASA-által fejlesztett termék varázslatos hatásait is, kiemelik minden apró pozitív tulajdonságait. A szegény öregnénik meg persze megvásárolják a terméket, mert olyan szépen elmondja az a jóképű öltönyös úriember a tévében.

Meg lehet csinálni, persze. De csak az tudja megcsinálni, akinek van hozzá gyomra.

Köszönöm, de ezt én kihagyom. Nekem nincs gyomrom olyanokra verni a mellemet és olyan dolgokat felnagyítani magamról (magyarán hazudni) amik nem tükrözik a valóságot. Nem ilyen a természetem. Nők ide vagy oda...

Aki bírja gyomorral, az tegye. De engem hagyjon ki ebből.

2019. dec. 21. 01:40
 43/74 anonim ***** válasza:
87%

#42, Komolyan nem értem miről beszélsz.

Ha elmész randizni egy lánnyal akkor a nyakába zúdítod hogy mekkora egy kalap szar ember vagy, aki utálja magát?

Valahogy neked nem jött át ez a dolog... amit annak hívunk hogy "hódítás". Ez nem gyomor kérdése, hanem máshogy nem működik és 40 évesen is szűz maradsz. Mire jó dacos, frusztrált incelként leélni az életedet?

A legtöbb nőgyűlölő és sajnos a nagyon sok nőket lemészároló tömeggyilkos is incel fórumokon lett azzá aki.

...

Pedig csak annyi kéne, hogy megtanulsz önbizalmat kovácsolni az előnyeidből, és ez a határozottság aztán sármmá válik, és bevonzod-elcsábíthatod vele a lányokat. Megtanulsz a nők nyelvén beszélni. Ez persze csak akkor működik ha TÉNYLEG vannak értékeid amire büszke vagy.

...és itt az önmagunknak kimondott dolgok is gyilkos módon hatnak. Ezek pszichológiai tények. Ha belenézel a tükörbe és elmondod magadról hogy "fúj de undorító vagyok", vagy öbmagadat ostorozod, hogy ma sem tettél semmi maradandót és egy szar vagy, ez sem sikerült... stb ezek golyóként hatnak és gyilkolják az önbizalmat.

Viszont ha magadnak kiemeled a pozitív dolgokat, pl nagynehezen megtalálsz egy jó inget amiben azt mondod, na ez már valami! Vagy munkában elérsz egy sikert, megoldasz egy problémát elegánsan, elmondod hogy "mennyire jó vagyok!".

Vagy sportolsz és egy 3 órás edzés után oroszlánként üvöltesz egyet magadban, hogy bászki, dekirály voltam!

Ezek azok az apróságok amik összadódnak, és egy randin magadnak számolsz el vele... hogy ezekre gondolsz vissza, és nem attól reszketsz szorongva, hogy mennyire szar vagy és biztos már most undorodik tőled a lány.

Ha ezt is le Horst Fuchsozod... akkor tényleg reménytelen örökszűz incel maradsz.

2019. dec. 21. 02:47
 44/74 anonim ***** válasza:
87%

...egyébként én azt se értem hogyan lehet így ismerkedni? Mert ez már az elején halott ügy...

Ez csak úgy működik, ha hiszel a sikerbe, és úgy mész el egy randira hogy meghódítod a lányt. Egy jó beszélgetéssel, humorral, attitűddel és önbizalommal.

Ha ez a hit önmagadban nincs meg akkor esélytelen a dolog. Mert ez a bizonytalanság nagyon látszik, és nagyon taszító.

2019. dec. 21. 02:53
 45/74 anonim ***** válasza:
87%

Meg amúgy ez az élet más területeire is érvényes.

Hány állásinterjún voltál eddig? Hány volt ebből sikeres? Munkahelyeden hogyan kommunikálsz az emberekkel? Hogyan prezentálsz valamilyen beszámolón?

Hogy állsz ki emberek elé?

...

Egyáltalán hogyan akakítasz ki kapcsolatokat más emberekkel...? új ismeretségek, baráti társaságok? Amikor bemutatkozol idegeneknek, egy idegen társaságban, hogyan teszed ezt meg?

Hogyan oldasz meg és kezelsz egy emberi konfliktust, pl munkahelyen, egyetemen stb...?

Mert lényegében ez mind erről szól, pont olyan mint az ismerkedés. Ugyan azt az agyterületet használod...

2019. dec. 21. 03:00
 46/74 anonim ***** válasza:
8%

#43/44/45

Látom te sem értetted meg mit írtam. Csak irkálod itt a szabópéteres ökörségeket.

Először is, az hogy nem hazudozok magamról és nem kreálok óriásképeket magamról az nem jelenti azt, hogy öngyűlölő vagyok és egész nap csak sírok a tükör előtt és önostorozom magam.

Az, hogy valaki nem egy egoista öntelt beképzelt majom az nem jelenti azt, hogy egy depis önmarcangoló, szorongó-reszkető önutáló személy.

Nem kellene végletekben gondolkodni.

Nem kreálok magamról hazug imidzseket, de ettől még öngyűlölő sem vagyok. Normális önképem van.

Tehát ha pl tizedik vagyok egy biliárd versenyen a száz részvevőből, akkor nem fogom verni a mellemet, mert "több mint kilencven embert lepipáltam! egy igazi Isten vagyok! Kilencven ember egy nagy nulla senki hozzám képest!" Mint valami marketing-kretén (az ilyenek annyira az agyamra mentek, hogy ezek miatt már tévét sem nézek). De ettől függetlenül nem fogok picsogni meg az eremet sem fogom vagdosni mondván: "Egy lúzer vagyok hisz meg sem nyertem a versenyt, kilencen jobbak lettek mint én. Egy utolsó senki vagyok ahhoz a kilenchez képest".

Egyik sem leszek a kettő közül. És hazugság, hogy csak ez a kettő hozzáállás létezik. Ez is tipikus marketinges stratégia, hogy hazug undorító módon eldöntik helyetted, hogy melyik két variáció van (megveszed a terméket és boldog ember leszel életed végéig vagy nem veszed meg és sanyarúbb sorsod lesz mint egy kongói béna öregembernek).

Egyszerűen csak tudomásul veszem, hogy ez csak egy játék, és itt is vannak nyertesek és vesztesek is. Néha így néha úgy. Vannak, akik ebben jobbak nálam, vannak akik nem. Nem fogok elefántot csinálni ebből, ahogyan bolhává sem fogom lekicsinyíteni. Nem fogom úgy beállítani a dolgot, mintha a biliárd lenne a világ axis mundija.

Ennyi.

Amiket meg tovább irták, azok nem egy egészséges ember önbizalmára vonatkoznak, hanem egy kisebbrendűségi komplexumú senkinek a hősködéseire és magamutogatásaira. Ha komolyan ennyire üvöltözöl magadban edzés után meg ennyire győzködöd magad egy ing megtalálása után akkor sajnos azt kell mondjam, hogy neked egyáltalán nincsen magas önbizalmad, ha ilyenekre szükséged van. Te csak keresed az önbizalmadat és elhiteted magaddal, hogy van neked. De sajnos egyáltalán nem magas az önbizalmad és sosem fogod megtalálni azt.

Hogy lehet, hogy én pl akármilyen kemény edzést csinálok nem fogok utána vagánykodni és elszállva lenni magammal? Hanem egyszerűen megcsinálom és kész. Mert meg kell csinálni.

A válaszod másik fele meg nevetséges. Hamis hasonlításon alapul (tipikus marketinges csalás, pl amikor az ön családja boldogságát hasonlítják össze azzal, hogy mennyi krumplisütő van a konyhapolcon).

Az állásinterjúnak, kommunikációkészséggel, prezentáció előadással, kapcsolatkialakítással, konfliktuskezeléssel semmi problémám nincs. Némelyike még sokkal jobban megy mint az átlagnak, pl nem volt eddig még sikertelen állásinterjúm, gond nélkül kommunikálok diplomácia helyzetekben is idegen nyelvű környezetben is stb.

Ezeknek semmi köze a csajozáshoz, mert ezek hiába mennek mind jól, ha ettől függetlenül sosem értem el sikert csajozás terén.

És még valami: Az még véletlenül se zavarjon, hogy nem vagyok szűz...

2019. dec. 21. 15:44
 47/74 anonim ***** válasza:
77%

"Amiket meg tovább irták, azok nem egy egészséges ember önbizalmára vonatkoznak, hanem egy kisebbrendűségi komplexumú senkinek a hősködéseire és magamutogatásaira. Ha komolyan ennyire üvöltözöl magadban edzés után meg ennyire győzködöd magad egy ing megtalálása után akkor sajnos azt kell mondjam, hogy neked egyáltalán nincsen magas önbizalmad, ha ilyenekre szükséged van"

Miről beszélsz? Kiforgatod a szavaimat mint egy kombájn.

Ezek öbmagunk megerősítései, egy jó kedélyű elismeréd saját magunknak.

Aki erre képtelen, az depressziós. Az agyában felborult a neurotranszmitter egyensúly, és terápiára szorul.

Ha nem tudsz erőt meríteni a napi sikerekből, akkor továbbra sem tudod miről beszélek és pszichiáter segítségére szorulsz...

...

Bárhogy is te vagy egy frusztrált dacos incel, akinek a karaktereiből is kisüt a depresszíó és a pesszimizmus. Egy ilyen savanyú alakkal barátkozni se tudnék, mert a elb...ssza a hangulatomat a keserűsége.

Na ezért nem megy neked a csajozás barátom, és én viszont tudtam fordítani. Te meg nem.

2019. dec. 21. 15:58
 48/74 anonim ***** válasza:
9%
Kussoljatok már el mind a ketten.
2019. dec. 21. 16:47
 49/74 anonim ***** válasza:
88%
Na megjött az incel sereg 😃 Nembaj tesók, valakinek lúzernek is kell lennie. Legalább nem zaklatjátok a nőket. Én abszolút kiegyezek vele ha recskéztok a számítógép előtt. Miért is lenne jó nekünk és a világnak, ha ti csajozni akarnátok? Én nem adom rá az áldásomat. Verjétek ki egymásnak az reddit fórumokon. 😃
2019. dec. 21. 16:50
 50/74 anonim ***** válasza:
0%
Kussolj te is.
2019. dec. 21. 17:12
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!