Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?

Figyelt kérdés

Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami

Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?

Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?

2019. dec. 17. 16:35
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
100%
#20-as: társkersési/ problémákról szól a kérdés. Az általad felsorolt dolgok egyike sem jellemző rám, mégis lehetetlen dolognak gondolom az egész "párkeresést"...
2019. dec. 18. 21:42
 22/74 anonim ***** válasza:
100%

#17-#18

Ha valaki incel, akkor mentális problémákkal küzd... ez egyértelmű.

Ha valakinél nem áll fenn szociális szorongás, fóbia, depreszzió stb... és soha nem megy neki a dolog, ott rejtve van a probléma!

Bizony ki fog derülni, hogy valójában mégis a béka segge alatt van az önbizalma.

Csak és kizárólag ettől a két tényezőtől függ:

1. Önbizalom

2. Elemszám

Mekkor az önbizalmad, mennyire szereted magadat és mennyide tudod eladni azt ami vagy. Illetve a próbálkozások száma.

Ez tökéletesen olyan mint a sales szakma! A szart kell eladnod, ami lehet nem működik, egy rakás szar az egész, 😃 de mégis el tudják adni, ha meg nem akkor addig próbálkoznak amíg el nem tudják adni.

Arról már ne is beszéljünk, hogy minden terméknek, ahogy neked is, kell valami pozitív dolog amire a sales stratégiádat építed. Ha nincs akkor tényleg b...szhatod.

Akinek itt problémája van a nőkkel, de amúgy incel meg nincs komoly baj a fejével, írja már le, hogy milyen dolgot tart magában abszolút világverő királyságnak? Mi az önbizalmatok forrása?

2019. dec. 18. 21:56
 23/74 anonim ***** válasza:
78%

Magamat értettem azalatt. Tehát én vagyok, akinek nincsenek szociális fóbiái és nem szorongós típus meg komolyabban félős típus sem.

Ezek jellemzőek rám, de mégsincs sikerem a nőknél. Ezzel csak azt akartam mondani a másik válaszolónak, hogy nem csak ezeken múlik.

„Ha valaki incel, akkor mentális problémákkal küzd... ez egyértelmű.”

Ez tipikus jellemzője a vadkapitalista világnak. „Aki sikertelen vagy szegény az nyilvánvalóan buta és ő maga tehet róla” vagy „Mi amerikaiak azért vagyunk gazdagok, mert sokat dolgoztunk, de ti kelet-európaiak azért vagytok szegények, mert egész nap csak lustálkodtok”.

Ez nagyjából ez a gondolkodás. Például ott van egy csomó férfi, aki szimplán rondának meg alacsonynak született, vagy egy petákja sincs, vagy ott vannak akiknek idejük sincs ismerkedni meg akik valamilyen komoly egészségügyi problémával küzdenek stb millió más oka is lehet. Nem hinném, hogy mindegyikük mentális beteg lenne.

Ami meg az önbizalmat illeti, látom te sem vagy teljesen tisztában vele, hogy mit jelent. Amiket te írsz azok mind az önértékelésre és önbecsülésre vonatkoznak. A kettő (három) közt különbséget kell tenni. Az önbizalom mélyebb dolog, és nem is nagyon lehet változtatni, pláne nem egyik napról a másikra. Amiket te írsz azok az önbecsülésre vonatkozó dolgok.

2019. dec. 18. 22:53
 24/74 anonim ***** válasza:
100%

19-es!

"Külső (nem volt önbizalmam miatta sose), az tönkrevágja a belsőmet is, nem tehetem meg azt amit szeretnék, nem viselkedhetek úgy, egy idő után megnyomorít az elfojtás, meg hogy nem tudsz tükörbenézni, hogy lenézed magad"

Akkor miért nem teszel ellene?

Alapjában véve a genetikát nem lehet megváltoztatni, de vannak dolgok amiken lehet változtatni.

Elálltak a füleim, megműttettem. Volt egy anyajegy az arcomon, levetettem. Elkezdtem kopaszodni, géppel letolom 1 mm-re a hajam. Nem mondom, hogy top pasi lettem, de sokkal jobban érzem magam a bőrömben és határozottan jobban tetszem magamnak. Plusz nem árt az embernek az alkatához illő ruhadarabokat viselnie.

2019. dec. 19. 00:13
 25/74 anonim ***** válasza:
100%
Jaaah és azon férfiak közé tartozom akinek picit szőrös a háta is. Nem mondom, hogy csubakka vagyok, de az oldalamnál meg a nyakam alatt vannak hosszú fekete szőrök. Annó jártam ilyen IPL villanófényes szőrtelenítésre vele. Sajnos nem használt, kidobtam az ablakon 250 000Ft-ot. De már feltalálták a hátborotvát. Szóval nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :D
2019. dec. 19. 00:20
 26/74 anonim ***** válasza:
70%

67%-os%

És szerinted egy átlag férfinak van pénze ezekre?

2019. dec. 19. 00:33
 27/74 anonim ***** válasza:
74%

Az átlag férfi. Ez itt a gond.

Nekem pl nincsenek átlag férfi barátaim, sem a baráti társaságomban nincs átlag férfi.

Akinek szarul megy ,az is foggal körömmel küzd, és bizony mindenkiben van valami plusz amire büszke lehet.

Hülyeség az, hogy az önértékelés külön dolog.

Az önbecsülés az mindig valamiből fakad. Valakinél külső, stílus, karrier, szenvedélyek, műveltség, humor, intelligencia stb ...

Megértem ha egy átlagjóska esélytelen a jó nőknél. Abszolúte...

Az átlagjóska unalmas, és lusta. Azt sugallja magáról hogy céltalan, unalmas, lusta ember aki nem akar kiemelkedni.

Ilyen emberekkel én elvből nem barátkozok pl... és bizony a nő ismerőseim 99%-a biztosan lekoptatná az ilyen jellegtelen tengeriuborkákat.

...és ez abszolút NEM külső függő! Van több krónikus beteg ismerősöm... velem is kib..szott az élet, elég rendesen néhol. Ennek ellenére mind küzdünk, és büszke alkotásra termett férfiak vagyunk.

Csak ennyi kell a nőknek... onnantól kezdve nézhetsz ki bárhogy kb.

2019. dec. 19. 01:05
 28/74 anonim ***** válasza:
74%

...és aki már egyszer leírja, kimondja hogy undorodik magától, és gyűlöli magát. Az pszichiátria beteg, terápiás kezelésre szorul.

Mert ez nem normális, egészséges állapot.

Kérdezd meg azokat akik 15x szarabb helyzetben vannak, mégis helyén van az önbizalmuk. És jönnek is a sikerek.

Nem azt nézik, hogy hogyan nem lehet megoldani, hanem keresik és tudják hogy meg lehet és meg is kell oldani.

2019. dec. 19. 01:09
 29/74 anonim ***** válasza:
100%

Aswad05!

Én erre azt mondom, hogy minden ember költ időnként hülyeségre. Akkor abból kell visszavenni. A sikerért és a jobb életért megéri. Amúgy amiket leírtam, egyáltalán nem voltak nagy összegek. Fülműtét 150 000ft. Anyajegy levetetés ingyenes, mivel tb alapon ment. Hátborotva is pár ezer forint, hajnyíró is 8000ft. Amúgy is vissza jön az ára, mert nem kell fodrászra költeni.

Rinyálás helyett cselekedni kell. Engem pl gyerekkoromban csúfoltak a füleim miatt. Szóval tudom milyen rossz érzés tud ez lenni.

2019. dec. 19. 05:03
 30/74 anonim ***** válasza:
25%

Mindig mindenki, mindenhol ezzel az "önbizalom, magabiztosság, önértékelés" faßsággal jön elő. Valójában még soha senki nem tudta megmagyarázni mit is jelentenek eze ka dolgok. Tipikus "bullshit nácikártya" mindkét fogalom, hogy amikor már nincs mit mondanunk előhúzzuk őket, hogy biztosan ezek hiánya miatt sikertelen az illető.

Nem tartom magam értéktelen embernek, sőt sok dolog van amiben igenis az átlag, legalábbis a környezetemben élőkhöz viszonyítva mindenképpen jobb helyzetben vagyok.

Szóval elvileg az önértékelésem rendben van. (?)

Átlagembernek tartom magam, nem emelem magam a többiek fölé, de nem is gondolom, hogy kevesebbet érnék bárkinél. Ettől függetlenül igenis vannak céljaim, szeretnék elérni sok mindent az életemben stb. Nyilván én nagyon racionális keretek között gondolkodok, szóval olyan dolgokkal nem fogok felvágni, nem leszek büszke, amelyekről tudom, hogy nem én vagyok bennük a legjobb, sőt kiemelkedően jó sem vagyok bennük.

Szerintem aki ezt teszi azzal komoly gondok vannak és nem az "önbizalma" nagy, hanem szimplán egy egoista faß...

2019. dec. 19. 06:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!