Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolsz mi az oka a társkeresési problémáidnak/késői szüzességednek?
Sok embernek az a véleménye, hogy akinek semmilyen tapasztalata nincs még pl. 26 évesen sem, azzal tuti valami gond van, kerülni kell mint valami
Mit gondolsz magadról, mi is pontosan nálad az a "valami gond"?
Van benned megfelelési kényszer, szorongás, vagy szégyenérzet?
Gyerekek... ezeket olvasva legszívesebben felkötném magamat. Torokszorító!
Pszichiáter és kemény gyógyszeres + pszichoterápia segíthet ezen, önsegítő csoportok.
Emellett természetesen az önbecsülés növelése. Valamiben királynak kell lenni és kész. Ezt nem a nőkért kell tenni, hanem ez az önbizalom forrása is. Akkor meg jönnek a nők is.
Ez a legkeményebb, évek nagyon kemény melója kell hozzá.
#13, Baromság. Ilyen problémákat MAGUKTÓL ÖNERŐBŐL képtelelen megoldani ezek az emberek.
Szociális szorongás, fóbiák, depreszzió, sulyos önbizalomhiány.
Ezek pszichiátriai gondok! Nem olyan amit beszélgtéssel meg jótanácsokkal meg lehet oldani.
Csak a terápia tudja ezt megoldani és segítség.
...
Én tudom, mert 22-23 évesen nekem ez segített. Előtte egyetemre se mertem bemenni mert annyira rettegtem a szituációktól. SSRI és a terápia segített, maradandóan míg aztán jöttek a sikerek is. Sok munkával de kifejezetten nyitott emberré váltam, aki szeret társaságban lenni, és könnyen el tudom csavarni a fejüket a lányoknak kicsit hosszabb beszélgetés után a pimasz humorommal, és határozott de kedves dumámmal. Természetesen ehhez nem golddigger, szolis cicababákkal kéne ismerkedni az ittlévőknek, hanem értelmiségi intelligens lányokkal. Csak ugye ahhoz meg nem elég 30 évesen polcfeltöltőként anyucinál lakni nulla műveltséggel és életcéllal.
..'
Ne feledjük több éve, még szinte meg se mertem szólalni csajok előtt... de ezt fel kellett építeni vért izzadva és sok áldozattal.
... ezért mondon, első körben az alapbetegséget kell kezelnie egy jó pszichiáternek akivel működik az összhang.
Nekem ott volt a fordulópont, hogy megtaláltam azt a segítséget aki kihúzott a gödörből. Persze sokat kellett ezzel is foglalkozni. Nem szégyellem, előtte 2-3 pszichológussal is próbálkoztam. Természetesen nevetséges nem-tudományos az egész, jóformán semmit nem ér... ha közben az agyad neurokémiája egy kalap szar alapból.
Persze kinek mi, de nekem biztosan segített. Ha ez nincs se egyetem nincs, se sikerek, se munka, se karrier, se barátnők, se több 10 jóbarát és rengeteg új ismeretség. Még az is lehet öngyilkos lettem volna 30 évesen.
Hulyeseg, en kozepiskolas koromban 4 tantargybol nyertem tanulmanyi versenyt. A budapesti elodontokon veretlen voltam. Es nem, a nok nem jottek :)
És akinek nincsenek szociális fóbiái, nem szorong idegen közegben és nem egy stresszes félős típus de incel azzal mi a helyzet?
A kérdés tudtommal nem nekik szólt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!