Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
Haha
Ronda nyomi pasiként te sosem fogsz jó nők bugyijába bejutni max àlmodban :D
Ha a csajozáshoz lenne valami recept, már mindenki rég rájött volna és mindenki a 10-es csajokat kurogatná.
"Az én egomat ugyan nem sérti, hisz tudom ki vagyok. Örülök neki, ha te egy állat vagy, köszönöm, én maradok inkább ember :)"
Nem csodálkoznék, ha hamarosan te is a Hit Gyülekezetében hallelujáznál, miután megnézted Kent Hovind egyik áltudományos videóját!
A stílusod olyan neoprotestáns...
"Nem csodálkoznék, ha hamarosan te is a Hit Gyülekezetében hallelujáznál, miután megnézted Kent Hovind egyik áltudományos videóját"
Köszönöm, de nem vagyok vallásos.
Jó nagy szalmabábérvelést lőttél el. Egy szóval sem mondtam, hogy nyomi pasi vagyok.
Van recept a csajozáshoz, csak kevesen ismerik. Pont erről beszéltem, hogy én ehhez jutottam hozzá a fickó által.
"Van recept a csajozáshoz, csak kevesen ismerik. Pont erről beszéltem, hogy én ehhez jutottam hozzá a fickó által."
Nem, te nem jutottál hozzá semmilyen recepthez. Mindössze megtanított arra a pasas, ami a normális emberekben alapból benne van, de benned nem volt meg. Elhiszem, hogy te valami különleges dolognak gondolod ezt, de hidd el, nem az:) Mindenesetre jót nevetek rajtad :D
Ez is egy vélemény, bár nem értek egyet.
Nevethetsz, amúgy nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!