Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan rossz ember és férfi lennék 34 évesen hogy abszolút nem vágyok komoly kapcsolatra, családra és gyerekre?
A magyar emberek többsége nem éppen toleráns és szeretnek belepofázni mások életébe. Ha valamit az átlagtól eltérően csinálsz, szinte biztos, hogy lesz körülötted olyan, aki ezen méltatlankodik. Szokj hozzá és vedd be a leszarom tablettát, mást nagyon nem tudsz tenni.
Rossz ember nem vagy, hiszen azzal, hogy nem akarsz kapcsolatot, családot, nem ártasz senkinek.
Én vágynék nagyon rá, de a mai nőkkel teljes öngyilkosság.
30f
Egyáltalán nem, én is ilyen vagyok, de ezt a többség képtelen elfogadni, feldolgozni. A családomról nem is beszélve. Volt amikor úgy mutattak be (Egy nyugdíjas férfi ismerősnek, hogy itt van XY unokám, 31 éves és még egyedülálló. Nem az, hogy jó munkája van, saját lakása, sikeres szakmailag, vagy éppen a második diplomáját csinálja munka mellett, miközben másodállásban a családi vállalkozásban is dolgozik, vagy 20cm-es farka van, vagy bármi más, hanem hogy egyedülálló.
Megbarátkoztam már nagyjából azzal, hogy a többség ezt az életet nem tudja elfogadni, feldolgozni. Úgyhogy amennyire lehet kerülöm a témát és kerülöm az olyan helyzeteket, amikor ez szóba jöhet. Ha mégis, akkor próbálom elengedni a fülem mellett ezeket a dolgokat. Viszont vitába véletlenül sem megyek bele a témában. Mert hiába tudnám levezetni, hogy ez nekem így jó és esély sincs másra (még ha szeretném sem), egyszerűen nem tudják feldolgozni.
Dehogyis vagy rossz ember, csak kilógsz ebből az ostoba, begyöpösödött társadalomból. Mi is kilógtunk a férjemmel együtt, mert nincs gyerekünk. Sajnos ezen nem tudsz változtatni, próbálj meg nem törődni velük.
71N
Ezt mindenki átéli egy bizonyos kor után.
Ha nincs párod, mikor lesz már.
Ha van párod, mikor házasodtok.
Ha házasok vagytok, mikor jön a gyerek.
Ha van már egy gyerek, mikor jön a második.
Ha van már kettő, mikor jön a harmadik, akkor vehetnétek új autót.
Ha van már három, mikor jön a negyedik, akkor nem kéne szjat fizetni.
De mit is várhatunk a hétköznapi embertől, amikor pártunk és kormányunk könyékig van a méhemben?
31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!