Ezek mondhatók jó jelnek, vagy abszolút semmi "komoly"?
Figyelt kérdés
Szemezés - elég sokáig. Figyelt, mert valahányszor felkaptam a fejem, láttam, hogy olyankor lesüti a szemét, és fordítva is így volt.
A múltkor, amikor messzirõl láttam (láttuk egymást), egy kisebb tömeg volt köztünk, és az egész kicsit fura volt, de amint megláttam, láttam, hogy ő is észrevesz, és -mintha csak keresett volna valakit- balra döntötte a fejét, és úgy nézegelődött felém.
És sóhajtás, amikor elment mellettem.
Ezek jelentenek valamit?
Kérem, értelmes válaszokat, oké?
Köszi. :)
2013. szept. 13. 20:02
1/7 anonim válasza:
hát ha szemezés volt meg minden, akkor biztos nem csak szórakozásból csinálta:)
3/7 A kérdező kommentje:
bambult?
ez nem túl biztató. Igazából jó lenne ha még többen válaszolnátok, hogy mi a véleményetek, mert akkor tényleg lehet, hogy kívülrõl máshogy látszik.
2013. szept. 13. 21:02
4/7 anonim válasza:
Írd le priviben a korotokat és segíthetek :)
5/7 anonim válasza:
Az ilyen sosem lehet a véletlen műve,egyértelműen tetszettél neki. :)
6/7 anonim válasza:
Velem is hasonlo doloh tortent meg. Aztan kovetkezo talalkozasnal oda jott koszonni. :) Nem veletlen. Tetszel neki, de probalj beszelgetni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!