Lányok, valaki szeretne velem ismerkedni komoly kapcsolat szándékából?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor
a) csak bezárod a böngészőt
b) kikapcsolod a gépet
c) nem veszel tudomást erről a kérdésről
Ha igen, akkor
a) írsz privátot és normális vagy
b) írsz privátot és nem normális vagy
c) írsz privátot és nem tudom :D
Feltétel: minimum 18 éves legyél, maximum 24.
Nyíregyháza környéki, vagy esetleg szerencsi, miskolci legyél. Ezen a vonalszakaszon is jó :)
Nem hiszek az ilyenekbe most kiderül :)
2013. szept. 5. 23:38
1/22 anonim válasza:
Szerintem meg d) leírom, hogy mennyire szánalmas a kérdésed és nem parancsolgatsz nekem.
2/22 A kérdező kommentje:
a d) pontot az olyan fogyatékosoknak tartom fent mint te :D
2013. szept. 5. 23:40
3/22 anonim válasza:
úgy tudom egyvalaki szívesen ismerkedne veled ;p
4/22 anonim válasza:
Na, most már tudom, hogy ki az "A Démon". Kár, hogy lusta vagyok visszakeresni a tegnap esti kérdést. :/
5/22 anonim válasza:
1 nem tudom ki vagy, de a szívembe loptad a válaszoddal magad:XD
7/22 anonim válasza:
ilyenekbeN
n-el a végén... mi lesz így a magyar nyelvvel? mindenki nákol... kapnák egy fegyvert, dugnák egy csajt... stb stb... ilyenekbeN nem hiszek oké?
köszi. amúgy hajrá
8/22 anonim válasza:
Valaki nagyon keresett téged azt kutasd fel.. A többieket hagyd békén és ne parancsolj mert az nem szimpatikus senkinek..
9/22 anonim válasza:
Én szívesen megismernélek! 23/L :)
Pill. és írok :)
10/22 A kérdező kommentje:
Köszi baby :) Megjött a privi :)
2013. szept. 5. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!