Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez elmegy egy bemutatkozásnak?...

Ez elmegy egy bemutatkozásnak? Komoly kapcsolat lenne a cél!

Figyelt kérdés

"Kedves olvasó!

Szabolcs megyei srác vagyok, jelenleg napi szinten álláshirdetéseket bújok, állásinterjúkra járok. Közben itthon a családi vállalkozásban segítek.

Első sorban komoly kapcsolat miatt vagyok itt, de szeretek új embereket megismerni. Néhány mondatban arról, hogy mit keresek:

Hogy a NŐ ragyogjon, a pasinak kell fényesítenie!

Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak! Mindent el lehet intézni nappal is! Szeretnék szeretve lenni, és viszont szeretni!

Érett pasihoz érett NŐ kell! Fiatal lányok ne keressetek , nem vagyok tanító bácsi és az apukád se! Férjes asszonyok, párkapcsolatban élők! Nem én fogom megadni nektek azt, amit otthon nem kaptok meg!

Jó lenne, ha tanulmányoznád az adatlapomat, mert bár van fönt képem, de ne a külsőm miatt akarj megismerni! A külső csak másodlagos dolog. A belső dolog az, ami a külső értéket növelheti."

Próbáltam kicsit humoros is lenni, ha valami nem stimmel, írnátok tippeket?

2013. szept. 1. 10:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem fasza :D
2013. szept. 1. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Még ez se jó :D tiszta beképzeltnek jössz le... De már alakul az előzőhöz képest xd
2013. szept. 1. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát nem hű de lenyűgöző, de azért adnék neki esélyt ha társkeresőznék.

Kicsit eröltetett..

2013. szept. 1. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem olyan erőltetettnek jön le...Mintha egy túl komoly srác írta volna, aki nem ismer a humort sem. Azt írtad próbáltál kis humor becsempészni. Hát...Nekem nem jött át.

Dolgozz még kicsit rajta. :)

2013. szept. 1. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:

kicsit erőltetett

és engem nagyon irritál az a sok felkiáltójel, 1-2 helyre oké, de ennyi felesleges

2013. szept. 1. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:

Fényesítenie? Ne, találj mást helyette. Mondjuk: hogy a nő tündököljön, a pasinak kell ragyogtatnia, vagy ilyesmi...

Amúgy alakul...

2013. szept. 1. 11:18
 7/11 A kérdező kommentje:

És így:

"Kedves olvasó!

Szabolcs megyei srác vagyok, jelenleg napi szinten álláshirdetéseket bújok, állásinterjúkra járok. Közben itthon a családi vállalkozásban segítek.

Első sorban komoly kapcsolat miatt vagyok itt, de szeretek új embereket megismerni. Néhány mondatban arról, hogy mit keresek:

Hogy a NŐ ragyogjon, a pasinak kell fényesítenie!

Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak! Mindent el lehet intézni nappal is. Szeretnék szeretve lenni, és viszont szeretni!

Érett pasihoz érett NŐ kell Fiatal lányok ne keressetek , nem vagyok tanító bácsi és az apukád se! Férjes asszonyok, párkapcsolatban élők! Nem én fogom megadni nektek azt, amit otthon nem kaptok meg.

Jó lenne, ha tanulmányoznád az adatlapomat, mert bár van fönt képem, de ne a külsőm miatt akarj megismerni. A külső csak másodlagos dolog. A belső dolog az, ami a külső értéket növelheti.

Szabadidőmben szeretek bowlingozni, biliárdozni, kerékpározni. Szeretek utazni, kirándulni, színházba, moziba járni. Nem kell, hogy ugyanezeket szeresd, csak fogadd el, ha barátokkal néha élünk ezeknek a dolgoknak, és ígérem, én sem foglak hazarángatni a barátnős vásárlásokból. :)

Szeretek élni, de mindig figyelek azért rá, hogy mire mennyit költök. Az alkohol nem vet meg, de csak társaságban engedek neki picit. A cigiért és drogokért ölni tudnék, hogy végre mind eltűnjön erről a világról. Ezen szerek nélkül is tud az ember endorfinhoz jutni, csak ismerni kell a módját. :)"

2013. szept. 1. 11:18
 8/11 A kérdező kommentje:

Most látom csak a legújabb hozzászólást, átírtam azt is! :)

"Kedves olvasó!

Hogy a NŐ tündököljön, a pasinak kell ragyogtatnia!

Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak! Mindent el lehet intézni nappal is. Szeretnék szeretve lenni, és viszont szeretni!

Érett pasihoz érett NŐ kell Fiatal lányok ne keressetek , nem vagyok tanító bácsi és az apukád se! Férjes asszonyok, párkapcsolatban élők! Nem én fogom megadni nektek azt, amit otthon nem kaptok meg.

Jó lenne, ha tanulmányoznád az adatlapomat, mert bár van fönt képem, de ne a külsőm miatt akarj megismerni. A külső csak másodlagos dolog. A belső dolog az, ami a külső értéket növelheti.

Szabadidőmben szeretek bowlingozni, biliárdozni, kerékpározni. Szeretek utazni, kirándulni, színházba, moziba járni. Nem kell, hogy ugyanezeket szeresd, csak fogadd el, ha barátokkal néha élünk ezeknek a dolgoknak, és ígérem, én sem foglak hazarángatni a barátnős vásárlásokból. :)

Szeretek élni, de mindig figyelek azért rá, hogy mire mennyit költök. Az alkohol nem vet meg, de csak társaságban engedek neki picit. A cigiért és drogokért ölni tudnék, hogy végre mind eltűnjön erről a világról. Ezen szerek nélkül is tud az ember endorfinhoz jutni, csak ismerni kell a módját. :)"

2013. szept. 1. 11:20
 9/11 anonim ***** válasza:

Háááát....Most őszinte leszek:

Ki akarsz tűnni a többi "unalmas" társkeresős adatlap közül, de én személy szerint ezt az adatlapot pár sor után be is zárnám. Nem túl figyelem felkeltő, az én érdeklődésemet speciel egyáltalán nem keltené fel. Sőt, valamilyen szinten (és most ne sértődj meg) sajnálatra méltó. (mármint a fogalmazás, erőlködés miatt) Az dicséretre méltó hogy a káros szereket mellőzöd.

2013. szept. 1. 11:23
 10/11 anonim ***** válasza:
Sokkal egyszerűbben és spontánabban, nekem nagyon fellengzős. Ja, és "hogy" kötőszóval nem kezdünk mondatot :)Az első fele okés, de a másodikkal szerintem elijeszted az érdeklődőt.
2013. szept. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!