Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez elmegy egy bemutatkozásnak?...

Ez elmegy egy bemutatkozásnak? Komoly kapcsolat lenne a cél!

Figyelt kérdés

"Kedves olvasó!

Szabolcs megyei srác vagyok, jelenleg napi szinten álláshirdetéseket bújok, állásinterjúkra járok. Közben itthon a családi vállalkozásban segítek.

Első sorban komoly kapcsolat miatt vagyok itt, de szeretek új embereket megismerni. Néhány mondatban arról, hogy mit keresek:

Hogy a NŐ ragyogjon, a pasinak kell fényesítenie!

Nem vagyok híve az egy éjszakás kalandoknak! Mindent el lehet intézni nappal is! Szeretnék szeretve lenni, és viszont szeretni!

Érett pasihoz érett NŐ kell! Fiatal lányok ne keressetek , nem vagyok tanító bácsi és az apukád se! Férjes asszonyok, párkapcsolatban élők! Nem én fogom megadni nektek azt, amit otthon nem kaptok meg!

Jó lenne, ha tanulmányoznád az adatlapomat, mert bár van fönt képem, de ne a külsőm miatt akarj megismerni! A külső csak másodlagos dolog. A belső dolog az, ami a külső értéket növelheti."

Próbáltam kicsit humoros is lenni, ha valami nem stimmel, írnátok tippeket?

2013. szept. 1. 10:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Engem pont az első felével riasztana el, a második része számomra megnyerőbb volt. :D
2013. szept. 1. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!