Melegek! Ti milyen kapcsolatra vágytok?
Figyelt kérdés
Én úgy tapasztaltam eddig,hogy csak a szexre hajt a legtöbb meleg srác.
én egy komoly kapcsolatot szeretnék,de edig nem jött össze. :/
Nektek milyenek a tapasztalataitok? Hol ismerkedtek?
2013. szept. 11. 19:45
1/18 Béla211 válasza:
Én is komoly kapcsolatra vágytam és az is van . Most már 4 éve . De azért tényleg sokan inkább a szexet keresik vagy ha komoly kapcsolatot is akarnak mellette belefér nekik a félrelépés. Mi amúgy a chat.hu ismerkedtünk meg de azért nem ez a portál a legjobb hely ha komoly kapcsolatot akarsz, nekem szerencsém volt.
2/18 anonim válasza:
komolyra. most van is, de most meg én cseszem el:/
3/18 anonim válasza:
Én is komoly kapcsolatot, szeretnék. Van is egy fiú akivel alakul vmi, de ő még mindig kicsit távolságtartó.
4/18 anonim válasza:
próbáld meg valamelyik meleg keresztény közösségben, ők hűségesek és komolyak, én is ott találtam meg a párom :o)
5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,mentek a zöld kezek! :)
2013. szept. 12. 14:22
6/18 anonim válasza:
szerintem titkon mindenki egy komoly kapcsolatra vágyik..:) köztük én is:DD
7/18 anonim válasza:
Nyilván, tartós kapcsolatot.
Nem, nem hajt mindenki szexre.. ez csak azért van mert pl összekeverik sokan a meleg s a bzi szót.. mert a bzi aki csak szexet keres semmi több..
Ne aggódj, másnak sem sikerül egyből, hisz ehhez idő kell + mivel én vidéki vagyok még költöznöm is kell stb.
Fel a fejjel, idővel neked is lesz párod!
19F
8/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. szept. 12. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!