Melegek! Ti milyen kapcsolatra vágytok?
Én úgy tapasztaltam eddig,hogy csak a szexre hajt a legtöbb meleg srác.
én egy komoly kapcsolatot szeretnék,de edig nem jött össze. :/
Nektek milyenek a tapasztalataitok? Hol ismerkedtek?
Én is komolyat szeretnék találni de valahogy nehezen alakul mivel vidéken nem kedvelik ezt a dolgot.
Kénytelen titokban lenni az ember és reménykedni hogy interneten meg lesz valahol a nagy ő személye.
Persze van érdeklődő de vagy távolban él vagy már nem tetszik vagy idős.
Nehéz és türelem kell hozzá.
Rendes normális kapcsolatot, egy rendes normális férfival :D ennyi. Az országban nem valami könnyű ismerkedni, ha meg meg is ismersz valakit ha nem akarod hogy tojással dobáljanak az utcán meg ócsároljanak, akkor titokban kell tartanod. :/ Ez a tapasztalatom, megismerkedtem egy sráccal Budapesten és megfogta a kezem az utcán erre valami Jobbikos kopasz faszi elkezdett szidni a haverjaival, gyakorlatilag menekültünk előlük mert agyonvertek volna. Bemész a rendőrségre ott meg nem hogy őket, téged büntetnek meg.
A lényeg, hogy ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt nem mernek a pasik, komoly kapcsolatra vállalkozni és csak egy futó kaland lesz belőle. Lehet nem erre a válaszra vártál de velem eddig csak ilyesmi történt. Persze reménykedem hogy egyszer megváltoznak a dolgok.
én is komolyat szeretnék bár jelenleg nem különösen keresek persze ha belebotlanék egy olyan srácba biztos nem ereszteném :)
ha valaki akar ismerkedni az írjon privit :)
Veszprém megyei 18/f
Köszönöm a válaszokat! :)
Én sem tapasztaltam még olyat,hogy valakit megobáltak volna,vagy valami ilyen miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!