Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Melegek! Ti milyen kapcsolatra...

Melegek! Ti milyen kapcsolatra vágytok?

Figyelt kérdés

Én úgy tapasztaltam eddig,hogy csak a szexre hajt a legtöbb meleg srác.

én egy komoly kapcsolatot szeretnék,de edig nem jött össze. :/

Nektek milyenek a tapasztalataitok? Hol ismerkedtek?

2013. szept. 11. 19:45
1 2
 11/18 anonim válasza:
100%

Én is komolyat szeretnék találni de valahogy nehezen alakul mivel vidéken nem kedvelik ezt a dolgot.

Kénytelen titokban lenni az ember és reménykedni hogy interneten meg lesz valahol a nagy ő személye.

Persze van érdeklődő de vagy távolban él vagy már nem tetszik vagy idős.

Nehéz és türelem kell hozzá.

2013. szept. 13. 23:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Rendes normális kapcsolatot, egy rendes normális férfival :D ennyi. Az országban nem valami könnyű ismerkedni, ha meg meg is ismersz valakit ha nem akarod hogy tojással dobáljanak az utcán meg ócsároljanak, akkor titokban kell tartanod. :/ Ez a tapasztalatom, megismerkedtem egy sráccal Budapesten és megfogta a kezem az utcán erre valami Jobbikos kopasz faszi elkezdett szidni a haverjaival, gyakorlatilag menekültünk előlük mert agyonvertek volna. Bemész a rendőrségre ott meg nem hogy őket, téged büntetnek meg.

A lényeg, hogy ilyen és ehhez hasonló dolgok miatt nem mernek a pasik, komoly kapcsolatra vállalkozni és csak egy futó kaland lesz belőle. Lehet nem erre a válaszra vártál de velem eddig csak ilyesmi történt. Persze reménykedem hogy egyszer megváltoznak a dolgok.

2013. szept. 15. 14:07
 13/18 anonim ***** válasza:
89%

én is komolyat szeretnék bár jelenleg nem különösen keresek persze ha belebotlanék egy olyan srácba biztos nem ereszteném :)

ha valaki akar ismerkedni az írjon privit :)

Veszprém megyei 18/f

2013. szept. 15. 14:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
12-essel egyáltalán nem értek egyet...engem soha nem akadályozott egy komoly kapcsolatban az, hogy vannak szélsőséges hülyék...igen, nem fogtuk meg nagyon egymás kezét soha az utcán, és igen, jobb lenne, ha ezt nyugodtan meg lehetne tenni, de soha nem okozott problémát egy tartós kapcsolat semmilyen szempontból...és idővel az ember megszokja, hogy annyira titkolnia sem kell, mint gondolná...
2013. szept. 15. 14:48
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én sem tapasztaltam még olyat,hogy valakit megobáltak volna,vagy valami ilyen miatt.

2013. szept. 15. 16:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
En egy olyan kapcsolatot szeretnek végre,ahol elfogad a párom,úgy ahogy vagyok...de szeretnek végre egy normális,komoly kapcsolatot!Amiben nem csak a sexen van a hangsúly...16/F
2013. szept. 15. 23:17
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is kapcsi párti,voltam és vagyok is:) Chat.hu-n is lehet ismerkedni,de az nem a legjobb hely. Szinte én is mindig ott lógok,akiket csak találok és akik be is jönnének,azok eléggé messze laknak.De viszont ott is inkább a szexre mennek sajnos. Valójában olyan kapcsit keresek,ami a szerelemről és a törődésről szól és persze a kirándulások és bulik:)) 26F meleg :)
2013. szept. 16. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:
87%
Vegyes az enyém. Én olyat ahol szeretjük egymást meg van az a plusz, de sok szex van benne és vmi szabadságom is legyen, ne legyek lekötve. Fura?
2013. szept. 17. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!