Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Olyan rossz ember és férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan rossz ember és férfi lennék 34 évesen hogy abszolút nem vágyok komoly kapcsolatra, családra és gyerekre?

Figyelt kérdés
Barátaim, családom kollégáim állandóan ezt mondják hogy kéne már egy gyerek és mi lesz már nincs egy normális nő az életemben. Ez olyan nagy baj lenne, olyan rossz ember lennék emiatt, mert abszolút nem vágyok ilyen dolgokra?
2019. máj. 19. 00:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A #9-es válaszoló nem lőtt mellé azzal, hogy beleszőtte a politikát is, tényleg vannak, akiknek ez az "érv".

32 éves vagyok, 5 éve férjnél, nem lesz gyerekünk. Van egy házunk, amiben élünk és amit folyamatosan újítunk fel. Lakható, de azért van még rajta mit csinosítani.

A mamám volt az első pár éve, aki azzal próbált ránk hatni, hogyha lenne 3 gyerekünk, felvehetnénk a CSOK-ot, készen lehetne a házunk. Egyet sem akarunk, nemhogy hármat. Szóba került múltkor, hogy lassan le akarjuk cserélni az autónkat, mert már öreg és egyre több a nyűg vele, erre mondják, hogy ha bevállalnánk a 3 gyereket, kapnánk rá 2,5 millió kedvezményt. És várja a reakciót, hogy megvilágosodok, hogy igen, ezért megéri vállalni. És nem a mama az egyetlen, akitől az elmúlt években ilyen megjegyzéseket kaptunk, hogy már csak a CSOK miatt is megérné vállalni.

2019. máj. 19. 08:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Az én barátom sem akar ő is 35 éves már. Pedig én szeretnék de nyílván nem fogom rá erőltetni a dolgot tiszteletben tartom ha nem akkor nem. Várok hát ha változik ha nem hát pech. De ez nem rossz dolog amúgy.
2019. máj. 19. 09:24
 13/19 anonim ***** válasza:
63%
10es, nem én tehetek róla, h a poltika bemászott a hálószobámba. Szerencsés vagy, ha neked nem.
2019. máj. 19. 09:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Ettől nem vagy rossz ember kérdező !

De vannak 30 feletti pasik akiket azért nyugatnak ezzel mert sose látják nővel , aztán arra gondolnak lehet meleg , vagy valami selejt dolga van amiért nem akkar párkapcsolatot, családot..

2019. máj. 19. 09:55
 15/19 anonim ***** válasza:

#13: Pedig te tehetsz róla csak, senki más.

Itt pont az a lényeg, hogy hiába a kormány erős diszkriminációja a gyermektelennek szemben, aki nem akar, az nem vállal és ennek milyen a megítélése hálószobán kívül.

2019. máj. 19. 10:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Soha nem is vágytál ezekre?
2019. máj. 19. 13:40
 17/19 A kérdező kommentje:
16. Nem, erre nem vágyok, sexre vágytam azt meg is kaptam sokszor
2019. máj. 19. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:
15ös: nem lenne ez a kérdés sem, ha nem létezne ez a nyomás.
2019. máj. 19. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:

#18: Az idősebbek azt se tudják mi a CSOK, tapasztalat. Nem azért van a nyomás mert a csúnya gonosz fidesz impotenssé tesz az ágyban, hanem mert nálunk ez az általános életmodell nálunk még mindig. (És baromira nem vagyok fideszes mielőtt ez a téma jönne)

Persze könnyű mindig valami külső, látszólag nálunk nagyobb erőt hibáztatni, lehetőleg olyat amire látszólag nincs hatásunk.

Nálunk egyszerűen bele van még kódolva az emberekbe, hogy csak ez az egy életút lehet elfogadható. (Lehetne még ilyen példákat mondani; akinek nincs saját ingatlana az sikertelen és csóró, aki tömegközlekedik, az nem vitte semmire szakmailag és még sorolhatnám)

2019. máj. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!