Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adnak itt tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?

Figyelt kérdés

Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.

Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.

De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?

2019. okt. 18. 09:47
 91/138 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, gondolkodj már kicsit basszus:) Te állatokról beszélsz, mi meg emberek vagyunk. De szívesen bemutatlak egy intelligens és nagyon is dekoratív hölgy ismerősömnek, akinek egy átlagos, nem izmos barátja van már nagyon régóta. A nőnek szinte mindig csapja valaki a szelet, kigyúrt, izmos pasik is, de mégis visszautasítja őket. Ha gondolod bemutatlak neki és máris megdőlt az elméleted. Köszöntem.

A receptet meg még mindig várjuk.

2019. okt. 18. 14:10
 92/138 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzáfáznék, hogy én nem tagadtam, hogy az állatok és a fajok alkalmasság alapján választanak párt.
2019. okt. 18. 14:14
 93/138 A kérdező kommentje:

Már mondtam, hogy az ember is állat.

Eszem ágában sincs a receptet leírni, ilyen bandának meg főleg nem.

2019. okt. 18. 14:56
 94/138 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Hitesd el h ilyen vagy, s tiéd. Nem kell ilyennek lenned, elég csak az illúzió, amúgy se a személybe szeretnek bele, hanem ahogy mondtad kérdező, az élethelyzetbe.

Egyébként ha társat választasz, akkor működhet örökké is, hisz embert választasz magad mellé, nem pedig egy húst, ami ha megromlik, kidobom. Ami egyszer működött, működhet bármikor, csak egyszerűbb (olcsóbb) lecserélni egy másikra.

2019. okt. 18. 15:14
 95/138 anonim ***** válasza:
83%

"Már mondtam, hogy az ember is állat.

Eszem ágában sincs a receptet leírni, ilyen bandának meg főleg nem."

1. Az ember még mindig nem állat.

2. Persze, hogy nem írod le, mivel nincs semmilyen recept.

2019. okt. 18. 15:23
 96/138 anonim ***** válasza:
49%
#95-ös, soroljál már fel bármilyen olyan tulajdonságot, amivel csak az ember rendelkezik és nincsen semmilyen formában jelen az állatvilágban.
2019. okt. 18. 15:30
 97/138 anonim ***** válasza:
66%

"A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott."

ROTFLOL

LEXIKÁLISAN????

Mi van?????

2019. okt. 18. 15:36
 98/138 anonim ***** válasza:
66%
Hmmm... nem is tudom. Talán kimagasló intelligencia, gondolkodásból fakadó összetett cselekedetek, amik miatt nem csak az ösztönünket követjük? Mondjak még?
2019. okt. 18. 15:37
 99/138 anonim ***** válasza:
66%

"soroljál már fel bármilyen olyan tulajdonságot, amivel csak az ember rendelkezik és nincsen semmilyen formában jelen az állatvilágban"

- Írás-olvasás

- bonyolult gondolati rendszerek építése

- elvont fogalmakban való gondolkodás

- nem létező világok teremtése (fantasy, Harry Potter, Trónok harca, stb.)

2019. okt. 18. 15:37
 100/138 anonim ***** válasza:
66%
99-es is jó példákat hozott, ezt most buktad kedves hozzászóló :D:D
2019. okt. 18. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!