Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adnak itt tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?

Figyelt kérdés

Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.

Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.

De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?

2019. okt. 18. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/138 anonim ***** válasza:
98%
Bárki bármit mondhat...szerintem te is ugyanolyan incel vagy, mint azok akikről írsz :)
2019. okt. 18. 09:49
 2/138 anonim ***** válasza:
89%

Ha azt tanácsolom, hogy légy őszinte, nyitott, hűséges, tisztelettudó, tudj mindent megbeszélni a pároddal, tudj kompromisszumot kötni, ne légy önző-egoista-agresszív, akkor rossz tanácsot adtam? NEM! Ezek alap dolgok.

Almási Kitti pedig egy nagyon jó szakember!

2019. okt. 18. 09:50
 3/138 A kérdező kommentje:

Almási Kittivel az a probélmám, hogy belőle inkább a nő beszél, nem pedig az a szakember. A tanácsai inkább egy tanult nő magánvéleményét tükrözik.

Csernus Imrénél jobban érzem a doktor úr szerepét, de egyébként mindkettőjüket bírom.

2019. okt. 18. 09:56
 4/138 anonim ***** válasza:
89%

1. Fingod sincs, hogy az itteni pasik többsége nem nyúlt csajhoz, csak mondod. Simán lehet, hogy olyanok osztják az észt, akik nagy csajozógépek.

2. Gondolom tőle tanultál, ugye? Na és mesélj, megtanított buz*san járni? :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=We6rtCjjqQY

2019. okt. 18. 09:59
 5/138 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezekszerint a pszichologiahoz es az emberi termeszethez nem sok ismereted van neked sem... :D nembaj.
2019. okt. 18. 10:03
 6/138 anonim ***** válasza:
92%

Tehat te vagy az almassy kitti celcsoportja, en nokent nem is ismerem de te ezekszerint igen. No ki az aki igy okoskodik most itt?

Az en “mestereim” jung es tarsai. Toluk allitom tobbet tanulhatsz. Csernusban is sok a hiba, szerintem.

2019. okt. 18. 10:05
 7/138 anonim ***** válasza:
100%

Szóval, szerinted mindenki hülye, mert a maga módján segíteni akar, csak te vagy helikopter, de te nem mondasz senkinek semmit. Oké.

Nem kötelező itt lenni, nem kötelező azokra a tanácsolta adni, amiket írnak.

A személyes véleményem pedig, hogy az ilyen "el se hinnétek miket ért el ismerkedéssel" dumák nem mások, mint baromság. Mert azt elhiszem, hogy valaki megtalálja azt, akivel kölcsönösen szeretik egymást. Minden további viszont manipuláció, játszmázás, hazugság. Nem nyűgöz le, inkább szánalmasnak, és alacsony érzelmi intelligenciájúnak tartom. De mindenki azt hiszi el eredménynek, amit akar. Nekem ez értéktelen.

2019. okt. 18. 10:06
 8/138 A kérdező kommentje:

Na, erről beszélek. Ilyen sültbolondok osztják itt az észt, mint a 4-5. válaszoló. Nagyon-nagyon komolytalan ez a rovat. Olyanok, mint a vallás rovatban trolkodó Jehova tanúi vagy hitgyülisek.

Akik kérdést írnak ki, azoknak ezek adnak tanácsot. Nem csoda, hogy ez a rovat incelek gyülekezete lett. Itt senki sem csajozik be.

2019. okt. 18. 10:07
 9/138 anonim ***** válasza:
100%

Milyen alapon szolsz le ilyen stilusban?

Jezusom hulyekkel tenyleg kar kezdeni.

Edesem ilyan az adjon Isten amilyen a fogadj isten. En ismerem a magam ertekeit es masoket is. Te egyelore nem tudtal felmutatni semmit, csak egy hisztis gyerekkent viselkedsz. Es ha a hulyes stilusodra reakciot kapsz meg neked all feljebb.

Egy nagy kamu vagy. Erre mondjak azt, hogy provokalas.

Innen nezve azt gondolom, inkabb te ne osztogass itt tanacsokat, mert egyszeruen csak buta vagy. ;) Miss Csernus...

2019. okt. 18. 10:11
 10/138 anonim ***** válasza:
100%
Magadból indulsz ki? Én 30+ csajjal voltam eddig együtt, erről az oldalról is 4-el asszem. És nem kellett vért izzadni hogy felszedjem őket..jó duma meg jó külső. Az első dugás után meg már tudták mi a jó nekik
2019. okt. 18. 10:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!