Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
Vannak olyan csajok, akik a házasság előtt szórakozni akarnak, azok biztos szóba állnak majd velem.
Aki meg komoly kapcsolatot akar, az keres egy olyan pasit.
"Na, erről beszélek. Ilyen sültbolondok osztják itt az észt, mint a 4-5. válaszoló. "
4. válaszoló vagyok. Kérlek írd le, hogy miért lennék sültbolond. Érdekel, hogyan jutottal erre a következtetésre a hozzászólásom alapján, ugyanis semmi rosszat nem írtam, csak annyit, hogy fingod sincs, hogy akik itt tanácsot adnak, azok csajozógépek-e vagy sem, így nem is állíthatsz olyanokat róluk, amit a kérdésedben írtál. Én csak leírtam a tényeket. Szóval várom, hogy ebből a kommentemből miért az jön le neked, hogy sültbolond vagyok.
Az irigykedéssel nem mész semmire.
"mert egy olyan pasitól tanultam, "
Behalok!
ma 10:43
Nem azt nem értem, hogy valaki miért nem akar megállapodni. Mint említettem nekem is voltak éjszakás kalandjaim, sőt szex kapcsolatom is. Most meg másra vágyom ennyi. De mindent összevetve nem értem minek kell valakinek egy olyan képesség, amivel "bármelyik" nőt megszerezheti? Ez a világ leghaszontalanabb képessége :D
Én pl. messze nem tudok bármilyen nőt megszerezni. Viszont pontosan tudom milyen nőt kell megszereznem, ha olyan szexet akarok, ami számomra a paradicsom. Ehhez nem "bármilyen" nő kell, és az X nőből ha egy vevő rá és meg tudom vele élni, az miért ne lenne elég?
Mivel ad pluszt, ha minden nap más a partner? Testiségben sincs értelme.
Ha nem akarsz megállapodni, legyen szexkapcsolatot. Ha nem akarsz emellett megszorításokat, akkor legyen ez a megbeszélés tárgya. De írd már le nekem, abban mi az élvezet, hogy megdugod-eldobod, megdugod-eldobod... Ez milyen plusz testi élményt ad?
#37-es, nem így nyomom, de megértem őket. Ha "bármilyen" nőt megtudsz szerezni, az sokat dobhat az önbizalmadon. Emellett szerintem a férfi identitásra is jó hatással van, amikor tudod, hogy férfiként tekintenek rád.
Ez kb. olyan, mint a nők instagramon, minél több like-ot kapnak, annál nagyobb lesz az önbizalmuk. Férfiaknál ez nem a like-ok számában merül ki, hanem inkább a megfektetett nők számában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!