Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
Az említett srác sosem dugott részeg nőket, mindig úgy feküdt le valakivel, hogy a nő is akarta, és józan volt.
Említettem, hogy volt felesége is, de elvált.
Igen, lehet ezen csámcsogni, hogy volt egy rosszul sikerült házassága, de tény, hogy profi módon tudja, hogy kell a nőkkel beszélni. A munkájában is sikeres, full gazdag.
"A sikeredet a kinézeted és a személyiséged határozza meg, egyiken sem tudsz alapvetően változtatni."
Ennél nagyobb hülyeséget (második fele) még nem olvastam ezen az oldalon.
"A sikeredet a kinézeted és a személyiséged határozza meg, egyiken sem tudsz alapvetően változtatni."
Ez egy baromság. :D
De amúgy nem értem, minek ez a baromság!
Nekem csak 1 nő kell. Miért kéne az összes? Ez szerintem valami lelki betegség.
Ha valaki nem tud monogám kapcsolatban élni, az sem azt jelenti, hogy meg akarja dugni az összes nőt. Jézusom..
Ráadásul kérdező, neked már volt pozitív szexuális élményed? Olyan, amit úgy érzel sosem fogod elfelejteni? Mert nekem már voltak. És ennek semmi köze ahhoz, hogy a nőnek milyen teste van. Ahhoz van köze, hogy lelkileg ráhangolódik, ismer és pontosan tudja mit szeretek.
Volt már ilyenben részed? Gondolom nem, ha lett volna nem igazán érdekelnének az egy éjszakás kalandok. Kipróbáltam, de az nem igazi szex.
Az meg bocs de nem mozgat különösebben, hogy minden lyukba spermát fröcsögjek :D
Egy boldog kiegyensúlyozott élethez nem kell 100 nőt megdugni. Sőt ez kifejezetten komplexusokra utal.
"mindig úgy feküdt le valakivel, hogy a nő is akarta"
A haverod igazi lovag! xD
"mindig úgy feküdt le valakivel, hogy a nő is akarta"
Zseniális, a haverodon kívül ez még senkinek sem sikerült a történelemben.
#25-ös, annak az esélye, hogy te megtalálod azt a nőt, akivel komolyabb probléma nélkül letudsz élni egy egész életet, az nagyon kicsi. Elég csak megnézni, hogy milyen sok házasság végződik válással, szakítással.
Vannak akik élvezik a testiséget és (még) nem szeretnének megállapodni. Csak azért, mert te nem értesz ezzel egyet, az nem jelenti azt, hogy ők rosszul élnék az életüket, szimplán más a motivációjuk, mint neked.
Nézd 25-ös, nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a siker. Neked az, ha van egy hosszútávú kapcsolatod. Számomra az, ha több nővel ismerkedem.
Majd 40 évesen másként gondolom lehet, de még szeretnék szórakozni egy kicsit, illetve szórakoztatni azokat a csajokat, akik szóba állnak velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!