Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
"De még én sem merem osztani az észt."
Jobban is teszed. Nincs mit osztanod.
Mester! Kértem itt is a receptet privátban is, de te csak maszatolsz, mint Ferenc Pápa a bazilikában.
Közvetlen összeköttetésben van a teremtővel. De Facto a helytartója. Kérdezzd csak az űrutazásról, a fúziós reaktorról, az elektromos energia hatékony tárolásáról. Kiedrül Sarlatán.
A felvetésed még jó is lenne akkor, ha az evolúciós gondolkodás eredetije, amiben a faj (az egyén) körül forog minden, megmaradt volna, ahogyan Ch. Darwin gondolta. Dawkins könyve azonban azért robbant akkorát, mett kidolgozta az evolúció génközpontú szemléletét. Ebben az esetben nem számít az egyén, hanem - Dawkins nyelvezetén - az a fontos, hogy az új replikátorok további másolatokat tudjanak készíteni magukról, hogy aztan új túlélőgépve tudjanak jutni.
A fajok ez alapján szelektálnak. Ebben esetben tökmindegy, hogy ki miként érzi magát a párkapcsolatában, ha az a gének továbbadását valamilyen szemszögből hátráltatja. Ha alkalmasabb hím jön, a nő azé lesz.
"Ha alkalmasabb hím jön, a nő azé lesz."
Ez úgy ahogy van, hülyeség. És sajnos elég primitív gondolkodásra vall ez tőled, hogy így vélekedsz. De hát faék egyszerű emberekkel értelmesen beszélgetni ugye nem lehet.
De könyörgöm Mester, taníts már. Oszd meg velünk a tudásod a csajozásról, én is a birtokában szeretnék lenni. Szomjas vagyok a tudásra, amit a menő-macsó ismerősöd adott át neked. Tudni szeretném a titkot, mert egyszerűen nem értem. Nekem nincs semmilyen szuperképességem, csak élem az életem, ismerkedek és jönnek-mennek a csajok az életemben. De nekem ez szuperképesség nélkül megy, így most teljesen összezavarodtam.
Tessék, jöhet a akkor a "recept".
Jelenlegi ismereteink szerint egy nőt csak úgy lehet felszedni, ha tetszel neki te is.
De te nyilván ki tudod küszöbölni ezt a jelentéktelen tényezőt.
Meglehet, hogy primitív gondolkodás, csakhogy a valóság varázsa nem abban van, ami szép, hanem abban, ami igaz.
Tagadhatod, hogy a fajok alkalmasság alapján valasztanak, egy romantikus pasitól vagy nőtől nem is vártam mást. Ám ha tudod bizonyítani az ellenkezőjét, minden gúnyolódás nélkül mondom, hogy Nóbel díjban fogsz részesülni, és valószínűleg a kreacionisták hőse leszel, akiknek eléggé böki a szemét az egész evolúciós elgondolás.
Ezek a te idióta, sablonos ismereteid. Volt olyan nő, aki nyíltan megmondta, hogy nem jövök be neki, de tetszik neki a stílusom. Tökmindegy, hogy ki kinek tetszik. Annak idején egy alacsonyabb, ragyás arcú srác vette el a nőmet, mert ő akkor férfi volt a talpán, én meg nem. Ki is akadtam nagyon, hogy egy ilyen gnómmal csaltak meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!