Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adnak itt tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?

Figyelt kérdés

Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.

Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.

De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?

2019. okt. 18. 09:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:
95%

Kedves 38.

A 39 jól mondja. És pont erről beszéltem, amikor komplexusokat hoztam fel. Nekem pl nincs szükségem arra az érzésre, hogy bárkit megdughatnék ahhoz, hogy férfinak érezzem magam..

Sőt pont attól érzem magam férfinak, ha van valaki, akiről tudom, hogy nem szexel csak úgy senkivel, és neki mégis én kellek.

Ha van egy nő, aki bármit megkaphat, hajlandó lefeküdni random emberekkel, sőt manipulálható, mert egy középszerű férfi is simán lefekszik vele nyomorék taktikákat alkalmazva. Te pedig be tudsz állni a 151.-nek a sorba :D

Ez építi az egódat?

2019. okt. 18. 11:27
 42/138 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem. A nők megfektetése evolúciós ösztön. Egy hím annál értékesebb, minél több nővel párosodik. Ezért is van az, hogy ha pasi sikeres a nőknél, akkor más nők is jobbal elfogadják, szemben az "én nem állok szóba nőcsábászokkal" című unlalmas, erkölcscsösz szöveggel. Ezért van az, hogy a nagy csajozós pasikat sosem látjuk egyedül kullogni az utcán, hanem szombat este a buszmegállóban 2-3 nő társaságában nevetgél, baromkodik.

2019. okt. 18. 11:28
 43/138 anonim ***** válasza:
84%
Képzeld, elolvastam. Láttam, hogy írtad, te nem olyan vagy, azonban utána leírtad a véleményed, hogy szerinted miért lehet az, ha valaki sok nőt meghúz. Ergo te is így látod, hogy valakinek attól lesz önbizalma, ha minden nap más nővel van. Ha te így gondolod, akkor nálad is bajok vannak.
2019. okt. 18. 11:28
 44/138 anonim ***** válasza:
54%
Megjelenik a varázsló és jó magyar szokás szerint mindenki köpködi. Inkább taníts Mester!
2019. okt. 18. 11:29
 45/138 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:28

Az meg sem fordul a fejedben, hogy valaki nem is igényli, hogy az élete minden pillanatában buta πcsákkal kelljen bohockodnia? :D

2019. okt. 18. 11:32
 46/138 anonim ***** válasza:
78%

"Egyáltalán nem. A nők megfektetése evolúciós ösztön. Egy hím annál értékesebb, minél több nővel párosodik."

Az állatoknál így van, és lehet nálad is, de egy normális embernél nem. Inkább ne is reagálj többet, mert csak egyre nagyobb baromságokat írsz.

Egyébként még mindig nem válaszoltál arra, hogy miért vagyok sültbolond. Gondolom azért nem reagáltál rá, mert rájöttél, marhaságot írtál.

Továbbá Kérdező, aki minden nőt meg akar húzni, az valamit kompenzálni akar, bajok vannak ott fejben és lélekben is. Mondjuk ez a hozzáállás rólad is elmond sok dolgot. Én nem attól fogom magam férfinek érezni, hogy minden nap mással dugok, én enélkül is férfinek érzem magam. Hangsúlyozom mégegyszer, fingod sincs, hogy az itteni válaszolók mekkora csajozógépek, így amiket írsz, nem állja meg a helyét.

2019. okt. 18. 11:32
 47/138 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, te idióta.

Komolyan azt hiszed, a hódításhoz valamilyen tudomány kell?

Hiába fogadod te el egy nálad sokkal jobban kinéző pasi tanácsait, ami neki működött, neked tutira nem fog.

Egy jó hapsinak sokszor elég ha megdícséri egy lánynak a pl. a felsőjét és már a zsebében van a csaj.

Hol élsz te.

2019. okt. 18. 11:33
 48/138 A kérdező kommentje:
Az ember is állat. Richard Dawkins "A vak órásmester" című könyve elejét így kezdi: "Mi, állatok...". Szóval te csak ne tégy olyan nagy különbséget, ha egy elismert kutató sem tesz. Nyilván lehetnek kivételek, ahogyan az állatvilágban is van erre példa. De ettől függetlenül, a kivételek csak erősítik a szabályt.
2019. okt. 18. 11:36
 49/138 anonim ***** válasza:
78%

"Az ember is állat. Richard Dawkins "A vak órásmester" című könyve elejét így kezdi: "Mi, állatok...". Szóval te csak ne tégy olyan nagy különbséget, ha egy elismert kutató sem tesz. Nyilván lehetnek kivételek, ahogyan az állatvilágban is van erre példa. De ettől függetlenül, a kivételek csak erősítik a szabályt."

Ohh értem, szóval ha valaki leírta a könyvében, hogy állatok vagyunk, akkor már tényleg azok vagyunk. Micsoda érvelés, beszarok :D Képzeld, én különbséget teszek, mert köztem és egy állat között van különbség. Közted és az állat között lehet nincs, az már nem az én problémám. Egyébként a hódításhoz nem kell tanács. Nézzél ki jól, legyen pénzed és megkapsz sok nőt. Ennyi. Nem kell ehhez zseninek lenni. Bár ha neked az az életcélod, hogy minden nőt meghúz, hát...elég szánalmas életcél :D

2019. okt. 18. 11:41
 50/138 A kérdező kommentje:

Igen, tudomány kell hozzá. A haver tanácsai nélkül önamagamtól sosem produkáltam volna olyan eredményeket, mert nekem eszembe sem jutottak volna olyan ötletek, szövegek, stb.

Lényegében a szüzességem elvesztését is ennek a "tudománynak" köszönhetem.

Jó viszont, hogy ehhez nem fér hozzá akárki. A sablonos csajozási tanácsok az átlag ember meg a "guruk" által nem tudomány, csak néphülyítés, lehúzás, átverés.

2019. okt. 18. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!