Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
Akkor régen bizony mindenkinek bajok voltak a fejében, főleg az uralkodóknak, akiknek tucatszámmal voltak ágyasaik.
Csak azért, mert a kereszténység megjelenésével a monogámia lett az új "normális" életmód, nem azt jelenti, hogy baj van azok fejében, akik nem így gondolkodnak.
Csak azért, mert a ti értékrendetekbe, világszemléletetekbe ez nem fér bele, az még nem jelenti azt, hogy a másik fejében gondok vannak.
Annak gondolom ti is örültök, hogyha sikerül egy nőt rendesen kielégítenetek és közben ti is jól érzitek magatokat. Szóval nehéz elképzelni, hogy rosszul éreznétek magatokat, hogyha több nővel is megélhetnétek ezt.
Az uralkodók elég nagy része retardált volt..
Sőt sok volt a vérfertőzésből származó uralkodó is.
"Igen is állatok vagyunk, ugyan azok az ösztönök vezérelnek minket is, csak jóval fejlettebbek vagyunk. Érthető, hogy ez bántja a te egodat, de biológiailag nehogy azt hidd már, hogy többek vagyunk egy állatnál."
Az én egomat ugyan nem sérti, hisz tudom ki vagyok. Örülök neki, ha te egy állat vagy, köszönöm, én maradok inkább ember :)
#49-es!
Richard Dawkins, aki az evolúcióbiológia professzora, azt mondja állatok vagyuk, te azt mondod nem vagyunk azok. Vajon okosabb vagy, mint Dawkins? Te talán Oxfordban tanultál és tanítottál, mint ő?
A másik: amit leírtál az NEM hódítás!
A hódítás ott van, amikor milliók nélkül, szerényebb megjelenéssel is be tudsz jutni egy [szép] nő bugyijába. Ez hódítás, és elismerésre méltó dolog.
"A hódítás ott van, amikor milliók nélkül, szerényebb megjelenéssel is be tudsz jutni egy [szép] nő bugyijába. Ez hódítás, és elismerésre méltó dolog."
Igen, de ehhez semmilyen különleges képesség nem kell. Mint már említettem, az ilyen dolgok a normális, szocializált emberekben megvannak. Belőled ezek hiányoztak, és most megtanította neked valaki. Ettől még nem vagy különleges képességek birtokában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!