Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év fölötti lányok abszolut elzárkóztok a neten való ismerkedéstől még ha szimpatikus a fiú akkor is vagy tesztek kivételt? 25F
Én azt gondolom, hogy ebből a szempontból régebben jobb volt, hogy nem volt internet, mert tökösebbek voltak a férfiak, ugyanis kénytelenek voltak odamenni a nőkhöz udvarolni. Most meg mit csinálnak? Kiszemel magának, de nem jön oda beszélgetni vagy kimutatni, hogy tetszem neki, hanem rámkeres facebookon és ott ír rám, mert élőben nincs benne annyi, hogy odamerjen jönni. Én ezért gyűlölöm azt ha egy pasi rámír akármelyik közösségi oldalon ismerkedési szándékkal, mert nekem ebből az jön le, hogy élőben nincs benne annyi, hogy odajöjjön és megpróbáljon velem beszélgetni, jobban megismerni. Nekem olyan pasi nem kell, aki csak a képernyő mögül mer udvarolni. Akkor tudom ezt megérteni, ha mondjuk szeretne megismerni, de nincs rá lehetősége, mert riktán találkozunk, de én mindenképp az élőbeni ismerkedésre hajlok.
Ha ott vagyunk mindketten egy helyen és ott nem mer hozzámszólni, de másmap vagy pár nap múlva meg facebookon zaklat, akkor nálam már ellőtte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!