Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 év fölötti lányok abszolut...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év fölötti lányok abszolut elzárkóztok a neten való ismerkedéstől még ha szimpatikus a fiú akkor is vagy tesztek kivételt? 25F

Figyelt kérdés
Nem az miatt vetem fel ezt az opciót mert nem volt még barátnőm vagy a világban töketlen vagyok volt már barátnőm olyan is akivel neten ismerkedtünk meg! Ti hogy voltatok vagy vagytok a feltett kérdés tekintetében a dologgal?
2019. szept. 22. 22:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy ebből a szempontból régebben jobb volt, hogy nem volt internet, mert tökösebbek voltak a férfiak, ugyanis kénytelenek voltak odamenni a nőkhöz udvarolni. Most meg mit csinálnak? Kiszemel magának, de nem jön oda beszélgetni vagy kimutatni, hogy tetszem neki, hanem rámkeres facebookon és ott ír rám, mert élőben nincs benne annyi, hogy odamerjen jönni. Én ezért gyűlölöm azt ha egy pasi rámír akármelyik közösségi oldalon ismerkedési szándékkal, mert nekem ebből az jön le, hogy élőben nincs benne annyi, hogy odajöjjön és megpróbáljon velem beszélgetni, jobban megismerni. Nekem olyan pasi nem kell, aki csak a képernyő mögül mer udvarolni. Akkor tudom ezt megérteni, ha mondjuk szeretne megismerni, de nincs rá lehetősége, mert riktán találkozunk, de én mindenképp az élőbeni ismerkedésre hajlok.

Ha ott vagyunk mindketten egy helyen és ott nem mer hozzámszólni, de másmap vagy pár nap múlva meg facebookon zaklat, akkor nálam már ellőtte magát.

2019. szept. 23. 07:33
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már idősbb vagyok, de a huszas éveim elején ugyanígy gondoltam, szóval leírom. Akármennyire szimpatikus valaki, soha nem mentem bele netes ismerkedésbe, annyira idegen, erőltetett dolognak tartom. Soha nem volt szimpatikus, hogy az egyetlen profilképem alapján valami vadidegen már ismerkedni akar, úgy, hogy nem is tud rólam semmi mást, mint hogy hogyan nézek ki, nekem ez taszító. Mondjuk ennél is van rosszabb. Volt egy szaktársam az egyetemen, egyébként egy tök jóképű srác volt, viszont élőben egy szót se szólt hozzám, éppen csak hogy visszaköszönt a folyosón, azt is nehezen. Sokszor rajtakaptam, hogy nézett, de ennyiben ki is merült. Aztán második félévben messengeren nekiállt írkálni. Megköszöntem az érdeklődést és lezártam. Ha élőben jön oda, akkor még az is lehet, hogy lehetett volna valami köztünk, de engem zsigerből taszított, hogy élőben gyáva volt és inkább a neten próbálkozott, el is vesztettem minden szimpátiát irányába. Lehet, hogy én vagyok túl oldschool, de részemről kizárt, hogy valaha is a neten ismerkedjek.
2019. szept. 23. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!