Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznek a lányok ha egy korábbi csalódás miatt utasítanak el egy számukra szimpatikus srácot?
Korábbi csalódást.
Velem olyan volt, hogy túlzottan az előző hatása alatt voltam, még mindig szerettem, és azt mondtam a fiúnak, hogy egyszerűen nem állok készen egy kapcsolatra, mert még mindig őt szeretem, meg először tovább kell lépnem, és egyedül boldognak lennem. Egyébként depressziós is voltam/vagyok (tényleg, nem csak én mondom magamra), arra csak utaltam. Így másfél év elteltével elkezdett hiányozni a fiú, és néha belegondolok, hogy mi lett volna, ha nem utasítom el, de mindig arra jutok, hogy nem bántam meg, hogy akkor ezt mondtam. Valószínűleg ha összejöttünk volna, rengeteget veszekedtünk volna, és szakítottunk volna, nekem mégrosszabb lenne, de elsősorban az ő érdekeit néztem, mert nem akartam "lehúzni" az akkori érzelmi állapotommal.
Ha ilyen történik veled, tényleg ne vedd magadra, nem miattad van. Inkább örülj neki, hogy őszinte a lány, és gondol arra, hogy ne legyen rossz hatással rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!