Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpatikus vagyok neki? Érdemes próbálkozni?

Figyelt kérdés
Ahol dolgozom van a közelbe egy tesco ahova néha járok vásárolni és van ott egy pénztáros lány aki már tetszik egy ideje de nem volt bátorságom odamenni..A mai napon bementem és valami miatt a segítségét kértem,ő odajött mellém szorosan sőt még egymáshoz is értünk utána meg rám mosolygott..Viszont mikor mentem fizetni akkor olyan visszahúzódó lett és jó napottal köszönt...De egyszer volt egy olyan is ugyanugy nála hogy mögém állt az önkiszolgálóba és mondta a kolléganőjének hogy nincsen párja..Önbizalmam sajnos nem sok van az a baj...
2019. júl. 29. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit veszítened, nyugodtan belemehetsz egy könnyű kis flörtbe, ismerkedésbe, a reakciójából úgyis látni fogod, hogy nyitott rá, vagy sem :)
2019. júl. 29. 15:13
 2/7 A kérdező kommentje:

De hogyan kell ezeket csinálni ?

Az a helyzet hogy régóta nem flörtöltem ismerkedtem..Fizettem és ott is mosolygott mondtam neki hogy szia ő meg azt mondta hogy szép napot:)

Egy olyannal lehet indítani hogy : Régóta szimpatizálok veled már lenne kedved egy kávét meginni valamikor ?

Vagy ez nagyom tré ?

2019. júl. 29. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tré, egyszerűen kérdezd meg, hogy lenne-e kedve sétálni, kávézni egyet. Vagy elsőre csak bókolj egyet, aztán meglátod a reakciót :)
2019. júl. 29. 15:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Bennem mindig az van hogy tuti van barátja az ilyen lányoknak...
2019. júl. 29. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De ezt nem tudhatod, amíg meg nem kérdezed :) És ha nincs barátja, és szimpatikus is vagy neki? Akkor csak úgy hagynád elveszni a lehetőséget?
2019. júl. 29. 15:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Ezt a lehetőséget semmiképp sem..Csak nem reggel kell menni hanem olyan dél körül mert akkor nem kasszázik hanem a pultnál van..De fura tényleg hgy ennyire szorosan odaállt és egyáltalán nem zavarta ahogy láttam..
2019. júl. 29. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Hajrá, sok sikert :
2019. júl. 29. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!