Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Lányok, mit gondoltok? Érdemes még nála próbálkozni? (Lent kifejtem)
A helyzet a következő. Van egy lány (ő 22 körül, én 25), látásból ismerem, de mivel mostanában nem találkoznánk (kolis ismeretség) így gondoltam neten beszélgetek vele.
A helyzet az, hogy mikor írok neki akkor mindig válaszol és ő is érdeklődik, de gyakran csak órák múlva válaszol. Mondhatjátok, hogy biztos elfoglalt, de nem, szinte mindig fent van és ez nem csak párszor volt így, hanem mindig mikor beszéltem vele (általában én keresem). Ilyen helyzetben érdemes még próbálkozni nála, vagy ez így felejtős?
Még esetleg annyi hozzáfűzni való, hogy ha kiteszek instára vagy face-re valamit akkor az elsők közt van aki like-olja, bár nem vagyok tini, hogy ennek nagy jelentőséget tulajdonítsak, csak gondoltam megjegyzem.
Attol fugg, hogy milyen messze laktok egymastol.
Nem mindenki akar a neten irogatni "idegenekkel" (ertsd-kolis ismerosok akiket latasbol ismersz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!