Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig érdemes próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gd628 kérdése:

Meddig érdemes próbálkozni egy lánynál? Mi számít kitartónak és mi zaklatónak?

Figyelt kérdés

28 éves srác vagyok, néhány éve párkapcsolat nélkül. A gimis éveim végén, meg a húszas éveim elején volt 3 hosszabb párkapcsolatom, aztán azóta semmi. Azokkal a lányokkal valószínűleg azért jött össze, mert ők nyomultak inkább rám, én szinte csak “belementem” a dologba, persze ezt nem is bántam meg. Viszont úgy érzem lehet emiatt is, hogy nem tanultam meg igazán ismerkedni, csajozni. A kérdésem arra vonatkozna, hogy gyakran hallom ismerősöktől vagy mások beszámolóiból, hogy a siker titka a kitartás.

Ez eddig nem tűnik túl bonyolultnak, tehát az ember próbálkozik minél többet és kitartó is, akkor elvileg előbb utóbb valami sikert kellene elérjen valakinél.

De mindez olyan szubjektív?!

Úgy gondolom nálam próbálkozásokból most sincs hiány. Viszont abban totál bizonytalan vagyok, hogy meddig kell próbálkozni? Úgy értem mikor van az a pont, amikor már visszavonulót kell fújni, és mikor kell inkább rákapcsolni. Mert simán lehet hogy mindig idő előtt visszanonulok és lemondok egy lányról akinek egyébként tetszenék, ő meg lehet azt gondolja, jahh hát nem volt elég kitartó, így több szóra sem érdemes.

De ha meg nyomul az ember ész nélkül, akkor meg simán átmehet az egész zaklatásba is akár....Nyilván ha nem tetszek a lánynak. Hol van a határ? Hol vannak a határok?

2019. ápr. 29. 16:38
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetve mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, őt rendszeresen vagy tartósan háborgatja, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg...
2019. ápr. 29. 16:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás kitartás, lári-fári.

Próbálsz ismerkedni:

Amennyiben a lány nyitott és nem egyirányú a beszélgetés, akkor halad az ügy valamerre. Ellenkező esetben nem nyertél és vége.

A lány nemet mond -> vége, nem nyertél.

A lány nem reagál semmit -> vége, nem nyertél.

Elhívod randira, de a lány valamiért azt mondja, hogy most nem jó. Még egyszer megpróbálod és ha akkor is leráz, akkor vége nem nyertél.

2019. ápr. 29. 16:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha kétszer elhivod, és nemet mond, akkor utána már zaklatásnak számít.
2019. ápr. 29. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem is a zaklatással van gond, mert sok nem veszi zaklatásnak, ha fiúk próbálkoznak nála, jót tesz a kis egójának. Ha zaklatásnak venné, amúgyis szólna, hogy elég legyen. Sokan nem küldenek el, nem mondják, hogy kopj le, élvezik, ha valakinek húzzák az agyàt, miközbe azt se tudják mit akarnak.

Emiatt érdemesebb lenne határozottabb nōvel kezdeni, aki nem megy bele ilyen húza-vona játékokba. Aki határozatlan, komolytalan, az szeret mindenkit hülyíteni, nem érdemes ilyennel vesztegesse az idejét az ember.

2019. ápr. 29. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:

Mondjuk igen, legtöbbször abból van az én bizonytalanságom is, hogy egyiranyúak a beszélgetések, én érdeklődöm, próbálok valami témát bedobni, amire kedvesen, talán még mosolyogva is válaszolnak, de semmi plusz, semmi visszakérdezés, érdeklődés.

Na ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy most baromira nem érdeklem, vagy amúgy igen, csak ő is meg van illetődve, szóval kell hogy még teperjek hogy belazuljon, stb.

És hát sokszor ez kiábrándít, igy anélkül hogy tudnám pontosan mit is gondol a csaj, az egyirányú kommunikáció miatt nem erőltetem tovább,

2019. ápr. 29. 17:09
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

2 percnél tovább nem érdemes próbálkozni egy lánynál. Ha elsőre nem tetszel neki, soha nem fogsz. Legfeljebb kéreti magát, de ha ez a helyzet, akkor utána ő fog téged keresni.

Amúgy ha nem nézel ki jól, akkor már az is zaklatás, ha ráköszönsz egy lányra.

2019. ápr. 29. 18:27
 7/8 anonim ***** válasza:
3%
Én neki se állok csajozni mível nem tudok. Nem is értem hogy lehet küzdeni egy nőért.Úgy is ki használnak.
2019. ápr. 29. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:

"Mondjuk igen, legtöbbször abból van az én bizonytalanságom is, hogy egyiranyúak a beszélgetések, én érdeklődöm, próbálok valami témát bedobni, amire kedvesen, talán még mosolyogva is válaszolnak, de semmi plusz, semmi visszakérdezés, érdeklődés."

Valószínűleg rosszkor, rossz helyen vagy rossz témával próbálkozol.

Ha mondjuk ülök a könyvtárban és épp dolgozom valamin és odajönne egy srác, hogy "szia, mit olvasol?" akkor jobb esetben válaszolnék egyszavas válaszokkal, rosszabb esetben elküldeném a búsba. De ha mondjuk a hobbimhoz kötődően elmegyek valami találkozóra, ott kb. bárkivel elbeszélgetek, mert tudom, hogy lesz miről.

2019. ápr. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!