Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig èrdemes próbálkozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig èrdemes próbálkozni egy nőnèl?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kicsit rosszul èrzem magam. Normális esetben ha a válasz nem,akkor nem erőltetek semmit.

De ez valahogy más. 4 hónapja találkoztunk először. Engem egyből elbűvölt. Nem a tökèletes külső, (kócosan melegítőben meg pulcsiban volt) hanem a habitusa,ismeretlenül a kedvessège. Többször beszèlgettünk neten,belső èrtèkek nagyon passzolnak.

Egyszer egy hónap után elmentünk sètálni,de nem váltottam ki belőle azt a bizonyos vonzódást,hiába beszèlgettünk el jól. Többször csaltam utána randifèlère. Először okè,aztán a bizonytalanság majd a válasz nem volt.

Nem az ismerkedèssel van bajom. Pár napja egy lánnyal randiztam,de közben őrá gondoltam.

Tudom ez szarul hangzik,de nekem ő kell. Hogyan jöhetne elő a vonzalom? Nem játszottam szerepet,nem voltam rámenős sem nagyon.

Ha valaki tudna èpítő tanácsot adni,megköszönnèm.

2019. jan. 12. 20:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nála nem jöttél be, másnál meg be fogsz. Lehet, hogy annál a lánynál nem váltottál ki semmi pluszt, ennyi. Ne gondold túl. Engedd el, ne foglalkozz vele.

Egyébként közölte a randihívásodra, hogy NEM, ebből tudhatod, hogy nem akar tőled semmit. Szóval nem tudom, hogy miért pattogsz még mindig ezen a témán.

2019. jan. 12. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Addig amíg érdeklődést érzel felőle. Bizonytalanság utan tettél még egy próbát, amire NEM volt a válasz. Eddig a pontig, lépj tovább.
2019. jan. 12. 21:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Dettó így vagyok most én is. Durván egy hónapja megismertem egy lányát aki első pillanattól fogva hihetetlenül szimpatikus. Kívül-belül tökéletes. Ő is kedvel engem sem hiányzik az a bizonyos szikra és kémia a részéről. Egyenlőre. De én se akarom feladni. Amíg érzel szimpátiát részéről addig ne add fel.
2019. jan. 12. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem értékelitek magatokat akkor fussatok utánuk.
2019. jan. 13. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
"Fussatok bolondok" ha pontosabb akarnék lenni :D
2019. jan. 14. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!