Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes próbálkozni a szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes próbálkozni a szerelmemnél?

Figyelt kérdés

Ahol dolgozok van egy marketing manager. Nagyon csinos, nagyon bejön szép szőke haj, hosszú comb. Én ott biztonsági őr vagyok, sajnos nem vagyok helyes pocak minden befigyel, sajnos eléggé kopasz is vagyok.

Múltkor odajött ez a nő ebédnél és elpanaszolta hogy milyen barom a barátja és mennyire bunkó.

Ha ilyen rossz a kapcsolata akkor biztos van remény nála nem véletlen mondta ezeket nekem.

Mennyire szeretik a nők ha határozottan lekapnám?

2019. ápr. 8. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az utolsó mondatodból ítélve felejtsd el!
2019. ápr. 8. 13:11
 2/9 A kérdező kommentje:
1. Miért?
2019. ápr. 8. 13:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt tuti nem fogja pozitívan értékelni,ha lekapod.
2019. ápr. 8. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Múltkor odajött ez a nő ebédnél és elpanaszolta hogy milyen barom a barátja és mennyire bunkó." Lehet pont a primitív bunkó barmok a zsánere, ebben az esetben a kérdezőnek és a taktikájának lehet esélye :D
2019. ápr. 8. 13:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Joó gondoltam hogy a lekapás az nem működik....
2019. ápr. 8. 13:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Igaziból,ha valaki elkezd panaszkodni a magánêletéről egy vadidegennek,az sokat elàrul az illetőről.Meg azt is elmondja,hogy kiskutya vagy vâza is lehettél volna,az első szembejövőt elkapta ùgy kibukott.Csak tárgy voltál,és eszköz.
2019. ápr. 8. 13:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyből lekapod,az gáz..Próbáld szépen,lassan le venni a lábáról.Meg hódítani,udvarolgatni.Az hatásosabb
2019. ápr. 8. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

az hogy neked panaszkodott, nem jelenti, hogy érdekled, erre ne alapozz

a lekapás meg nagyon rossz ötlet

amúgy is, de így h egy helyen dolgoztok, különösen

2019. ápr. 8. 14:22
 9/9 Clay Morrow ***** válasza:
Szerintem inkább felejtsd el nyugger.
2019. ápr. 8. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!