Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme egy túlsúlyos férfinak jól kinéző nőknél próbálkozni?
Szándékosan "jól kinézőt" írtam, tehát nem kizárólag a konkrétan csinos csajokra gondolok, hanem a husi, de szép arcúakra is.
Ugye itt két iskola létezik. Az egyik szerint fölösleges, mert folyamatosan csak a kosarak fognak érkezni, ami az alapból is alig-alig létező önbizalmat is elpusztítja.
A másik a nagy számok törvényére esküszik, és még ha százból is lesz egyetlen eredmény, az is pont eggyel több, mint próbálkozás nélkül. Itt a kérdés az, hogy van-e reális esély arra az egyre is.
A további kérdéseket megelőzendő: igen, én vagyok az a túlsúlyos férfi, és utóbbi szemléletet erősítettem egészen idáig. Mondjuk nem élőben szólítottam le senkit, csak társkeresőkön a szó legszorosabb értelmében ~2500 lájkból, szívecskéből, jobbra húzásból, üzenetből lett 4 randi. Ebből kettő ugyanazzal a lánnyal. Na most ez nem túl combos, így most már azon agyalok végső elkeseredésemben, hogy le kellene szólítanom, aki nekem tetszik, csak az a kérdéses, van-e ennek bármi haszna, vagy ugyanúgy pofára esek, csak immáron közönség előtt.
Egy túlsúlyos férfi miért akar szép nőt? Ahhoz olyan külső is kéne! Fogyj le, te di..sznó.
Egyébként a szépség mindenkinél mást jelent. De én pl. össze nem jönnék egy egészségtelen életmódot folytató elhízott emberrel.
Miért lenne a lelkem ronda? Ja, mond meg az igazat és betörik a fejed. Értem már. Nem baj, de én legalább soha nem hazudok, sok más emberrel ellentétben.
Külső plusz belső alkot egy kerek egészet. A kettő együtt az oké, nem külön-külön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!