Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tőbbszőr próbálkoztam neten ismerkedni! De pár hónap útán mindig töröltem magam a sok sîkertelenség miatt! Van értelme újra próbálkozni?
Remény az mindig van, de azzal azért számolj hogy minimális az esélyed. Egy teljesen átlagos lány napi szinten 5-6 levelet kap minimum. Na most itt elvárás hogy ne légy sablonos. (Igen, 2 vadidegen között bizonyára ezernyi formája van az első ismerkedő levélnek...)
Akarva akaratlanul is "sablon" levelet fogsz írni és innentől kezdve a lányok múlik hogy foglalkozik-e Veled, a másik 10+ jelentkező mellett.
mert ha törlöd magad, és otthon kínlódsz, vagy itt az oldalon, akkor lesz valakid?!
azthiszed szánakozásból majd rádír valaki, találkoztok, és bummm így lesz a chokapic...?
felvilágosítalak öreg: ha bezárkózol az a legrosszabb amit tehetsz.
Abban az esetben igen, ha nagyon jóképű vagy, esetleg van egy fotós ismerősöd, aki tudja, hogy hogyan kell kinézned egy fényképen. Ugyanis ez az ami számít, hiába írják a csajok az egyedi levelet meg a hasonlókat. Ha van pár előnyös fotód, akkor elég egy kicsit többet írnod annál, hogy "szia, ismerkedünk?" és már megy is a válasz.
Viszont ha nem vagy jóképű, vagy nem akarsz profi fotóst fogadni (nem kevés pénzért), akkor szerintem hanyagold az online társkeresést, csak elveszi a maradék önbizalmad is. Próbálkozz inkább élőben, vagy ha már mindenképpen a netet választod, akkor ne társkeresőn, hanem pl. különböző fórumokon, közösségi oldalakon, ahol van lehetőséged arra, hogy először a személyiségedet ismerjék meg.
Végül pedig nem kötekedésként írom, de a helyesírásodra jobban ügyelj, így nem túl jó kép alakul ki rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!