Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e értelme egy túlsúlyos férfinak jól kinéző nőknél próbálkozni?
Szándékosan "jól kinézőt" írtam, tehát nem kizárólag a konkrétan csinos csajokra gondolok, hanem a husi, de szép arcúakra is.
Ugye itt két iskola létezik. Az egyik szerint fölösleges, mert folyamatosan csak a kosarak fognak érkezni, ami az alapból is alig-alig létező önbizalmat is elpusztítja.
A másik a nagy számok törvényére esküszik, és még ha százból is lesz egyetlen eredmény, az is pont eggyel több, mint próbálkozás nélkül. Itt a kérdés az, hogy van-e reális esély arra az egyre is.
A további kérdéseket megelőzendő: igen, én vagyok az a túlsúlyos férfi, és utóbbi szemléletet erősítettem egészen idáig. Mondjuk nem élőben szólítottam le senkit, csak társkeresőkön a szó legszorosabb értelmében ~2500 lájkból, szívecskéből, jobbra húzásból, üzenetből lett 4 randi. Ebből kettő ugyanazzal a lánnyal. Na most ez nem túl combos, így most már azon agyalok végső elkeseredésemben, hogy le kellene szólítanom, aki nekem tetszik, csak az a kérdéses, van-e ennek bármi haszna, vagy ugyanúgy pofára esek, csak immáron közönség előtt.
Fura ez az ízlés dolog, mert én pl a vékony-normál testalkatúakat nem bírom, rájuk se nézek. Az én ideálom a hatalmas, nagydarab állat. Száz kiló alatt nekem a férfi nem férfi. De ez csak a külső. Hiába tetszik a szememnek, ha muja, hazug, büdös, udvariatlan, gonosz, és a többi....
Remélem kérdező te is megtalálod majd a párod, mert amúgy sokan vagyunk ilyen nők, akik inkább a te súlycsoportodat kedveli. Csak nem tudom hol bujkálnak.
@20
"Akarat gyenge is vagy, nincs kitartásod és motivációd is."
Attól függ, milyen téren. A hobbimba például minden egyes nap újult erővel fogok bele, és 5 év alatt kb. annyi pénzt talicskáztam a dologba, amennyiből egy, a meglévőnél bő 15 évvel fiatalabb autót is tudtam volna venni és a diákhitelemet is rég visszafizettem volna. Azért is nem válaszoltam 3 napig, mert itthon sem voltam, pont a hobbim miatt. Szóval amit élvezek, ahhoz van motivációm. A koplaláshoz, a legeléshez nincs. Illetve még tán lenne is, ha garantált lenne a siker. De mi a biztosíték arra, hogy ha én ledobok 25 kilót, nekem lesz valakim? Amikor pont itt olvastam nem is egy panaszt arról, hogy nagy reményekkel lefogyott a srác, majd azt találta, hogy SEMMI nem változott, ugyanúgy láthatatlan maradt. Na, én pedig 2x, sőt, 5x meggondolom, főleg ezek fényében, hogy mibe feccölök elképesztően sok energiát és áldozatot.
"Akkor mikor próbálkoztál lefogyni, mit ettél, hogyan? Mennyi mozogtál?"
Majdnem ugyanazt és ugyanannyit, mint most, csak kevesebb, szinte semennyi kenyeret. Most sem eszek mennyiségre sokat, csak az a "nem sok" 85% szénhidrát, ráadásul amióta autóm van, azóta napi 0 perc mozgás társul hozzá. Pár éve rengeteget bicikliztem kedvtelésből, le is fogytam 75 kilóra. A mókás, hogy akkor se volt semmi sikerem, így vissza is híztam. Ha már barátnőm nincs, legalább az ízeket ne tagadjam már meg magamtól...
"Estére remélem mellőzöd a szénhidrátot, a nasit és a cukros italokat?"
Cukros italokat nem iszok, na nem azért, mert ennyire óvom az egészégemet, hanem mert nincs rá pénzem, nem mellesleg a 85 forintos lóhúgy is ugyanazt az élményt nyújtja számomra. Egyébként szinte fixen 1700 kalória környékén vagyok, ami nem sokkal kevesebb a 2000-nél, de Newton mintha mondott volna valamit ezzel kapcsolatban. Még ha lassan is, de fogynom kellene.
"Nem kell kiforgatni a szavakat. Fedezd fel magadban a hibákat és javítsd ki. Vagy pl. egész életedben a hibáiddal együtt akarsz élni? Változni nem akarsz?"
Na-na-na-naaaa, álljunk csak meg! Hát itt a GYK-n az a bevett mantra, hogy el kell fogadnod és szeretned kel magadat! Hogy ha nincsenek komplexusaid, akkor rendben is vagy, csak add magad. Nem tán egy ordas nagy hazugság?! :O
"Neked nem is volt célod az, hogy lefogyj, különben mindent megtettél volna, hogy elérd a kitűzött célodat. Lett volna motivációd, de nem volt. Ezért gyáva módon feladtad."
És akkor a következő pontig is eljutottunk, de jó, hogy nem nekem kellett lábjegyzetként felemlegetnem. Engem nem érdekel a súlyom, mint párszor már mondtam. Na most itt a másik bevált mantra az, hogy csak maga miatt sportoljon, fogyjon, eddzen az ember, párkeresés miatt inkább bele se kezdjen. Akkor döntsük már el: erőlködjek, szenvedjek, koplaljak, izzadjak akkor is, ha engem nem érdekel, vagy mivel ezt csak a nők miatt tenném, eszembe se jusson?
"Tudod mit, tegyél azért, hogy kívánságod minél előbb valóra váljon."
Még azt hiszem, '18 januárjában volt, hogy megírtam egy búcsúlevelet, összekészítettem mindent, megittam 3 erősebb sört, elvittem magammal egy kést és elindultam az erdőbe azzal, hogy nekem most lett elegem. Akkor is ugyanazért, amiért most: nem kellek senkinek. Valami sugallat jött -tényleg nem tudom, mi-, és hazajöttem egy séta után. Kár volt. Azóta is ugyanolyan köpnivaló az életem, bánom, hogy nem nyújtottam be az azonnali hatályú felmondásomat akkor. De párszor már eszembe jutott, hogy kibérelek egy garázst, és a történelem során párszor már tesztelt kipufogógázos megoldás mellett teszem le a voksomat.
"Nem Hollywood tehet arról, hogy te egy elhízott ember vagy."
Na, ki is forgatja ki a másik szavait? Nem ezt mondtam. Ez nem igaz. Az viszont egyértelműen igaz, hogy Hollywood kondicionálta a női agyat arra, hogy egy férfi magas, jóképű, lehetőség szerint izmos, és a nőnek ez JÁR!!!, három felkiáltójellel. Illetve ez így sem pontos, mert Hollywood és a média közös erővel érték el ezt a fenomális teljesítményt. Ha ezt nem ismered el... akkor bizony hatalmas gondok vannak a realitásérzékeddel, pedig eddig a bunkóságodtól eltekintve intelligensnek tűntél.
"Foglalkozz önismerettel, önszeretettel, pszichológiával."
Te, én szeretem magamat. :D Azazhogy nem, rühellem, mint a szart, de elfogadtam és együtt élek a jelenlegi énemmel. Másoknak kellene az én-szeretettel foglalkozniuk, de akármerre megyek, süket fülekre találok.
@21
Na igen, és hol vannak az ilyen nők? Bár nem vagyok biztos abban, hogy te a ténylegesen túlsúlyos (vagy skinny fat) férfiakra gondolsz, hanem inkább az izmosan nagy darabokra.
Mindeközben bejelöltem egy csajt FB-on, akivel valóban ismerjük is egymást, beszélgettünk is, mivel a munkahelyünk egymással szomszédos. Kitaláljátok, mi lett a vége? Iiiigen, még csak vissza se igazolta a felkérésem. Mindeközben az említett, nálam is sokkal kövérebb, egyébként rettentő buta nő a sokadik nemválasz és konkrét elutasítás után is zaklat Messengeren. Tényleg ilyennel kell beérnem? Ez az én "kategóriám"? Elkeserítő bzmeg...
"Magadért akarj megváltozni, ne másért. Amint ez megvan, elkezdhetsz ismerkedni. Addig fölösleges."
:))))))))))))
Ezt pofázom én. Egy másik kérdés alatt írták ezt a választ, nem linkelem be, hova és kinek.
De fogd már fel könyörgöm, jó ember, a túlsúly EGÉSZSÉGTELEN, rövid időn belül egészségügyi problémáid lesznek.
Egy túlsúlyos ne azért akarjon lefogyni, hogy kapcsolata legyen utána, hanem az egészsége miatt, mert a túlsúllyal veszélyezteti a saját életét.
Nem igaz, hogy valaki ennyire h..lye és értetlen, hogy ezt nem fogja fel épp ésszel. Egy egészségünk van, ha az nincs, akkor semmink sincs.
A te életed, a te egészséged. Nem lesz majd ekkora nagy a szád, ha majd jönnek az egészségügyi problémáid.
De mindegy, ilyen h..lyének kár is egészségről beszélni, egy túlsúlyos minek is foglalkozzon vele? Tudom, ott az orvosok, azért vannak, hogy meggyógyítsanak téged, neked a kisujjadat se kell mozdítani azért, hogy az egészségeddel foglalkozz..áá.. minek is.
De akkor ne várj nagy csodát, ugyanolyan d..gadt nőt fogsz majd csak találni.
Oké, bocsánatot kérek. Most már belátom, hogy hülyébb vagy, mint... mondanék most valami frappáns hasonlatot, de egy se jut eszembe. Semmi gond, annyi jót el lehet mondani rólad, hogy legalább rosszindulatú és passzív-agresszív vagy, és abban a pillanatban, hogy visszanyal a fagyi, áldozatként állítod be magad. Hány éves vagy egyébként?
Mindemellett sem a hülye, sem a dagadt nem trágár szó, ny.ugodtan l.eírhatod e.zeket a sz.avakat önkényes cenzúra nélkül is. Vagy ha ennyire erősnek gondolod, akkor ne írd le.
És részemről itt be is fejeztem, én vagyok a fallosz, mert azt gondoltam, nővel lehet érvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!