Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van-e értelme egy túlsúlyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e értelme egy túlsúlyos férfinak jól kinéző nőknél próbálkozni?

Figyelt kérdés

Szándékosan "jól kinézőt" írtam, tehát nem kizárólag a konkrétan csinos csajokra gondolok, hanem a husi, de szép arcúakra is.

Ugye itt két iskola létezik. Az egyik szerint fölösleges, mert folyamatosan csak a kosarak fognak érkezni, ami az alapból is alig-alig létező önbizalmat is elpusztítja.

A másik a nagy számok törvényére esküszik, és még ha százból is lesz egyetlen eredmény, az is pont eggyel több, mint próbálkozás nélkül. Itt a kérdés az, hogy van-e reális esély arra az egyre is.

A további kérdéseket megelőzendő: igen, én vagyok az a túlsúlyos férfi, és utóbbi szemléletet erősítettem egészen idáig. Mondjuk nem élőben szólítottam le senkit, csak társkeresőkön a szó legszorosabb értelmében ~2500 lájkból, szívecskéből, jobbra húzásból, üzenetből lett 4 randi. Ebből kettő ugyanazzal a lánnyal. Na most ez nem túl combos, így most már azon agyalok végső elkeseredésemben, hogy le kellene szólítanom, aki nekem tetszik, csak az a kérdéses, van-e ennek bármi haszna, vagy ugyanúgy pofára esek, csak immáron közönség előtt.

2019. márc. 9. 21:20
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

@1

Pozitív visszacsatolás nélkül nem egyszerű magabiztosnak lenni.

@6

Most akkor alapból induljunk ki ebből: nem undorító egy kicsit ez a kategorizálás? Mondjuk én is azzal indítottam így belegondolva... :D De akkor vigyük tovább a gondolatmenetet: hova tűnik hirtelen, hogy "a külső csak egy dolog", meg hogy "fogadd el/szeresd magad, és másnak is kelleni fogsz"?

@10

Amiről te beszélsz, az nem túlsúlyos, hanem mackós. A másik amigo meg érdekelne; már csak azért is, mert a múltkor kaptam privátban képet egy ilyen szóban forgó férfiről, és kb. 0,2 másodpercnyi képnézegetés után leesett, hol a bibi. Történetesen ott, hogy a nőci szerint az a kb. +10 kilós has jelentette a túlsúlyt, mellette meg egyébként hót izom volt az emberünk.

Summa summarum: tehát ne is próbálkozzak olyan nőknél, akik tetszenek, mert Hollywood sikeresen kondicionálta a női agyat és ízlést. Ha nem próbálkozok, akkor az van, hogy a sült galambot várom; ha próbálkozok, akkor szégyentelen vagyok, aki nem képes a saját szintjét felismerni. Ha meg a GYK szerinti saját szintemen keresgélek, akkor lehet, hogy lesz valakim, akinek még esetleg a kezét megfogni sem tudom, mert nemhogy nem vonz, hanem egyenesen taszít. Ilyet ebben a pillanatban is tudnék szerezni, mert konkrétan ezekben a másodpercekben is "zaklat" Messengeren egy ilyen csaj, de mivel lennék előrébb vele? Mondjuk az sem mellékes, hogy nem csak a külseje az egyetlen probléma vele.

Az is mókás, hogy írtam, hogy engem az se zavar, ha van a nőn annyi plusz, mint rajtam, amíg az arca szép. Na most.

1) Ahogy észleltem, a nőknél az semmit nem jelent, ha a férfi arcra átlagos, vagy akár jóképű is. Csak a test a lényeg.

2) Miért kell egyből azt feltételezni, hogy ha egy ember elhízott/túlsúlyos/dagadt/kövér, akkor az már azonnal igénytelen is? Mert az rendben van, hogy a testem nem puncinedvesítő, de az még nem jelenti azt, hogy szakadt göncökben, piszkos körömmel, összenőtt szemöldökkel, büdösen járom az utcákat.

3) Miért van az, hogy a "saját ligája" egy túlsúlyos férfinak automatikusan az extrém kövér, igénytelen, arcra is csúnya, életunt nők közt keresendő?

2019. márc. 11. 08:45
 12/28 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, az egy dolog, hogy nem tetszik neked, hogy ledisznóztalak, de én nem vettem számra az anyukádat. Remélem jó egészségnek örvend. Az enyém 56 évesen meghalt, 12 évig küzdött a daganattal.

Más anyját meg ne vedd a szádra. Látod, hiába írtam én is egy kicsit számodra sértőt, mégse alacsonyodtam le arra a szintre, mint te, hogy a másik anyját szidtam.

Ez kettőnk között a különbség.

Írod, hogy "miért akarok olyan nőt, akihez nem undorodok hozzáérni?"

És én miért akarjak olyan pasit, akihez undorodom? Ez oda-vissza érvényes. Számomra nem vonzó egy túlsúlyos elhízott ember, ennyi. Fogadd el.

Egy nő is ugyanúgy szeretne számára olyan vonzó férfit, akitől nem undorodik. Remélem nem baj, ha egy nőnek is vannak elvárásai.

Tudjátok, sokan a szép szóból nem értenek. Aztán, ha már kicsit csúnyábban fogalmazunk, akkor még ti vagytok megsértődve, miközben a szép szóból nem értettetek. Akkor hogyan adja az ember a tudtotokra a mondandóját?

Nem érzed, kérdező, kicsit nevetségesnek magad? Elhízott emberként egy jól kinéző csinos nőt akarsz? Ki szemében szép egy elhízott ember? Egy elhízott férfi? Nagyon kevés százaléknak tetszik csupán.

És mit teszel azért, hogy lefogyjál? Vagy jó ez így neked? Egészségügyi problémáid is lesznek. Gyerekednek, ha majd lesz, milyen példát fogsz mutatni? Tovább fogjátok növelni hazánk elhízottak statisztikáját?

"Miért kell egyből azt feltételezni, hogy ha egy ember elhízott/túlsúlyos/dagadt/kövér, akkor az már azonnal igénytelen is? "

Ha csak nem betegség miatt híztál meg, akkor igen, igénytelenség, mert nem tiszteled, nem szereted a tested. Minden sz..rt eszel össze-vissza, lusta vagy mozogni, sz..rsz az egészségedre. Pedig az egészség a legdrágább kincs. Nem baj, majd a saját károdon megtanulod, mikor orvostól-orvosig fogsz járni a különböző egészségügyi problémáid miatt.

Nemcsak a piszkos ruha jelenti az igénytelenséget, hanem az is, ahogyan saját magaddal bánsz, ahogy nem foglalkozol magaddal, egészségeddel.

Mit kompenzálsz azzal, hogy sokat eszel?

Jó érzés az, hogy nyáron 40 fokban majd meg pusztulsz, hogy már az első emeletre felmenni is kínkeserves neked? Hogy nagyon nagy a ruhaméreted?

De a te dolgod, de tudod, hasonló hasonlót vonz, zsák a foltját mindig megtalálja.

Egy elhízott ember nagy valószínűséggel ugyanolyan egészségtelen életmódot folytató lusta csajt fog magának párjául választani.

Egy sportos csajnak nem vonzó egy elhízott ember.

2019. márc. 11. 09:14
 13/28 A kérdező kommentje:

@12

Sajnálom, borzalmas dolog lehetett. Ettől függetlenül remélem, most már megtanultad, hogy nem sértegetünk random vadidegeneket még a neten, név nélkül sem, hogy aztán zokogva szaladjunk az adminhoz.

-Mühühühühüüü, moderátor bácsiii, megharapott az oroszlán! :'(((

-Miért harapott meg, kislányom? :O

-Nem tudom, váratlanul megtámadott, pedig én tényleg csak egy követ vágtam hozzá. :'(((

Egyébként jó tudni, hogy a moderátorok bele is tudnak "javítani" a kérdésekbe-válaszokba, nem csak törölni tudják azokat. Tudjátok, csak úgy, a demokratikus szólásszabadság jegyében. Ezúton gratulálok különben, mert pont nem némberünk... mármint hopp, izé, a szimpatikus hölgy hozzászólását sikerült kigyomlálni, hanem egy teljesen ártatlan választ.

"Vagy jó ez így neked?"

Teljesen jó. Megpróbáltam pár éve lefogyni, nem ment. Belenyugodtam, elfogadtam magamat. A kalóriákat most is számolom, csak az a mókás, hogy a matek szerint fogynom kellene, miközben amióta fogyókúrázok, mindössze 15 kilót híztam. Eddig egyébként nem arról volt szó, hogy ha elfogadja az ember magát, akkor minden rendben lesz?

"Egészségügyi problémáid is lesznek."

Ha egyedül kell megrohadnom, akkor az minél hamarabb történjen meg. Amíg viszont a mozgásomban nem korlátoz, addig nem érdekel. Nem Molnár Krisztián vagyok, 173 centire vagyok 95 kiló, nem 165-re 150.

Az összes többi, amit írtál, irreleváns önigazolás, ami engem nem érdekel. Köszönöm még egyszer Hollywood közreműködését egy incel, örökszűz generáció kiművelésében, nagyon hálás vagyok nekik!

2019. márc. 11. 10:19
 14/28 anonim ***** válasza:
16%
Hm...szóval a helyzet az, hogy ha egy nő rád néz akkor fogadjon el, ahogy vagy, nézze a belső szépséget, mert ha nem akkor a filmek sikeresen átmosták az agyát. Neked meg nem kell ronda/ dagadt nő mert neked nem tetszik! Hát fogadd el te a rondát, kövéret, szeresd a belső szépségét. Nem megy? Forditva mért várod el??
2019. márc. 11. 17:35
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Legyen jo a dumad. Lehengerlo humor, magabiztossag. Ha kepes vagy egy eleten keresztul mosolyt csalni az arcara akkor nyert ugyed van.
2019. márc. 11. 17:44
 16/28 A kérdező kommentje:

@14

Úristen... te tényleg nem olvastad el eddig, amit írtam, ugye? "Az is mókás, hogy írtam, hogy engem az se zavar, ha van a nőn annyi plusz, mint rajtam, amíg az arca szép." Igen, természetesen nekem is a szép tetszik, de nekem az arc és az igényesség fontosabb, mint a test. Értelemszerűen racionális keretek közt kell érteni, tehát a mázsaplusszos engem sem érdekel, bocsmá'.

@lollypop93

Nick alapján nő vagy, jól tippelek? Akkor viszont most már végképp nem tudom, mi legyen, mert eddig két nő brutálisan (és indokolatlanul) leugatott, te vagy az első, aki biztatott.

2019. márc. 11. 18:14
 17/28 anonim ***** válasza:
14- es vagyok. Egyik szavaddal ütöd a másikat :D. Mázsasúly nem tetszik mi? De a te dagadt testedre induljanak be a nők, ha ha....
2019. márc. 11. 19:24
 18/28 A kérdező kommentje:

@17

Itt te vagy az egyetlen, akin nevetni van értelme, de én inkább sírnék ilyen írásképpel és szövegértéssel. És én itt be is fejeztem a veled történő kommunikációt; ha nem vagy képes még virtuális szövegkiemelő használata után sem megérteni egy (egyébként nem túl bonyolult) írást, akkor számodra nincs remény.

2019. márc. 11. 19:49
 19/28 anonim ***** válasza:
Az én szövegértésemmel semmi baj, de tudod mit? Keresgesd csak nyugodtan tovább a választ a kérdésedre, hiszen a nyilvánvaló tényeket sose fogod elhinni: a dagadt tested szexuálisan nem vonzó , tenni nem teszel ellene, szóval jól kinéző nőben ne reménykedj, szidd csak nyugodtan ezért a nőket, a Hollywoodi ideálokat, vagy Süsü a sárkányt... Keress a kategoriádban, talán valami dagadt nőnek te is kellhetsz egyszer. Na csá!
2019. márc. 11. 20:24
 20/28 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, köszönöm.

Viszont tudod van aközött különbség, hogy pl. téged szidlak, vagy az anyukádat. Vagy a kettő egy és ugyanaz? Szerintem nem. És tulajdonképpen, amit írtam, hogy azzal a bizonyos melléknévvel illettelek, teljesen igaz. Persze, mellőzhettem volna a szót, de nem tettem. És mint kiderült, számodra ez így teljesen jó, hogy elhízott vagy.

Akarat gyenge is vagy, nincs kitartásod és motivációd is. (Ha ez is, ezt az igazságot is, sértésnek veszed, akkor már tényleg nagy problémák lehetnek veled.)

Akkor mikor próbálkoztál lefogyni, mit ettél, hogyan? Mennyi mozogtál?

Fogyás akkor indul be, ha több kalóriát elégedsz, mint amennyit megeszel.

Vagy csak próbáld meg, hogy jóval kevesebbet eszel.

"miközben amióta fogyókúrázok, mindössze 15 kilót híztam."Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.

Estére remélem mellőzöd a szénhidrátot, a nasit és a cukros italokat?

"Eddig egyébként nem arról volt szó, hogy ha elfogadja az ember magát, akkor minden rendben lesz?"

Nem kell kiforgatni a szavakat. Fedezd fel magadban a hibákat és javítsd ki. Vagy pl. egész életedben a hibáiddal együtt akarsz élni? Változni nem akarsz?

Persze, mindenkinek vannak hibái, azonban az egy nagyfokú önismeret és önértékelésre vall, ha belátod a negatív hibáidat és dolgozol azon, hogy jobb emberré válhass nélkülük.

A túlsúly egy negatív tényező, amin változtatni kell. Bár tudom, könnyű feladni..stb. Neked nem is volt célod az, hogy lefogyj, különben mindent megtettél volna, hogy elérd a kitűzött célodat. Lett volna motivációd, de nem volt. Ezért gyáva módon feladtad.

Ilyen mentalitással hogy várhatod el, hogy bárkinek is vonzó leszel belsőre? Nem olyan nagy dolog 10 kg-t leadni, ha az ember rendszeresen mozog és odafigyel arra, hogy mit eszik és iszik.

Arra azért kíváncsi lennék, hogy miket mozogtál akkor.

"Ha egyedül kell megrohadnom, akkor az minél hamarabb történjen meg."

Na, már megint találkoztam egy olyannal, akit legszívesebben úgy felpofoznék kétszer, hogy csak na.

Van, aki él, de inkább meghalna, de van, aki élni akarna, de nem teheti, mert vagy halálos beteg, vagy meghalt. Ezért igazságtalan az élet. Anyukám mindent megtett, hogy életben maradjon, küzdött, kitartott, mert volt miért. Te pedig, aki most él, szívesebben meghalnál. Tudod mit, tegyél azért, hogy kívánságod minél előbb valóra váljon.

Ez a mentalitásod is negatívum.

És mint kiderült, nemcsak a külsőddel, hanem a belsőddel is probléma van.

Egyébként nálam eleve kizáró tényező pl. a dohányzás és az alkohol fogyasztás. Nézhet ki akármilyen jól is egy pasi, ha az előbb említettekkel él, eleve kuka. És még ugye nem járunk a külső jegyeknél.

Az, hogy kinek mi tetszik, nem Hollywood érdeme. De nyugtasd csak magad ezzel. Ezzel is hárítod a felelősséget. Nem Hollywood tehet arról, hogy te egy elhízott ember vagy. Arról csak te tehetsz. Nem Hollywood érdeme az, hogy a belső tulajdonságaid is pocsékok.

Foglalkozz önismerettel, önszeretettel, pszichológiával. Változtass magadon, mert jelenlegi állapotodban, ahogy a példa is mutatja, senkinek se kellesz. Na vajon miért? Ezen is elgondolkodhatnál.

Remélem megtalálod a saját utadat és egyszer rájössz, hogy megéri változni. Hérakleitosz is megmondta, hogy Egyetlen állandó a változás maga.

Nem szégyen belátni a hibáinkat és változtatni rajta. Ezáltal csak még jobb emberek leszünk. :)

2019. márc. 11. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!