Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez már így marad? Van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már így marad? Van értelme próbálkozni?

Figyelt kérdés

Az előző párkapcsolatom miatt teljesen elvesztettem a férfiakba vetett bizalmam, a családi kapcsolatok miatt pedig úgy általában az emberekbe vetett bizalmam is oda.

A kettő együtt, akkora önbizalom hiányt okozott, hogy nem tudom magam megítélni a saját értékrendem, és nem tudok egészséges önképet felépíteni. Próbálom magam külső megfigyelőként szemlélni, de a környezetem által rám gyakorolt ellentétes nyomás és a sok különböző nézőpont mindig eltérít a saját utamról és minden energiám elvész a küzdelemben. Már kifejtettem a néztem a családdal kapcolatban, viszont az irányomba még mindig azt érzem nem értettek meg. Van-e értelme próbálkoznom vagy csak hagyjak mindenkit magam mögött?

2018. jan. 3. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
mit akarsz megprobalni vagy miben? mert ez nem egyertelmu? amit ki vettem hogy a kornyezeted es a csalad kihatassal van arra hogy te milyen part valasz magadnak. Ne a kornyezeted es a csaladod dontson ha felnott vagy sajat magadnad kell tudnod mi a jo, nem ennek meg amannak a befolyasa hatasara vegzetes donteseket hozni mert meg nagyon megbanhatod.
2018. jan. 3. 17:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondat nem a halálról szól. Hamarabb vonulok zárdába.
2018. jan. 3. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
nem tudod te magad sem. mit akartal ieni
2018. jan. 3. 17:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok képs önző lenni, és csak magammal foglalkozni. A környezet miatt hoztam meg nagyon sok döntésem, ami abban a pillanatban saját döntésnek éreztem. Most viszont átlátom a döntéseim okát és már egyáltalán nem érzem azt, hogy a saját utam jártam volna valaha is. Ma, amikor tudatosan szeretném megszervezni az életem és jelen lenni benne, nem tudok, mivel a korábbi környezet által befolyásolt döntéseim a jövőre nézve is függéseket teremtettek, amik miatt a jelenben egy helyben topogok, és hármat előre kettőt vissza tempóban araszolok, miközben a környezetem suhan.
2018. jan. 3. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Most lehet durva leszek, de őszinte, inkább fájjon és ha fogékony vagy a javulásra, akkor ezt tanácsként pozitív értelemben tudod majd hasznosítani.

Sajnos nem értél még meg érzelmi szinten arra, hogy a saját rossz tapasztalásaidat rávetíted nagy általánosságban a férfiakra/emberekre. :-)

Pedig nekem is a hitemnek el kellett volna vesznie réges-régen a nőkkel kapcsolatosan. De nem! (Főleg az utolsó, az nagy arcul csapás volt számomra sajnos) Helyette mit mondok, mit érzek? Azok a nőkben veszett el a hitem akik átvertek (akár érzelmileg)/megcsaltak stb. Tehát a (már nem létező) haragomat/elkeseredettségemet mindég az adott személy felé céloztam. Mit tehet erről a többi nő/férfi/ember? Ők bántottak? Nem. :-) Na látod! :-D

Családi vonzatban sajnos nem tudok érdemben reagálni, mert hál istennek nagyon jó viszonyom van Anyummal meg tesómmal is (sajnos a "csajcsapat" eggyel kevesebb tagot számlál egy éve, bár csak "vezetnének"), összetartunk nagyon. Apám alkesz/asszonyverő volt, de ő már nem él. :'D

tl;dr: NE általánosíts, van ezernyi normális pasi aki mellett újra boldogságban lehet részed a jövőben! Fel a fejjel! :-)

Fharminconteteje

2018. jan. 3. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!