Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már így marad? Van értelme próbálkozni?
Az előző párkapcsolatom miatt teljesen elvesztettem a férfiakba vetett bizalmam, a családi kapcsolatok miatt pedig úgy általában az emberekbe vetett bizalmam is oda.
A kettő együtt, akkora önbizalom hiányt okozott, hogy nem tudom magam megítélni a saját értékrendem, és nem tudok egészséges önképet felépíteni. Próbálom magam külső megfigyelőként szemlélni, de a környezetem által rám gyakorolt ellentétes nyomás és a sok különböző nézőpont mindig eltérít a saját utamról és minden energiám elvész a küzdelemben. Már kifejtettem a néztem a családdal kapcolatban, viszont az irányomba még mindig azt érzem nem értettek meg. Van-e értelme próbálkoznom vagy csak hagyjak mindenkit magam mögött?
Most lehet durva leszek, de őszinte, inkább fájjon és ha fogékony vagy a javulásra, akkor ezt tanácsként pozitív értelemben tudod majd hasznosítani.
Sajnos nem értél még meg érzelmi szinten arra, hogy a saját rossz tapasztalásaidat rávetíted nagy általánosságban a férfiakra/emberekre. :-)
Pedig nekem is a hitemnek el kellett volna vesznie réges-régen a nőkkel kapcsolatosan. De nem! (Főleg az utolsó, az nagy arcul csapás volt számomra sajnos) Helyette mit mondok, mit érzek? Azok a nőkben veszett el a hitem akik átvertek (akár érzelmileg)/megcsaltak stb. Tehát a (már nem létező) haragomat/elkeseredettségemet mindég az adott személy felé céloztam. Mit tehet erről a többi nő/férfi/ember? Ők bántottak? Nem. :-) Na látod! :-D
Családi vonzatban sajnos nem tudok érdemben reagálni, mert hál istennek nagyon jó viszonyom van Anyummal meg tesómmal is (sajnos a "csajcsapat" eggyel kevesebb tagot számlál egy éve, bár csak "vezetnének"), összetartunk nagyon. Apám alkesz/asszonyverő volt, de ő már nem él. :'D
tl;dr: NE általánosíts, van ezernyi normális pasi aki mellett újra boldogságban lehet részed a jövőben! Fel a fejjel! :-)
Fharminconteteje
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!