Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bátrabb lányok, nők! Nektek mi a tapasztalotok azzal, hogy utcán szimpatikus férfiak szemébe néztek hosszasan, esetleg rámosolyogtok és köszöntök neki, utána fordultok? Megéri ilyenekkel próbálkozni?
Hát, szerintem ehhez nem kell nagy bátorság.
Nekem párszor már bejött ez a szembenézés és vigyorgás, utána odajöttek hozzám, akik vették a lapot :)
Szóval összességében mindenképp megéri.
Plusz ha nem jön be a dolog, szóval nem tetszel neki és megkérdezi miért nézed őt, akkor kamuzhatod, hogy összetévesztetted valakivel, vagy hasonlít egy rokonodra :D
Gondolom hatékonyabb módszer, mint a semmittevés.
"Költsége" meg semmi, szóval a várható értéket nézve azt mondanám, hogy megéri.
Ez nem ravaszság, ez csak kiváló mentés lehet. Meg akkor is jól jön, hogy ha a srácról kiderül, hogy rámenős, de én épp szerénykedem :D De akkor sejtelmes mosollyal kell mondani és akkor rájön a dologra és tetszeni fog neki :D
Hát az egyikre elég jól emlékszem, ővele tinilány koromban (hú de régen) jártam kemény 3 napot, utána rájöttem, hogy nagyon nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!