Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?
Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.
Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?
Én szerencsésnek tartom magam, mert két olyan embertől tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.
Apámtól és anyámtól, akik 40 éve élnek boldog házasságban és felneveltek 3gyereket, akikből később felnőttként sikeres ember vált.
Az a baj, hogy itt olyan tanácsokat osztogatnak, amit az ember az elso ket Google talalaton megtalal, csupan ra keresnem a kérdezö helyett vagy meegerostik a kerdezot abban, hogy ami ott le van irva az úgy van.
En is úgy latom, hogy a sok kozhelyen tul barmifele reszletesebb, konkret tapasztalatokra alapozott tanacsot, valaszt egyszeruen keptelenek adni a felhasznalok tobbsege (akinek nem inge, me vegye magara.)
Egyáltalán nem baromság. A srác a nem sokkal mellettem lévő iskolába járt tinédzserként, és a fél sulit megdugta. 50-60 lány megvolt neki, ez 100%, pedig akkor még csak 17-18 éves volt. Gondolj bele, más pasi egész életében nem dug meg ennyi nőt.
Jelenleg külföldön él, és egy halom nője van, akik közül mindegyik elit pitsa. És nem megvette őket, hanem tapadnak rá.
Mai napig tartom vele a kapcsolatot, és igen nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy ismerem, mert pontosan elmondta nekem, hogy mikor, mit, kinek, hogy kell mondani, viselkedni.
És azt is megtanitotta, hogy tarts meg egy nőt, hogyan szeress kölcsönösen valakit?
Vagy csak azt, hogy amikor vége a dugásnak, hogy keress másik b szó partnert? :D
Bocs, de szerintem a 60+ nő nem érdem, amiért elismerés jár, hanem szánalmas. Sőt ez a felfogás már-már beteges.
Szép dolog, de ebbe semmi "filmes" nincs.
Mióta Európa kereszténnyé vált, ez lett a divat. Régen, aki nem így élt, meg is égették. A monogám kapcsolat 1500 éve divat. És az a helyzet, hogy még "nőcsábász életmód" sem az, mert rendszerint küzdenek a nőkért. A fent említett haver sose küzdött.
"És azt is megtanitotta, hogy tarts meg egy nőt, hogyan szeress kölcsönösen valakit?"
Megtanította az anális élvezetek gyönyörére is.
Beszélt a nők megtartásáról is, de nem sokat.
Gondolom azért, mert elvált a feleségétől. Mióta elvált, már csakna szex érdekli.
Szerinted ki ért jobban a "hódításhoz"?
A.: akinek jelenleg is és a múltjában is több tartós párkapcsolat volt, amikben boldog és elégedett volt
B.: aki halomra ugrándozik buliról bulira, és esetleg ha nagyon szerencsés, a vécében le tud szopatni egy félájult nőt?
C.: aki gyakorin sír, hogy az A-csoport ostoba?
Jobbat kérdezek: miért veszi bárki komolyan ezt az oldalt?
Egyébként az ismerkedést nem lehet tanítani; sütkérezel itt a barátod dicsfényében, de neked ettől még nem jut több nő.
A sikeredet a kinézeted és a személyiséged határozza meg, egyiken sem tudsz alapvetően változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!