Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért adnak itt tanácsot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért adnak itt tanácsot olyanok, akik abszolút nem értenek a hódításhoz?

Figyelt kérdés

Az itteni pasik többsége incel, aki életében nem nyúlt még csajhoz. A nők többsége meg saját magából indul ki, gyakorlati tapasztalata nincs, lexikálisan meg annyit tud, amennyit pl. Almási Kitti könyveiben olvasott.

Én szerencsésnek tartom magam, mert egy olyan pasitól tanultam, aki olyan eredményeket ért el az ismerkedésben, amit az átlag ember el sem hinne. Azt mondaná, olyan csak a filmeken van.

De még én sem merem osztani az észt. Honnan veszik egyesek a bátorságot, hogy BIZTOSRA mondják a tanácsaikat, ami egyébként a valóságban többszörösen cáfolható?

2019. okt. 18. 09:47
 111/138 anonim ***** válasza:
75%

"Amúgy a páviánok képesek megkülönböztetni értelmes szavakat (miután megtanulja, hogy mi számít értelmes szónak) random karaktersorozattól és fel is ismeri azokat szövegben."

Igaza van az előttem szólóknak, gondold csak végig, mekkora a szakadék a pávián gondolkodása és egy összetett emberi gondolkodás között. Kérted, és említettünk több példát is, innentől kezdve feleslegesen vitatkozol, megdőlt az elméleted. Nem vagyok vallásos, nem értem ezt honnan szülted. Hiszek az evolúcióban, de mi emberek vagyunk és nem állatok. Hogy miért? Az előbb, általad kért példákkal megindokoltuk.

2019. okt. 18. 16:03
 112/138 anonim ***** válasza:
75%
Hagyjuk is, a 76%-os ezek szerint egy pávián értelmi szintjén áll, és aki ellenkezni mer vele, arról egyből azt hiszi, hogy gyülekezeti tag és Istenhívő. Ennek tényleg pávián egyszerűségű gondolkodása van :D
2019. okt. 18. 16:06
 113/138 anonim ***** válasza:
0%
110-es, vmi értelmi zavar van. Én aranyásókról beszéltem, illetve a "hódítandó" lányokról. Nyilván magadra ismertél, ezért személyeskedsz és támadsz. Tudom milyen a női 50-50%, amit a férifi megcsinál vagy fizet az semmi, a női résznek meg az 50%-át vegye át, tehát 75%-25%, így egál (a nagy átlagnál) :)
2019. okt. 18. 16:08
 114/138 anonim ***** válasza:
0%

Ha hiszel az evolúcióban és hallottál volna a polimorfizmusról, akkor tudnád, hogy miről beszélek.

Állatok is és emberek is vagyunk. Az ember csak egy bővebb halmaza az állatnak, amibe az állati tulajdonságokon felül az emberi tulajdonságok is szerepelnek, de kívülről tekintve ugyan úgy megfeleltethetőek vagyunk egy állatnak, mivel ugyan úgy hordozunk ránk jellemző állati tulajdonságokat.

Minden ember állat, de nem minden állat ember.

Minden kocsi jármű, de nem minden jármű kocsi.

És még sorolhatnék rengeteg példát a többalakúságra, amire amúgy az objektumorientált programozás fontos része és enélkül nem is lehetne modellezni a környezetünket.

2019. okt. 18. 16:09
 115/138 anonim ***** válasza:
75%

Tudom miről beszélsz, csak te nem tudod:)

Igazából teljesen lényegtelen, ki mit mond, az az elmélet egyáltalán nem helyes, hogy mindig a nagyobb alfákra mennek a nők, mint az állatoknál, ugyanis rengeteg ellenpélda van. Szóval erről ennyit. Nem fogom folytatni veled ezt az értelmetlen vitát.

A Kérdező pedig vagy ossza meg a receptet, vagy ne hangoztassa, hogy neki van a csajozásra receptje. Amíg nem tudatja velünk, csak egy otthon ülő irigy gyereknek tűnik.

2019. okt. 18. 16:13
 116/138 anonim ***** válasza:
100%

"de kívülről tekintve ugyan úgy megfeleltethetőek vagyunk egy állatnak, mivel ugyan úgy hordozunk ránk jellemző állati tulajdonságokat."

Igen, de ez még nem jelenti azt, hogy ugyanúgy is kell viselkednünk mint az állatoknak. Ez különböztet meg minket tőlük.

2019. okt. 18. 16:19
 117/138 anonim ***** válasza:
66%

16:09-es, nekem éppenséggel te tűnsz olyannak, mint egy elvakult hívő, aki mások fejébe is mindenáron bele akarja szuszakolni az ő meggyőződését.

Egyébként nem hogy nem vagyok vallásos, hanem kifejezetten vallásellenes vagyok.

2019. okt. 18. 16:30
 118/138 anonim ***** válasza:
0%
#117-es, előfordul, hogy néha túlzásba esek.
2019. okt. 18. 16:34
 119/138 anonim ***** válasza:
49%
Ettől még ugyan olyan jól fogok aludni és nem fogom magamat szarabbul érezni.
2019. okt. 18. 16:35
 120/138 anonim ***** válasza:
81%
119-es: Mi is jót fogunk aludni. Nyugodj meg te gyülekezeti hittérítő.
2019. okt. 18. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!