Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Miért is kell valamilyen genetikai rendellenesség miatt eltorzult fejű embereket belinkelni? Ilyen sérülések sokszor már értelmi fogyatékossággal is járnak.
56-os, neked ilyen a fejed, mondd? Mert ha nem, akkor hagyjuk már.
Nehogy már valaki is azt állítsa, hogy az állítólag észre nem vett 80% ilyen fejjel szaladgál, mert akkor én tényleg másik bolygón élek. Igazából nagyon ritka, hogy olyan pasit lássak az utcán (vagy BÁRHOL), akivel a külseje miatt abszolúte nem tudnék semmilyen intim viszonyt elképzelni.
Gondolom, ez azért van, mert a rondák valahol a föld alatt élnek, jól elzárva, hogy ne szennyezzék a szépek és boldogok világát....
"Ha ismernéd a nőket tudnád mi kell nekik és nem hajtanának el."
A nap kommentje.:-)
"Tőled is megkérdezem. Te eljársz gyúrni?"
Nem. Egy alacsony ember nevetségesen néz ki, ha kigyúrja magát, és ilyen ronda fejjel az se kell senkinek, akinek tökéletes teste van.
"Úgy tűnik neked ez a csajok nem ismerik magukat a joker, nevetséges vagy vele."
Nem is vártam, h belásd, hiszen nőből vagy.
"Ha ismernéd a nőket tudnád mi kell nekik és nem hajtanának el."
Hiába tudom h mi kell nekik (magas termet és vonzó arc, esetleg sok pénz), egyiket se tudom nyújtani.
"De köszönöm szépen ÉN tudom hogy mit akarok az élettől megvannak a céljaim és tudom azt is hogy a jelenlegi párom szeretem és semmilyen szépfiú nem tehet ez ellen semmit."
Majd akkor mondd ezt, ha bepróbálkozik egy nála sokkal jobban kinéző pali!
"56-os, neked ilyen a fejed, mondd? Mert ha nem, akkor hagyjuk már."
Ennyire nem ronda, de közelebb állok ehhez, mint az átlaghoz. Amúgy meg azt mondtad, h nincs olyan ember, aki egy nőnek se tetszene. Tehát ők is tetszenek vkinek?
Egy extrém eltorzult fejjel ne példálózzatok már.
Ott van pl. Király L. Norbi. Amikor feltűnt a képernyőn, minden volt, csak nem jóképű.
És milyen sármos pasit csináltak belőle! Nem szép most sem, de van benne valami vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!