Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/860 anonim ***** válasza:
"nem minden utcán rohangáló pasi ilyen akinek van barátnője" - hát igen, a csóró, hajléktalanszállón élő, szakadt ruhákban mászkáló, Robinson Crusoe szakállú, éhező, csontsovány, üvegszemű, fogatlan, falábú, ragyásképű, pikkelysömörös pasiknak vannak a legjobb nőik.... :D
2013. febr. 9. 18:36
 532/860 anonim ***** válasza:

Nem is vártam, h belásd, hiszen nőből vagy. - Ha nem tudsz mit mondani, jön az egy nő nem lehet okos kártya? (igen az érzelmi intelligenciát is belevettem az okos fogalmába)

Hiába tudom h mi kell nekik (magas termet és vonzó arc, esetleg sok pénz), egyiket se tudom nyújtani. - Ha tényleg így gondolod miért próbálkozol?

Majd akkor mondd ezt, ha bepróbálkozik egy nála sokkal jobban kinéző pali! - Már megtörtént és láss csodát, elhajtottam pedig képzeld még gazdag is volt, de persze erre is mindjárt gyártasz valami elméletet olyan nincs hogy szerelmes vagyok...

2013. febr. 9. 18:37
 533/860 anonim ***** válasza:
Hát igen, a Király L. esetét kár volt felhozni, mert azért jól áll anyagilag.....
2013. febr. 9. 18:37
 534/860 anonim ***** válasza:
hát igen, a csóró, hajléktalanszállón élő, szakadt ruhákban mászkáló, Robinson Crusoe szakállú, éhező, csontsovány, üvegszemű, fogatlan, falábú, ragyásképű, pikkelysömörös pasiknak vannak a legjobb nőik.... :D -mert ebből van a legtöbb ha kinézel az ablakon mi? Ne forgasd már ki szándékosan a szavaimat, nem kell extrém példa, ha meg jártál már hajléktalanszállón tudod hogy nő is van ott elég aki kb ezen a szinte van.
2013. febr. 9. 18:38
 535/860 anonim ***** válasza:
Jaj helike, most az, akinek semmi köze a való élethez, meg a világhoz, az ne ossza már az észt, jó? Aki annyit tud, hogy otthon ül, és eltartatja magát, interneten meg kiosztja, aki dolgozik, és nem látja, hogy ez gáz, az szerintem nyugodtan maradjon csöndbe... Ez a szépfiú mindent megkaphat ez meg akkora baromság. Annak, hogy valakit minden nő elküld, annak oka van. Szerinted a külső, vagy valamiért ezt nagyon elhitetted magaddal, aki meg kicsit is mozog a normális világban, az tudja, hogy baromira nem így van. Ez most a legújabb legtrendibb szöveg, amit a saját hibáink takarására lehet fújni.
2013. febr. 9. 18:40
 536/860 anonim ***** válasza:
"mert ebből van a legtöbb ha kinézel az ablakon mi?" - igen, ebből van itt a legtöbb. Itt koldulnak naphosszat a piros lámpánál. Naponta 3 banda váltja egymást, és a hét különböző napjain más-más garnitúra van. Egy jó nőt nem láttam az oldalukon.
2013. febr. 9. 18:40
 537/860 anonim ***** válasza:

"Ha nem tudsz mit mondani, jön az egy nő nem lehet okos kártya? (igen az érzelmi intelligenciát is belevettem az okos fogalmába)"

Ennek semmi köze sem az okossághoz, sem az érzelmi intelligenciához. Ez önismeret, semmi más, abban pedig ti nők nem vagytok túl jók.

"Ha tényleg így gondolod miért próbálkozol?"

Mert hülye vagyok :) De már egyre kevesebbet próbálkozom legalább.

"Már megtörtént és láss csodát, elhajtottam pedig képzeld még gazdag is volt, de persze erre is mindjárt gyártasz valami elméletet olyan nincs hogy szerelmes vagyok..."

De van olyan, de a szerelem nálatok azonnal elmúlik, amint lehetőségetek nyílik jobb pasival összejönni. Ha volt is ilyen, biztosan nem nézett ki jobban a pasidnál.

2013. febr. 9. 18:41
 538/860 anonim ***** válasza:
#535: Én legalább az észt osztom, nem a hülyeséget. Ha nem számít a külső, miért küldesz mindenkit gyúrni? És mi újság a könyvtári lánnyal, akkor neki mi számít, ha kategorikusan kijelentette, hogy csak olyan férfi kell neki, aki kondizik?
2013. febr. 9. 18:43
 539/860 anonim ***** válasza:
537, Az veled a baj, hogy nem vagy képes beismerni, hogy valamit nem tudsz, teszem azt nincs igazad. Mindenre csak ennyit tudsz írni. Te röhögteted ki magad, nem én. És háborogjál, küzdjél, de ilyen hányinger keltő belsőbe senki nem fog beleszeretni. Az a szerencséd, hogy ronda vagy, mert így rá tudod erre fogni.
2013. febr. 9. 18:44
 540/860 anonim ***** válasza:

"Ez a szépfiú mindent megkaphat ez meg akkora baromság. Annak, hogy valakit minden nő elküld, annak oka van. Szerinted a külső, vagy valamiért ezt nagyon elhitetted magaddal, aki meg kicsit is mozog a normális világban, az tudja, hogy baromira nem így van."

Aki egy kicsit is rosszabbul néz ki az átlagnál, az tudja, h így van.

2013. febr. 9. 18:44
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!