Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
 501/860 anonim ***** válasza:
Helike én simán felvállalom hogy az első kettő jobb mint a második kettő csakhogy van egy nagy különbség, az általad rondának tituláslt arcok nem is tesznek semmit azért hogy másmilyenek legyenek addig az első 2-nek mit gondolsz magától kifejlődött az izmos teste? Mert szerintem tettek is érte. A Ronda srácok se lennének annyira rondák ha kezelésbe vennék magukat, az igénytelenség nem egyenlő a rondasággal de úgy látom ezt képtelen vagy felfogni. Mellesleg még annyit se várok el a pasiktól mint magamtól, én sportlok sok éve rendszeresen (nekzetközi díjak, elismerések) végzős vagyok az egyetemen, főzök-mosok takarítok, nem hiszitzek és még magamra is figyelek ehhez képest az hogy dolgozzon vagy tanuljon a pali plussz még normális életfelfogása és céljai legyenek nem nagy elvárás szerintem. Ennek ellenére rendre megkapom hogy válogatós ribanc vagyok mikor azért utasítok el élből mindenkit ismétlen nem csak a rondákat mert már van valakim. Erre jönnek nekem itt a sok hülyeséggel hogy minden csaj a külsőre megy vagy a pénzre holott én nagyon nem ezt látom. Túl kéne már lépni az önsajnálaton, ha meg valaki nem kérdéssel vagy tanácsért jön ide hanem a szeretet/figyelem hiányát csillapítani az ne csodálkozzon hogy kiosztják ha hülyeségeket beszél. Az meg pláne a kedvencem amikor meg olyanok osztják az észt csajokól akiknek soha egy se volt, vagy max. 1-2 rövidtávon.
2013. febr. 9. 17:11
 502/860 anonim ***** válasza:
A gépelési hibák miatt bocsánat, sérült a karom a legutóbbi versenyen, van hogy melléütök és nem veszem észre
2013. febr. 9. 17:14
 503/860 anonim ***** válasza:
Ice Queen mit sportolsz?
2013. febr. 9. 17:14
 504/860 anonim ***** válasza:
Az lényegtelen a téma szempontjából, (küzdősport) de futok is mellette hobbiból Az számít hogy mozgás legyen, kinek mi jön be az teljesen emberfüggő
2013. febr. 9. 17:22
 505/860 anonim ***** válasza:

"az igénytelenség nem egyenlő a rondasággal de úgy látom ezt képtelen vagy felfogni."

Ezt úgy mondod, mintha ti nők felfognátok.

"ehhez képest az hogy dolgozzon vagy tanuljon a pali plussz még normális életfelfogása és céljai legyenek nem nagy elvárás szerintem."

Ez valóban nem lenne nagy elvárás, de a te elvárásod valójában az, h nézzen ki jól. Nem mondom h hazudsz, lehet h csak nem ismered magadat.

"Az meg pláne a kedvencem amikor meg olyanok osztják az észt csajokól akiknek soha egy se volt, vagy max. 1-2 rövidtávon."

Aki sokat próbálkozott, annak mindenképpen van tapasztalata a csajokról, függetlenül attól, h ebből mennyi próbálkozás volt sikeres. Te viszont feltételezem h nem csajoztál soha, így tapasztalatod se nagyon lehet.

2013. febr. 9. 17:23
 506/860 anonim ***** válasza:
Nézd, írok ide egy érdekeset, amit Te is megemlítesz. Helike, és a többi korlátolt ne olvassa el, mert úgyse vagytok képesek felfogni, csak nyomatnátok itt a felszínes dumát. Randiztam egy hihetetlen csinos lánnyal, könyvesboltban szólítottam le. Eszméletlen alakja volt. Ő is nagyon keresi a párját, nem jött nekünk össze, azóta egyszer összefutottunk, és beszélgettünk. Ő mondta azt, hogy ő már csak olyan fiúval megy el randizni, akin látja, hogy gyúrni jár. Mert ő azt mondta, hogy neki az nem pálya, hogy ő eljár sportolni, figyel arra, hogy jól nézzen ki, a csávó meg otthon tesped egész nap, és nem néz ki sehogyse. Most nézd meg helikét. Naphosszat fröcsög, semmit nem csinál, nem dolgozik, de egy súlyzót már nem fogna meg. De azért a felszínességről okoskodik.
2013. febr. 9. 17:27
 507/860 anonim ***** válasza:

Miért szerinted az normális, hogy "elsődleges kritérium" - "há gyúrjon sokat"?

Ez igen...

2013. febr. 9. 17:29
 508/860 anonim ***** válasza:
"Aki sokat próbálkozott, annak mindenképpen van tapasztalata a csajokról, függetlenül attól, h ebből mennyi próbálkozás volt sikeres. Te viszont feltételezem h nem csajoztál soha, így tapasztalatod se nagyon lehet." Igen, csak az a tapasztalat semmit nem ér. Tehát pl ha én százszor megpróbálom megjavítani a TV-t, és egyszer sem sikerül, akkor már értek a TV-hez? Valamit eszméletlen rosszul csináltok, de nem vagytok hajlandók ezt megérteni, helyette ráfogjátok a külsőtökre.
2013. febr. 9. 17:29
 509/860 anonim ***** válasza:

"Miért szerinted az normális, hogy "elsődleges kritérium" - "há gyúrjon sokat"?

Ez igen." Hallgattál volna... Akkor is hülye maradtál volna, csak nem derült volna ki. Azt mondta, hogy járjon el, és foglalkozzon magával. És nézzen ki valahogy. Ne úgy, mint arnold, de valami izom legyen már rajta. Pl ő mondta, hogy kövér srác nála szóba se jöhet.

2013. febr. 9. 17:31
 510/860 anonim ***** válasza:

Helike, belinkeltél 2 fószert. Az első grimaszol, csorbák a fogai és a pattanásos. Csorba fogakat és keléses bőrt lehet kezelni, sőt, kell is.

A második fószerrel igazából nincs semmi baj. Egy rövidebb, sportosabb frizura, egy normális szemüveg és egy megcsináltatott fogsor csodákra képes.

Ezek a fiúk igénytelenek és a fotók is rosszak.

2013. febr. 9. 17:33
❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!