Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/860 anonim ***** válasza:

"Az veled a baj, hogy nem vagy képes beismerni, hogy valamit nem tudsz, teszem azt nincs igazad."

Ha biztosan tudom, h kék az ég, nem fogom beismerni h zöld, akkor sem, ha mindenki más azt mondja.

"És háborogjál, küzdjél, de ilyen hányinger keltő belsőbe senki nem fog beleszeretni."

A nők eleve nem szeretnek bele semmilyen belsőbe, úgyhogy tök mindegy. Annyiban viszont mindenképpen különb vagyok nálad, h nem nevezlek hányingerkeltőnek csak azért, mert valamiben nem értünk egyet.

2013. febr. 9. 18:47
 542/860 anonim ***** válasza:

#535: Én legalább az észt osztom, nem a hülyeséget. Ha nem számít a külső, miért küldesz mindenkit gyúrni? És mi újság a könyvtári lánnyal, akkor neki mi számít, ha kategorikusan kijelentette, hogy csak olyan férfi kell neki, aki kondizik?

Jaj, de ostoba vagy, te jóég! Ezért mondtam, hogy az akkora sötét se.ggfejek, mint Te ne olvassák el, mert nem fogják felfogni. Ebben pont az a pláne, hogy a testalkaton lehet változtatni, tudod? Direkt nem a jóképűséget emelte ki. Azért küldök mindenkit gyúrni, mert maguknak tetszenének jobban. És ez az ami számít. Ettől lesz önbizalmad, és ez kell a nőknek, Te semmirekellő idióta!

2013. febr. 9. 18:47
 543/860 anonim ***** válasza:
Mi a lótüdőt érdekelne már Király L. Norbi pénztárcája ENGEM? Lesz@rom, hogy híres vagy sem, arra is teszek, hogy mennyit keres. NEKEM vonzóvá tették a megjelenését, pusztán azzal, hogy ápoltabb lett a külseje.
2013. febr. 9. 18:48
 544/860 anonim ***** válasza:
Itt nem az egyetértésről, vagy neme egyetértésről van szó. Itt arról van szó, hogy Te alapvetően rosszul gondolkozol valamiről, és nem vagy hajlandó átgondolni, csak ugyanazt a baromságot hajtogatni.
2013. febr. 9. 18:48
 545/860 anonim ***** válasza:

"NEKEM vonzóvá tették a megjelenését, pusztán azzal, hogy ápoltabb lett a külseje."

Nem azzal. Tudat alatt azért látod vonzóbbnak, mert sztár. Ha az utcán odamenne hozzád (és nem tudnád, ki ő), kötve hiszem, h nem hajtanád el azonnal.

"Itt nem az egyetértésről, vagy neme egyetértésről van szó. Itt arról van szó, hogy Te alapvetően rosszul gondolkozol valamiről, és nem vagy hajlandó átgondolni, csak ugyanazt a baromságot hajtogatni."

Megint csak az van, h ha nem értek veled egyet, akkor rosszul gondolkozom és baromságokat hajtogatok.

2013. febr. 9. 18:51
 546/860 anonim ***** válasza:
Nyilván te tudod jobban, mikor ott se voltál. Komolyan ekkor here vagy hogy még így látatlanba is tutita mondod hogy igazad van? Ha meg ennyire rossz véleménnyel vagy a csajokról minek neked nő egyáltalán? Amúgy mikor kifejted hogy minen nő ilyen ebbe a mamát is beleérted? Amiket leírtál az alapján kapcsolatot nem akarsz elvégre, nincs önismeretünk, a szerelem semiddig se tart, felületesek vagyunk ect. ha meg szexelni akarsz nem kell megaláznod magad vannak fizetősök.
2013. febr. 9. 18:52
 547/860 anonim ***** válasza:

De hát egyetértünk. Rég beismertétek, hogy a külső számít, sőt, még precendenst is citáltatok (a könyvtári csaj).

Tehát akkor mi a kérdés?

2013. febr. 9. 18:52
 548/860 anonim ***** válasza:
Helike, Te komolyan nem látod a különbséget, b@zmeg?
2013. febr. 9. 18:55
 549/860 anonim ***** válasza:

"Nyilván te tudod jobban, mikor ott se voltál. Komolyan ekkor here vagy hogy még így látatlanba is tutita mondod hogy igazad van?"

Igen, mert ebben minden nő egyforma.

"Amiket leírtál az alapján kapcsolatot nem akarsz elvégre, nincs önismeretünk, a szerelem semiddig se tart, felületesek vagyunk ect."

Akarnék én, csak nem nézek ki elég jól hozzá. Ha álompasi lennék, olyan hosszú kapcsolatom lehetne, amilyet akarok.

2013. febr. 9. 18:56
 550/860 anonim ***** válasza:
56%-os, elmész a francba. Nehogymár eldöntsd helyettem, hogy nekem ki miért szimpatikus vagy vonzó. Fogalmad nincs a nőkről, az érzéseikről, a klaviatúra mögött gyártott elméleteidet böfögöd egész nap, aminek köze nincs a valósághoz. Remélem, eljön a nap, amikor a bunkóságodért egy nő saját kezűleg töröl képen.
2013. febr. 9. 18:57
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!