Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
Ha olyan szuper életed van akkor miért fecsérled az időd az itteni összecsapásokra...?
Nem attól szuper, mert sok mindenkit megértek, vagy mert elég sok munkám van ebben az útban. Hanem attól, hogy képes vagyok azzá tenni. Ez olyan, hogy amit az ember igazán akar, azt el is éri. Amit pedig nem ért el, azt nem is akarta igazán. Olyan nincs, hogy lehetetlen. Nem létezik. Ha valamit a fejembe veszek, azt mindig megvalósítom, csak idő kérdése. Nyelveket tanulni párhuzamban hosszú idő, nekem is kellett hozzá 7 év. És most sem hagyom abba.
Miért, te csak akkor csinálsz valamit, ha fizetnek érte?
Mert én akkor is, ha nekem jó. Szórakoztat pl, hogy youtubeon a legtöbb videóhoz hozzá tudok szólni és tudok beszélgetni a készítővel.
Hozzá tudsz szólni youtubon... Ejha. Ehhez elég lett volna 3-4 nyelv: angol, német, spanyol, francia. Ezt a 4-et mindenhol megértik nagyátlagban.
Urdu nyelvű videókat meg csak nem nézel...
Egyetlen "előnyöd" ezzel, hogy recskázhatsz rá hogy "űűű én tizenkét nyelvül is tudok" meg verheted magad neten, hogy "dekirályvagyoooooooooooook"
Xeno:
Én 4 nyelvet beszélek (nem 13-at): angol, török, thai, lao. A lao a thai egyik dialektusa nyelvészetileg, de mivel Laosz hivatalos nyelve, így külön nyelvnek számít politikailag. Az ABC kb. a fele a thai-nak, a szókincs 85%-a megyegyezik a beszélt nyelvben, írásban nagyobbak a különbségek.
Ugye nem kell magyarázni, hogy ha orchideatermesztés, akkor Thaiföld. Nekem 400 cseréppel van itthon belőlük, csencselek a szaporítóanyagával, a magvetéshez táptalajt innen szoktam rendelni:
Nemzetközi rendelésnél írni kell nekik, hogy a szállítási díjat kiszámolják. :D
" nem szoktam recskázni és bár magyar az anyanyelvem, fogalmam sincs ez mit jelent."
Akkor vagy csaj vagy, vagy üdvözölhetjük köreinkben Ned Flanders-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!