Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Helike, a 13 a neved mellett gondolom az IQ-dat jelzi, ha még mindig nem fogtad fel, hogy nem irreális igény az ápolt külső, pláne a mai világba" - igen, egy nullával megtoldva. Amúgy a világ lakosságának 14%-a éhezik (925 millió ember), Magyarországon kb. 100 ezer ember, és évi 2.6 millió gyerek hal éhen világszerte.
Szóval neked a dezodor és a fogkefe a mániád.... first world problems.....
"Helike, a 13 a neved mellett gondolom az IQ-dat jelzi, ha még mindig nem fogtad fel, hogy nem irreális igény az ápolt külső, pláne a mai világba" - igen, egy nullával megtoldva. Amúgy a világ lakosságának 14%-a éhezik (925 millió ember), Magyarországon kb. 100 ezer ember, és évi 2.6 millió gyerek hal éhen világszerte.
Szóval neked a dezodor és a fogkefe a mániád.... first world problems.....
-Bőven jó lesz az 70-nek is...
Óóóóóóóóóó. Éééééértem... Tehát mert ennyien éheznek, te sem csinálod, inkább nem is fürdesz és akkor minden nő rb.anc, aki meg igen, mert miért nem kell nekik az ápolatlan mocskos pasi.. ahhammm. Hát.. Ajánlom a hajléktalan szállókat, ott tuti találsz magadhoz illő párt.
Sok sikert.
Vagy neked, mert egy ilyen egyszerű logikai sort sem képes vagy felfogni.
Semmi köze a személyes higiéniának ahhoz, hogy máshol hányan éheznek.
Szólj, ha felfogtad.
1.Nem fogok élelmiszerjeggyel sehol sem sorban állni.
2.100 forintért is lehet már szappant is és fogkefét is venni. Kérd meg anyukádat vegyen neked és tanítsa már meg ezeket használni, ha már eddig nem sikerült és meglett "férfi" létedre még mindig nem tudod hogyan kell. A pállott szag, a zsíros haj mind mind undort keltő. De mivel úgy tűnik, neked nem az, ezért ajánlom továbbra is a hajléktalan szállókat, ott tuti találsz magadnak olyat, aki ezt nem várja el.
Részemről egy ilyen ocsmány alakkal soha nem kezdenék.
Biztosan nem, mert veled ellentétben én tudom mi az a munka, 16 éves korom óta dolgozom a megélhetésemért, nem a szüleim nyakán élek tök fölöslegesen bele a világba. Veled ellentétben.
Azon kívül 12 nyelven beszélek, most tanulom a 13.-at és mivel én dolgozom, ápolt vagyok, nem okoz gondot külföldi állást találni. 3 hónap múlva utazom.
Te ezzel szemben semmit nem tudsz felmutatni a sz@ros seggeden kívül.
Ha annyira okos vagy, takarodj nyelvet tanítani afrikába, ahol random bármelyik nőnek bejössz, mert ott igazán nem számít, hogy túrós a farkad a retektől, vagy hogy olyan a szájszagod, mint egy dögverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!