Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Tehát pl ha én százszor megpróbálom megjavítani a TV-t, és egyszer sem sikerül, akkor már értek a TV-hez?"
Azt mindenképpen tudni fogod, hogy néz ki belülről egy tévé, az is több a semminél. Meg ha van egy kis eszed, akkor előbb utánanézel a dolgoknak, és annyival is okosabb leszel. Persze van, akinek semmi érzéke a tévészereléshez, neki sose fog sikerülni, ahogy a csúnya embereknek se fog soha sikerülni becsajozni.
"Valamit eszméletlen rosszul csináltok, de nem vagytok hajlandók ezt megérteni, helyette ráfogjátok a külsőtökre."
Ezek szerint minden ronda srác rosszul csinál vmit, jó tudni.
"Ezt úgy mondod, mintha ti nők felfognátok". - bagoly mondja...feltünt hogy én írtam ki?
"Ez valóban nem lenne nagy elvárás, de a te elvárásod valójában az, h nézzen ki jól. Nem mondom h hazudsz, lehet h csak nem ismered magadat." - Had ne egy ismeretlen mondja már meg hogy ismerem-e saját magam és tudom hogy mi kell nekem ha olyan korlátolt vagy hogy nem hiszed el az a te bajod, de ha nekem az hogy jólkinéző legyen nem hosszútávfutóval kezdek (nem tudom feltünt-e de nem az izmos kategória) ha az kéne kiírnám
"Aki sokat próbálkozott, annak mindenképpen van tapasztalata a csajokról, függetlenül attól, h ebből mennyi próbálkozás volt sikeres. Te viszont feltételezem h nem csajoztál soha, így tapasztalatod se nagyon lehet."- Látom nagyon nem vágod, azzal hogy valaki elküld pláne ha nem is ismered nem sokat tudsz meg egy emberről, a kapcsolat egy teljesen más pálya. Ott éveket vagy hónapokat töltesz egy emberrel és igazán megismered abból ha téged 3 perc alatt lekoptat valaki nem sokat tudsz meg. Plussz szerintem nekem a barátnőim kicsit többet mesélnek mint neked, nem biztos de meg merem kockáztatni hogy így van.
"Olyan nincs, hogy valaki egy nőnek se tetszik."
Szerinted ők is tetszenek vkinek?
"bagoly mondja...feltünt hogy én írtam ki?"
Attól még nem gondoltad komolyan.
"Had ne egy ismeretlen mondja már meg hogy ismerem-e saját magam és tudom hogy mi kell nekem"
Ha nem ismered magad, azt nyilván nem tudod magadról.
"Látom nagyon nem vágod, azzal hogy valaki elküld pláne ha nem is ismered nem sokat tudsz meg egy emberről, a kapcsolat egy teljesen más pálya."
Ha viszont azonnal elküld minden nő anélkül, h bármit is tudna rólam, abból azért rájöhetek, h egyrészt ronda vagyok, másrészt mindegyikük külső alapján ítél.
"Plussz szerintem nekem a barátnőim kicsit többet mesélnek mint neked, nem biztos de meg merem kockáztatni hogy így van."
Ők sem ismerik magukat. Nem biztos, de meg merem kockáztatni, h így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!