Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Ha lenne is, belső hibád (ami miatt a csajoknak nem kellenél) elismernéd?"
Vannak belső hibáim, ahogy mindenkinek. De ha csak a tökéletes emberek kellenének mindenkinek, rövid úton kihalna az emberiség.
"Csak egyetlenegyszer szeretnék észérveket észérvekkel szembe állítani és intelligensen kiállni egy másik hasonlóan logikus érvelés ellen"
Várom az észérveket, eddig nem sokkal találkoztam.
"Nem tanácsra várnak, csak panaszkodni akarnak. Itt legalább "meghallgatja" őket valaki."
Ha ez így van, akkor nagy hiba annak tükrében, h mit kapnak még itt is. Mintha nem lenne elég ledorongoló a rengeteg visszautasítás.
"Csak egyetlenegyszer szeretnék észérveket észérvekkel szembe állítani és intelligensen kiállni egy másik hasonlóan logikus érvelés ellen"
Kb. 30 oldalnyit írtunk belőle.
"TE mért nem vállalod fel a SAJÁT kudarcaid?"
És te miért nem vállalod fel, hogy ösztönszinten ehhez vonzódsz:
és ehhez:
nem pedig ehhez:
és ehhez:
Na, miért?
Jaj helike, már hiányoztál. Rengeteg észérv volt itt, az, hogy ti nem fogtátok fel őket, ti bajotok. Megint belinkeltél két igénytelen srácot, ők nyilván nem kellenek senkinek. Neked ő kellene: [link] ?
Jaj, és amint olvasom belegázoltunk a pici lelketekbe, hát itt is a gonosz válaszolóktól mit kaptatok. Azon megint nem sikerült elgondolkodni, hogy vajon miért ilyeneket írtunk nektek.
Asztaqrva. Majdnem 500 hozzászólás? Wow eddigi record amit láttam :D
Amúgy azoknak van igaza akik szerint a csajoknak sajnos elég egy "hűdeizmos, hűdesármos" bunkó p*csfej. Pláne ha gazdag is.
"Megint belinkeltél két igénytelen srácot, ők nyilván nem kellenek senkinek."
Aki nem igénytelen, hanem alapból csúnya, az se kell senkinek.
"Azon megint nem sikerült elgondolkodni, hogy vajon miért ilyeneket írtunk nektek."
Dehogynem, nem kell rajta sokáig gondolkodni. Azért, mert nem tudjátok, milyen rondának lenni.
"Ja, és el kell keserítselek, olyan teste, mint a képen látható srácoknak van, kb 4 hónap "csinálni"."
4 hónap? Na ne röhögtess, 4 hónap után jó ha egyáltalán van látható eredménye a gyúrásnak. Mellesleg ha összeraknánk az első 2 srác testét a másik 2 fejével, akkor se kellenének senkinek.
Manapság az öröklúzerséghez elég egy szemüveg is... De tényleg. Lásd bármelyik amcsi film, képregény, könyv... Majdnem mindig a "lúzerek" szokásos viselete. Illetve még az idegesítő szabálymániásoké és a tudálékosoké. Illetve a vén trottyoké.
De "menő arcok" illetve átlagemberek sosem hordanak.
Rövid lista a "lúzer"/idegesító négyszeműekből:
Milhouse van Houten
Hiszis Mirtle
Pókember a mutáció előtt
Percy Weasley
George McFly az első valóságban "mikor lúzer" - persze mikor sikeres akkor már valahogy nem hordja... Fura.
Harry Potter (a könyvekben jól ábrázolják ellenben a filmek... Egy emos lúzernek és nem is veszik komolyan akik csak filmben látták)
Emese a "köszönjük Emese" reklámblokkból
Ned Flendörsz
Az a tudálékos csaj a Szkubidúból
Heinrich Himmler
Supermen civilben - pont azért hogy senki ne gyanakodjon rá mert hát négyszemű az nem lehet hős.
Smithers
"Röntgen" a Stanley a szerencse fiából
Különböző tudálékos idióták minden olyan filmből ahol áltudományos dumák hangzanak el
Artie Ziff
Eustace Bagg és Muriel
Freddie
Az összes gagyi vígjáték ahová kell egy "béna" "lúzer".
""ők nyilván nem kellenek senkinek" - akkor ezzel el is ismerted, hogy igazunk van. 40 oldal után már ideje volt." Lol. Te csak fekete fehérben látsz? Arról a csajról nem nyilatkozol, akit linkeltem? B@zmeg, ezek az emberek igénytelenek, nem tudod mi az?
Azért merészeltem olyat írni, hogy 4 hónap alatt lehet csinálni, mert nekem nagyjából ilyenre sikerült. Kb ennyire szálkásodtam ki. Nekik is, nekem is mázlink volt, mert nincs rajtunk zsír. Miért nem jártok gyúrni amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!