Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯
 451/860 anonim ***** válasza:
"Én úgy gondolom, h ami nem megy, azt nem kell erőltetni" - én is.
2013. febr. 8. 15:34
 452/860 anonim ***** válasza:

Inkább csalódom még párszor, mint sem visszagondolva azon kellene keseregnem, hogy mi lett volna, ha megpróbálom. Az időt visszapörgetni már nem lehet, én pedig nagyjából kihoztam belőle azt, amit lehet.

Amúgy ezzel a hozzáállással nem is tudom, hogy tanultatok meg egyáltalán járni. Ott is az ember kismilliószor megüti magát, elesik, de valahogy mégis mindenki megtanul járni.

2013. febr. 8. 15:43
 453/860 anonim ***** válasza:
Ugyan nem emlékszem már, de sztem feleannyiszor se ütöttem meg magam, amikor járni tanultam, mint ahány lány visszautasított.
2013. febr. 8. 15:45
 454/860 Laylah ***** válasza:
"Ami nem megy, azt nem kell erőltetni", mondjátok. Tehát csajozás rég feladva. Akkor minek megy a rinyálás meg a hiszti? A másik, miért kell folyton általánosítani, miért hiszitek azt, ó, Igazság Bajnokai, hogy a világon mindenki hazudik nektek? Miért csináltok úgy. mintha pár nyamvadt statisztikából meg lehetne ismerni mindenkit? Akkor én se járjak senkivel, mert mondjuk a pasik nagy többsége megcsalja a nőjét, tehát engem is 10000%, hogy megcsalnak? Szánalmasak vagytok. Bunkó pasi meg sosem kéne, sz@rom le, hogy néz ki, de senkinek nem leszek a kapcarongya. Nekem társ kell, nem földesúr vagy rabszolgahajcsár.
2013. febr. 8. 16:11
 455/860 anonim ***** válasza:
Csak nagy általánosságban: ha valamiről azt látod, h mindig mindenhol ugyanúgy van, aztán vki, akit nem ismersz, azt állítja neked, h márpedig az egyáltalán nem úgy van, te vajon hinnél neki? Mert én speciel inkább a saját szememnek hiszek.
2013. febr. 8. 16:14
 456/860 anonim ***** válasza:
Mzerintem a kérdezőnek van elég elrettentő példa ezen az oldalon hogy mi törtönik ha feladja, meggyűlöli a nőket. Nem tudok bosszankodni, volt olyan választ hogy mi nők nem is ismerjük magunkat bezzeg ők, ők aztán 1000x jobban, (nem pont így volt de ez a lényege) na annál majd leeestem a székről a röhögéstől. Komolyan nem értem hogy képesek ezek az emberek ennyire a külsejük és a nőktől függő sikertelenségük köré építeni az életüket egyszerűen nem bírom komyolan venni őket, nem tűnik fel nekik hogy a saját életüket nehezítik meg a felfogásukkal.
2013. febr. 8. 16:23
 457/860 anonim ***** válasza:
Azért röhögtök ezen, mert nem vagytok képesek logikusan gondolkodni. Aki sokat csajozik, az jobban ismeri a nőket, mint aki egyáltalán nem csajozik, ezzel ugye egyetértetek? Na és kik csajoznak többet, a nők vagy a férfiak?
2013. febr. 8. 16:33
 458/860 anonim ***** válasza:
Érdekes az a PUA-s h@lyegyerek is azt hitte ismeri a nőket aki engem kapásból bevállalósnak kategorizált (megjegyzem alaptalanul, attól hogy kocsmába vagyok és sört iszom még nem vagyok ribanc) és azt hitte jó néven veszem ha lesmárol mielőtt még bemutatkozna...el is tört az orra.
2013. febr. 8. 16:41
 459/860 anonim ***** válasza:
"Mert én speciel inkább a saját szememnek hiszek." Ezért írom, hogy ezek a ronda paliknak nincs nője, meg a többi irományotok, ahogy van, egy nagy rakás baromság...
2013. febr. 8. 16:42
 460/860 anonim ***** válasza:
A PUA az egy baromság. A srác vakmerő volt, de az is lehet, h te hülyítetted szemezéssel, miközben nem is tetszett neked.
2013. febr. 8. 16:47
❮❮ ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!