Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!
1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!
2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!
3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!
! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!
JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!
MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!
"Százszor jobban? Aha, persze. Majd ha kihúzza a fejét a fenekéből, kitörli a szemeit és körbenéz, akkor jól meglepődik. Addig meg irkálhatja a marhaságait."
Akkor mondj meg vmit: szerinted kik a sikertelenebbek a csajozásban, a csúnyák v a bunkók?
57-es, mi a f@sznak kontrázzak? Érdekel téged egyáltalán a véleményem?
Intelligens, értelmes nő vagyok. NÁLAM egyetlen bunkó mondat vagy beszólás után repülne a pasi. Repült is, mellesleg.
Igazad van, kellemes külsővel áldott meg a szerencsém, nem vagyok csúnya, mindig válogathattam. Úgyhogy meg is tettem. Bunkónak esélye sem lehetett.
Az pedig baromira nem érdekel, hogy a kétbites agyú számító r.bancok kit választanak. A baráti körömben ilyen nincs, ahogy bunkó pasi sem. Középszerű és csúnya már annál inkább. Párral az oldalán.
De ne fáradj azzal, hogy megcáfolsz. Ugyanis nem érdekel.
"Igen, tapasztaltam már, h aki ronda, azt levegőnek nézitek."
Majd ha mutatsz valamit, bármit, amit értékelni lehet, akkor majd te sem csak fikusz leszel a szobában.
"57-es, mi a f@sznak kontrázzak? Érdekel téged egyáltalán a véleményem?"
Nem, mivel v hazudsz, v nem ismered magadat, ahogy a legtöbb nő. Ezzel össze is foglaltam mindent :)
Jó, akkor mit keresel itt?
Csatlakozom az előttem szólóhoz: bármikor ki lehet szállni, nem kell ragaszkodni ehhez a vacak élethez...
"Inkább nyírja ki magát, minthogy az örökös gyanúsítgatással és szemétkedéssel tönkretegyen egyetlen jobb sorsra érdemes nőt is."
Látod, erről beszéltem. Legszívesebben kiirtanátok a ronda embereket.
#431 Először próbáld ki IGAZÁBÓL, h milyen rondának lenni, majd utána pofázzál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!