Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/860 anonim ***** válasza:
Ha látnék hozzám hasonlóan ronda és alacsony srácokat nővel, akkor elhinném, h attól még lehet nőm. De mivel nem látok, így nem tudom elhinni, ahogy az ilyen képtelen történeteket sem.
2013. febr. 8. 11:31
 382/860 anonim ***** válasza:
#381 De ha közben mutatnál egy Brad Pitt-hasonmásról egy képet, és azt mondanád, h ő az, akkor egyből más színben tűnne fel az egész.
2013. febr. 8. 11:32
 383/860 anonim ***** válasza:
Helike, ha nem akarsz barátnőt, akkor egyáltalán miért kommentálsz egy ilyen témájú kérdéshez? Csak érdekelne. Nem érzel trollkodásnak?
2013. febr. 8. 11:34
 384/860 anonim ***** válasza:

#381 De ha közben mutatnál egy Brad Pitt-hasonmásról egy képet, és azt mondanád, h ő az, akkor egyből más színben tűnne fel az egész.

-Tévedsz. Ilyen ember a legjobb külsővel sem kell még a kutyának sem. Hülye vagy? Ki mérgezné meg magát egy ilyen jellemtelen sz@r alakkal? Őszintén.

Brad Pitt meg mióta etalon? Tök ocsmány.

És amúgy látnál alacsony, ronda srácokat szép lányokkal, ha nem szemellenzővel mászkálnál..

2013. febr. 8. 11:35
 385/860 anonim ***** válasza:
75%

Mert rossz nézni ezt a sok kiábrándult embert, akiket haugságokkal etetnek, hogy "úgyis összejön", "próbálkozzál nyugodtan", ettől csak depressziósabb lesz. Ez a kérdező is öngyilkossággal fenyegetőzik. Ha megteszi, vállaljátok érte a felelősséget? Ugye, annyira már nem vagytok menő csávók?

Ahelyett, hogy inkább segítenétek neki feldolgozni a tudatot, hogy nem fog neki összejönni, inkább belehajszoljátok még több elutasításba.

2013. febr. 8. 11:40
 386/860 anonim ***** válasza:
40%

"Ki mérgezné meg magát egy ilyen jellemtelen sz@r alakkal? Őszintén."

Őszintén? Ha jól néz ki, akkor bármelyik lány. Brad Pitt csak egy példa volt amúgy, nyilván ő se tetszik minden nőnek.

"És amúgy látnál alacsony, ronda srácokat szép lányokkal, ha nem szemellenzővel mászkálnál.."

Néha direkt keresem a szememmel az ilyen párokat, de mégse találom, pedig én lennék a legboldogabb, ha látnék ilyet. Szóval igazán nem lehet mondani, h szemellenzővel mászkálok.

2013. febr. 8. 11:40
 387/860 anonim ***** válasza:
Helike, ezért kéne jobban odafigyelni arra mit írunk. Ezért kéne odafigyelni arra, amit az általad belinkelt cikkben írnak.
2013. febr. 8. 11:42
 388/860 anonim ***** válasza:
47%
"Ha jól néz ki, akkor bármelyik lány." - igen, ezért van, hogy sok nő még a verést és a lelki terrort is tűri, holott az én szerintetek "romlott belsőm"-höz képest ez maga a pokol, de tűri az istenadta, mert tudja, hogy jóképű a pasi, és abban reménykedik, hogy miatta megjavul.
2013. febr. 8. 11:44
 389/860 anonim ***** válasza:

Néha direkt keresem a szememmel az ilyen párokat, de mégse találom, pedig én lennék a legboldogabb, ha látnék ilyet. Szóval igazán nem lehet mondani, h szemellenzővel mászkálok.

- Akkor nyisd ki jobban a szemed, vagy valamit nagyon rosszul csinálsz, vagy más bolygón élsz, mert én tucatjával látok ilyen párokat, sőt -bár ezért mindjárt megkapom, hogy hazug vagyok, de nem érdekel, mert nem kell bizonygatnom, bőven elég, hogy én tudom, hogy igazam van- én is voltam így párban, nem is egyszer. Csak veletek ellentétben ezek a srácok tökösek, jófejek, életvidámak, aranyosak és kedvesek.

Eszük ágában sincs bármiféle rosszat mondani a nőkről.

Rólatok egyik pozitív tulajdonság sem mondható el. Egyik sem.

2013. febr. 8. 11:48
 390/860 anonim ***** válasza:
7%

Valószínűleg neked nem jön át a cikk, amit linkeltem, ehhez a dologhoz is hozzászól:

"aki ebben a csoportban van, az hiába intelligens, jó humorú és megértő, csak figyelheti, ahogy a fiatal csajok az ostoba, faarcú - és olykor bűnözésre hajlamos - "menő csávókkal" buliznak. Mert hát a nők inkább választanak az első csoportból olyat, aki nem felel meg az elvárásaiknak, mint a második csoportból olyat, aki igen. "

Vagyis inkább választ "romlott belsőjű", de jól kinéző pasit, aki bűnözésre hajlamos, neadjisten a nő bántalmazásától se riad vissza, mint szép belsőjű pasit, aki csúnya.

Meg is magyarázza, hogy ez miért van:

"Ennek oka a szexuális vonzalom, amit nem lehet irányítani."

Tehát ez a nőkben ösztönszinten benne van.

2013. febr. 8. 11:48
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!