Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 1 Miért hazugok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 Miért hazugok a lányok ezzel kapcsolatban? 2 BELSŐ FONTOSABB A KÜLSŐNÉL?! 3Miért ígérnek meg dolgokat amit nem tartanak be? 4: Hazugok, gerinctelenek, nagyképűek, lenézőek?! LÉGYSZI OLVASSÁTOK ELa kiegészítést is, mert úgy van értelme!

Figyelt kérdés

1:"Félnek idegennel ismerkedni",de ha jóképű,avval persze nem!Legyen szó,bárhol az ismerkedésről,utcán,buli,pláza,átlag pasikkal elutasítóak kb 90%-ban,( és erre azt mondják sokan félnek idegenektől),DE HA JÓKÉPŰ,lám megszűnik afélelem :) xd szánalmas hazugság!

2:Ezt mondják,de a valóságban,a külső sokkal jobban számít!Hiszen,szóba sem állnak valakivel,ha nem jőn be nagyon,csak kicsit,vagy éppen elviselhető a külseje,akkor max barátkoznak(legjobb esetben)!

3:Direkt ismerkedésnél,előszőr beszélgetünk,tökre jófej (kivétel nélkűl akikkel dumáltam,ilyen volt az összes),megígéri majd beszélünk neten,de ott töröl,vagy letilt,TEHÁT HAZUDOTT,JÁTSZOTT VAGY FÉLT ŐSZINTÉNEK LENNI!

! Azt kell mondjam,hogy a szép csajok nagy része ilyen:hazug,gerinctelen,nagyképű,lenéző.....ráadásúl,külsőre tekintet nélkűl,a többi csaj is!

JAH MEG KELL JEGYEZNEM,hogy teljessen normális beszélgetés-imserkedésre úgy érzem,mást érdemelnék!

MONDJUK EGY NORMÁLIS CSAJT!

2013. febr. 3. 10:16
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/860 anonim ***** válasza:
"Értelmes véleményt gyakorlatilag tőled semmiről nem hallottunk" - az, hogy nem jutott el az agyadig, az nem az én hibám. Társkereső felmérését linkeltem, statisztikát citáltam stb., csak sajnos nálatok a kórusban fröcsögés a "nemzeti sportág". Ugye mindig az fröcsög, akinek nincs igaza, mert azzal leplezi a tájékozatlanságát.
2013. febr. 8. 10:28
 352/860 anonim ***** válasza:
Jééézusom Helike, Te tényleg ennyire buta vagy? És akkor az hogy lehet, hogy nem nekem van igazam, de megszereztem egy lány számát bottal? Azért nem látod, hogy nincs igazad, mert korlátolt, és szűk látókörű...
2013. febr. 8. 10:32
 353/860 anonim ***** válasza:
Ja, és az amit Te értelmes véleménynek gondolsz, az egy általánosító baromság. Az alátámasztásod pedig nem alátámasztás, hanem egy rakat dologba belemagyaráztad a saját téveszméidet.
2013. febr. 8. 10:33
 354/860 anonim ***** válasza:
"amit Te értelmes véleménynek gondolsz, az egy általánosító baromság" - leírom mégegyszer (a gyengébb felfogóképességgel rendelkezőknek): nem egyénekről és elszigetelt esetekről van szó, hanem az egész massza működéséről és az esélylatolgatásokról. Tehát az általánosítás kötelező.
2013. febr. 8. 10:40
 355/860 anonim ***** válasza:
"de megszereztem egy lány számát bottal" - ja, és az garancia rá, hogy le is fog veled feküdni? Nekem is vannak fullos nőismerőseim a facsén, de nem azért, hogy lefeküdjenek velem, hanem hogy a növényeim fotóit osztogassák.
2013. febr. 8. 10:42
 356/860 anonim ***** válasza:
Ja, hogy Te eddig terjedsz. Legyen pina azt csókolom? Így is lehet ismerkedni, csak senki nem fog veled szóba állni. Nem az a baj, hogy általánosítottál. Hanem az egész mentalitásod, de legfőképpen az, hogy buta létedre fene okosnak hiszed magad, és mindenkit kioktatsz, holott nyilvánvaló, hogy a való életről hasznos tudással nem rendelkezel. Kiosztasz mindenkit, ha nyelvtanár, azért, ha multicégnél dolgozik, akkor azért. Tudod, ha engem is tömnének lóvéval a szüleim, akkor én se dolgoznék multinál. Mondjuk ez így nem igaz, mert nekem nem lenne pofám egész nap otthon ülni. De ez megint én vagyok.
2013. febr. 8. 10:48
 357/860 anonim ***** válasza:
"Ja, hogy Te eddig terjedsz. Legyen pina azt csókolom?" - miért, a "maradjunk barátok" az párkapcsolatnak számít? Azt a ronda pasik kapják rendesen, de én nem gondolom párkapcsolatnak (és még elég sokan így vannak). Tehát majd akkor precedensnek vesszük az esetedet, ha betoltad neki a botodat.....
2013. febr. 8. 10:53
 358/860 anonim ***** válasza:
43%
"buta létedre fene okosnak hiszed magad" - általában mindig az a buta, aki másokat annak titulál, így kompenzálva a saját hiányosságait.
2013. febr. 8. 10:54
 359/860 anonim ***** válasza:
Jó, nézd. És úgy ér már valamit, hogy smárral váltunk el, miután hazakísértem? Ami közben fene aranyos volt, mert nem tette szóvá, hogy lassabban megyünk, mint egy csiga? Amúgy Te pontosan mit akarsz? Tehát barátnőt? Vagy munkát? Vagy mit?
2013. febr. 8. 10:57
 360/860 anonim ***** válasza:

helike13 válasza:

"buta létedre fene okosnak hiszed magad" - általában mindig az a buta, aki másokat annak titulál, így kompenzálva a saját hiányosságait.

Ezen logikád mentén folyamatosan hazudsz.

2013. febr. 8. 10:58
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!